Jump to content

Eduardas

Nariai
  • Pranešimai

    1338
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    6

Eduardas paskutinį kartą gavo apdovanojimą Gegužės 7 2023

Eduardas paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Apie Eduardas

  • Gimtadienis 05/04/1992

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Male
  • Pomėgiai
    Mechanika, elektrika, įvairi technika.

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://google.lt

Miestas

  • Miestas
    Utenos raj.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Eduardas pasiekimai

Senbuvis

Senbuvis (5/5)

187

Reputacija

  1. Gal žemės skitringos pas mus, o gal sėjamoji įtakoja. Ar voluota rudenį ar ne - pavasarį matau sutrukinėjusią žemę kaip asfaltas, todėl dabar voluoju tik pavasarį.
  2. Ar nebus taip, kad tas 5 dienas ant viršaus išbertos granulės gulės kol pradės tirpt sausesniais metais? Kitas dalykas dėl plutos suardymo, pridėk dar vieną lakstymą su volais ar akėčiom. Vieniems patinka lakstyt, kitiems nuosekliai dirbt ir nieko čia blogo. Ant didelio ploto skubant gali antrą tokį pasileist. Aišku daug lemia kokio dydžio laukai, kiek trikampių ir t.t. Įdomu būtų normalus bandymas vienas prie vieno šalimuose laukuose skirtingų technologijų.
  3. Eduardas

    vibracija

    Geras pastebėjimas Kaip žigulį su rankena
  4. Sakykim iki ~2005. Pirmasis VARIO išėjo dar 1995, ne AGCO jį sukūrė. Tik paskui AGCO viską darė savaip. Dėl to senieji Fendt iki 2005 dar dabar laikomi kaip kantrūs ir patvarūs..
  5. Eduardas

    vibracija

    Bet kaip taip gali būt? Tipo smagratis lengvesnis? O tai jei be smagračio užkūrus tai išvis sokinėt turėtų?
  6. Sunku išsamiai paaiškint, galit perskaityt šią temą nuo pirmo puslapio, bei keleta užsienio forumų. Kiekvieno skirtinga nuomonė, bet manoji tokia, kad pasikeitė dalys, dalių kaina ir bendra politika ne į pirkėjo pusę. Nepalaikau ir naujesnių JD, daugiau technikos vienetų valdantys galėtų plačiau pasisakyt. P.S. pats turiu 2 senus Fendt
  7. Visi seni tikri Fendt buvo geri iki kol juos nupirko AGCO. Jei apie 1995m Fendt Farmer 312, tai variklis TD226.B6. Gilzės keičiamos šlapio tipo.
  8. Gali būt ir skirstytuvas jei tepalas nekeistas ir štokai suraižyti. Reiktų matuot ant kitų sekcijų
  9. Pačius guoliukus radau atskirai ir susipresavau į senus ratukus, gavosi ženkluai pigiau. O plastiką (kitokį) pasigaminau (išsiliejau) pats iš HDPE. Pasižiūrėkit youtubėj kaip daroma.
  10. Gal kas neseniai naują terfed taurus pirkot? Rašo kad pastiprintas rėmas, domina 4m. Įdomu ar sulankstomas rėmas patvarus
  11. O realybėj irgi taip kaip nuotraukoj visos spalvos taip nubąla? Apšvieta didelė, bet akys pavargsta kai taip balta viskas. Aš pamaišymui užsidėjau po geltoną porą.
  12. Eduardas

    Ūkininkų protesto akcijos

    Kas iš tų kalbų. Viena tiesa: kuo didesnis - tuo daugiau nori. Pasižiūrėkit į brolius Lidlus ar panašius veikėjus. Prisiminkit tai kad 20% ūkių gauna 80% išmokų ir tai jau su išmokų mažinimu, tai reiškia hektarais dar skiriasi. Ir tas skaičius vis keičiasi ne į mūsų pusę, nes aplinkui toliau laukus renkasi milijoninės bendrovės. Čia jei ir padarys kokius pakeitimus ministerija, tai jaučiu bus tik trumpas atidėjimas tolimesniam šeimos ūkių naikinimui..
  13. Eduardas

    Ūkininkų protesto akcijos

    Dauguma jei ne pensininko režimu tą tikrinimą praeis be problemų. Čia ta akcentuojama "katalizatorių nuoma" yra ne dėl taršos, o dėl bendro reikalavimo kad "būtų neišpjauta". Mano viena auto be katalizatoriaus jau kiek metų techą praeina be bėdų. Tikrintojai irgi žmonės, vakar kalbėjau su vienu gamtosaugininku. Juos ministerija padarė atpirkimo ožiais, užmetė didelę naštą ant jų pečių, jie neturi dar nei kvalifikacijos nei įrangos tikrinimui.
  14. Eduardas

    Ūkininkų protesto akcijos

    Per protestą ministerio net nebus Lietuvoj...
×
×
  • Create New...