Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
On 2021-09-29 at 14:12, Zvanas pranešimas:

Nu žinot aš gi tamsuolis, netikintis mokslu :) 

Mokslas yra abejojimas  viskuo net tuo kas jau įrodyta ,o tamsa prasideda ten kur mokslą pakeičia tikėjimas...

Tikintys mokslų - skamba mažų  mažiausiai kaip nonsensas.

Paskelbta
prieš 6 minutes , arciu555 pranešimas:

GP privalumus jau ,,apkarpo,,o toks buvo tikėjimas ir tas viruso nesunaikino. 

GP , apsoliučiai jokių privalumų netūrėjo , tad niekam , niekada nieko ir neteikė .... visi GP privalumai - fikcija zombintiem loxam :eusa-think:  

Paskelbta
prieš 54 minutes , PArty pranešimas:

Mokslas yra abejojimas  viskuo net tuo kas jau įrodyta ,o tamsa prasideda ten kur mokslą pakeičia tikėjimas...

Man tai yra suprantama, bet kaip padaryti, kad suprastų tie, kurie rėmelius tuos užsideda? Gaila man žmonių, kaip juos išgelbėti :icon-question:

Paskelbta
prieš 8 minutes , Zvanas pranešimas:

Man tai yra suprantama, bet kaip padaryti, kad suprastų tie, kurie rėmelius tuos užsideda? Gaila man žmonių, kaip juos išgelbėti :icon-question:

Ir tu manai, kad tuos rėmelius užsideda ( uždeda) šiaip sau,  už dyką?

Paskelbta
prieš 51 minutes , wydas63 pranešimas:

GP , apsoliučiai jokių privalumų netūrėjo , tad niekam , niekada nieko ir neteikė .... visi GP privalumai - fikcija zombintiem loxam :eusa-think:  

Susidaro įspūdis, kad pats intelekto tikrai nesate sužalotas :) apie kultūra jau nešneku.

Šiaip su GP pasu daug kas vis tiek su kaukėm vaikščiojo, tiesiog apsikirpau, nuėjau į dideles parduotuves, į kiną ir kitur, kaip normaliu periodu. Buvo didelis komfortas ir ačiū GP už jį :D

Paskelbta
prieš 12 minutes , cainikas pranešimas:

Ir tu manai, kad tuos rėmelius užsideda ( uždeda) šiaip sau,  už dyką?

Už protą, taip jie gauna proto, bent jau kuriam laikui. Ir vieniems tas protas laikosi ilgiau, kitiems - trumpiau. Tiems, kuriems ilgiausiai laikosi rėmelis, manau gauna net gi Daktaro laipsnį :icon-idea: 

Paskelbta
prieš 21 minutes , manttys pranešimas:

Šiaip su GP pasu _________________________, tiesiog apsikirpau, nuėjau į dideles parduotuves, į kiną ir kitur, kaip normaliu periodu. Buvo didelis komfortas ir ačiū GP už jį :D

Ačiū ir Tau , už "Praėjusią parą, ketvirtadienį, Lietuvoje patvirtintus 1970 naujus koronaviruso (COVID-19) atvejus, ir mirusius 18 žmonių " ....

Paskelbta

kodėl ačiū, aš atsakomybę už visuomenės sveikatą prisiėmiau, pasikiepijau ir su likimo broliais ir sesėm gavau normalaus gyvenimo atkarpą. Jeigu jums dėl to skauda, tai ir jūs skiepykitės. Neprotestavau prieš žmonių "diskriminacija" :D

Paskelbta
prieš 46 minutes , Zvanas pranešimas:

Tikėjimas yra nepagydomas nes reikia pradėti mąstyti  ,bet kam mąstyti jei tiki.:icon-biggrin: konstitucijos garantuota teisė:icon-rolleyes:

Paskelbta

Del ko skiepijates jus,is visu girdziu kad galeciau keliaut, nueit i kirpykla, galeciau vaiksciot po dideles parduotuves, renginius, barus ar kitas pramogas, o kuris sjiepijosi grynai del savo ir kitu sveikatos, be jokiu pramogu.

Paskelbta
prieš 25 minutes , Ramza pranešimas:

Del ko skiepijates jus,is visu girdziu kad galeciau keliaut, nueit i kirpykla, galeciau vaiksciot po dideles parduotuves, renginius, barus ar kitas pramogas, o kuris sjiepijosi grynai del savo ir kitu sveikatos, be jokiu pramogu.

Taip būtent dėl to, o laisve, arba gyvenimas be baimes, didelis pliusas. 

Paskelbta
prieš valandą, Ramza pranešimas:

As asmeniskai pirmiausia skiepijausi del savo sveikatos,kad sumazinti rizika sunkiom komplikacijos o ,kaip bus matysim.Visos pramogos p.... galima be to isgyvent.

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Ramza pranešimas:

Aš skiepijausi grynai dėl savo ir kitų sveikatos tai dar vieną gali priskaičiuoti ;)

Rėmeliai sako "I trust since" t.y. aš pasitikiu mokslu. Toks subtilus skirtumas tarp tikėjimo ir pasitikėjimo. žinojimas, kad mokslas klysta, bet kaip taisyklė, klaidas randa tas pats mokslas o ne "naujieji renesanso žmonės" :)

Paskelbta
Prieš 5 valandas, PArty pranešimas:

Pas mane parašyta „I trust in...“ pirmoji trust reikšmė pasitikėti. Taip kad nereikia čia mumu... 

Paskelbta
prieš 1 minutę , homer pranešimas:

praejo dvi savaites po gyvulio paso ivedimo, o susirgimai padvigubejo. vakcinuotu irgi daugeja, bet situacija kazkodel blogeja toliau

Ko tai nujaučiu, kad išaugusių atvejų "priežastis" suintensyvėjęs testavimas.  Na bet čia tik nuojauta. Net ir dabar matomi atvejai manau 1/3 realaus skaičiaus (tiesa sakant visada taip buvo geriausiu atveju tik trečdalis atvejų diagnozuojama a to ir mažiau) 

Paskelbta
Prieš 6 valandas, jevgenijus pranešimas:

Pas mane parašyta „I trust in...“ pirmoji trust reikšmė pasitikėti. Taip kad nereikia čia mumu... 

Tikiu,tikiu.:icon-biggrin:.. Prisiminkime netolima praeitį - gripas kuriam bandė pandemijos etiketė prikabinti, panacėja -vaistas sukurtas, valstybės milijonais dozių prisipirkti...po metų atlikus nepriklausomus tyrimus - veiksmingumas nulinis... 

Paskelbta

Kai kurie nesupranta, kad anksciau bent prifantazuotų argumentų turėjo ir vadino juos antivakseriais. Priešdelis anti-, gali suteikti svarbumą, didumą, mąstą. Pvz atimaterija, antikunis, antipodas. Ar antihigieniškas :D bet jie ir tai prarado, liko - kvakseriai. Kvaksėjimas nieko daugiau. 

Paskelbta
prieš valandą, jevgenijus pranešimas:

Kai kurie nesupranta, kad anksciau bent prifantazuotų argumentų turėjo ir vadino juos antivakseriais. Priešdelis anti-, gali suteikti svarbumą, didumą, mąstą. Pvz atimaterija, antikunis, antipodas. Ar antihigieniškas :D bet jie ir tai prarado, liko - kvakseriai. Kvaksėjimas nieko daugiau. 

Google vertėjas vakser verčia - kvailys :text-lol:

Paskelbta
prieš valandą, jevgenijus pranešimas:

Tu į statistiką pažiūrėk kvaksiuk ;) labai mėgstat ja remtis tai prašom :D 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...