Jump to content

Quattro

Nariai
  • Pranešimai

    456
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Quattro paskutinį kartą gavo apdovanojimą Gegužės 14 2021

Quattro paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Joniskio r.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Quattro pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

183

Reputacija

  1. Praeito derliaus kvieciai 2kl, elevatoriai 190, uoste 206. Mieziai (pasariniai) atitinkamai 140 ir ~154
  2. Quattro

    Trašų kainos

    Salietra agrochema 369 su atidejimu ir pristatymu
  3. Quattro

    Zymeto Kuro Kaina

    Nuomoniu tai yra, o tiesa tik viena - EN 590. Šildymui skirtiems gazoliams (buitiniam krosnių kurui) taikomas 21,14 euro už 1 000 litrų produkto akcizų tarifas. Gazoliams, skirtiems naudoti žemės ūkio veiklos, įskaitant akvakultūros ar verslinės žvejybos vidaus vandenyse veiklą, subjektams žemės ūkio produktų gamybai taikomas 60 eurų už 1 000 litrų produkto akcizų tarifas.
  4. Padejo, nemazai rapsu isdauzyta, kviecius irgi isluksteno. Ir panasu kad dalis rajono stipriai nukentejo.
  5. Taip ir dirbam. . . Su ledais 2cm skersmens gavom katik
  6. Kvieciai neprieje dar buvo, tik viena diena maziau 20 dregmatis rode kol kulem rapsa.
  7. Kvieciai dabar. Vakar pries lietu spejom 21 dregmes pirma fura prisikult. Gerai kad rapsas jau visas nukultas ir isdziovintas, maziau nei 11.2 dregmes rapso siemet nemaciau pas save. "Linksmas" rugpjutis nusimato.
  8. Quattro

    zieminis rapsas

    Pritariu JCB, as panasaus rapso viena lauka turejau tai tiesiai su sejamaja miezius pasejau.
  9. Quattro

    Grūdų kainos?

    Yra ir pas mane dar nemazai. Man asmeniskai jokio galvos skausmo, nes jei buciau pardaves viska tai butu teke arba trasu uzsipirkt po 1k arba valstybei susimoket arba lizinga uz kazka moket, kas butu atnese didesnius nuostolius nei dabartinis grudu atpigimas O ir iki naujo derliaus, kai reikes atlaisvint sandelius, laiko dar daug, gal ir kainos pasitaisys.
  10. Del MF nesu tikras, bet senesnieji case 165 ir 215 ( ar 210 ) yra visiskai vienodi traktoriai. Jau ~6m jokiu bedu uzcipavus. Tai nekreipk demesio ka cia rasineja, konsultuokis su servisu Ir buk ramus
  11. Quattro

    Zymeto Kuro Kaina

    Labai klystate ponas. Litras, geriausiai, ekologisko lietuvisko aliejaus i pilna baka zieminio dyzelino (vasara) tures pigu ir gera teigiama placebo efekta ir labai tiketina jokiu neigiamu pasekmiu. Kai tuo tarpu tepalas i baka, mano nuomone, garantuotai baigsis problemomis.
  12. Quattro

    Zymeto Kuro Kaina

    Is principo teisingai parasei, bet ne cetaninis skaicius cia esme. (neturiu po ranka kokybes sertifikatu, tai viskas is atminties) Dyzelino silumingumas (kaloringumas) skaiciuojasi pagal formule, kur ieina tankis, siera, pelenu kiekis ir vandens kiekis - labai grubiai apibendrinant , mums siuo atveju, svarbiausias tankis - kuo didesnis tankis tuo mazesnis silumingumas - tuo ''prastesnis'' dyzelinas. Imant dyzelino tanki 820 ( kad ir arktini kur tankis buna 810 ar 815 ) su tarkim 845 silumingumas skirsis (vel is atminties ) maziau nei 1proc. Todel teoriskai zieminis dyzelinas geresnis, bet skirtumas, mano nuomone, juokingas ir sunkiai pastebimas realybeje. Del tepalo i dyzelio baka net nekomentuosiu... Siekiant '' pariebinti'' ziemini dyzelina naudojimui vasara matau lengviausia iseiti - pilti alieju, bet zinant silumingumus nematau prasmes taip zaisti.
  13. Kolkas nesvertas, pagal priekabas 2-2.5 t/ha VID_20220722_172836.mp4
  14. Kws ricardo dregme 8.1-8.8, visoms kitoms veislems bent savaites dar reikia. VID_20220722_171722.mp4
×
×
  • Create New...