Jump to content

wydas63

Nariai
  • Pranešimai

    3341
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    38

wydas63 paskutinį kartą gavo apdovanojimą Rugpjūčio 28 2019

wydas63 paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Apie wydas63

  • Gimtadienis Spalio 30

Miestas

  • Miestas
    Kelmės raj.

Kontaktai

Paskutiniai lankytojai

4967 profilio peržiūros

wydas63 pasiekimai

Senbuvis

Senbuvis (5/5)

671

Reputacija

  1. Senuos utn siurbliuos buvo paprastesnė system , siurblio reguliatorius praktiškai tiesiogiai buvo surištas su nominaliu plunžerio našumu , ir jei neskaitant perkrovos korektoriaus(kurs dažniausiai ir neveikdavo) , ji pasukus ta max kūro norma padidėdavo . O šitam naujajam be to nominalinio varžto , dar yra ir atgalinė korekcija ir tiesioginė ir dar kažkokia (dabar greit neprisiminsiu) , plius turbinos priputimo korektorius . Visa šitai turi įtaką kūro normai , labai gali būt jog čia jinai didinasi per kažkuri iš korektorių . Reguliavime šitie siurbliai sudėtingi , prieš ką darydamas geriau pasitark su meistru kuris konkrečiai tokius siurblius reguliuoj .
  2. ''Grynai tokiame siurblyje '' , kuro norma reguliuoja siurblio reguliatorius , a ne koks atskirai paimtas varžtas . Tas apatinis (i katraji Tamsta jau esat nusitaikęs ) , reguliuoja nominalu kūro padavimą . Jo liest kaip ir nepatartina . Įdomu kodėl prisireikė to reguliavimo , pasikeitė siurblio darbe kažkas a tiuningo tikslais ?
  3. Imesk savo kontaktus arba skambtelt man &64163103 , gal ką ir paimč ...
  4. wydas63

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Ačiū ir Tau , už "Praėjusią parą, ketvirtadienį, Lietuvoje patvirtintus 1970 naujus koronaviruso (COVID-19) atvejus, ir mirusius 18 žmonių " ....
  5. wydas63

    Kas vyksta Lietuvoje?

    GP , apsoliučiai jokių privalumų netūrėjo , tad niekam , niekada nieko ir neteikė .... visi GP privalumai - fikcija zombintiem loxam
  6. wydas63

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Eik po velnių , su tuom docento į celofaną sušarlatanizavimu , ne tas daba galvoj . Blyn , Ingrida pasikėsino į pamatinę GP vertybę - laisvę šlaistytis be kaukių ...., įšdavystė kokių reta !!!!!! , stresas avims .
  7. wydas63

    Freza

    Nu čia dar ir nuo orų ir dirbimo laiko daug priklauso . Man kai pavyksta gerai viską sutaikyt pora kart pavarau ir žemė puri išsilaiko iki pat rudenio . A vot šymet kažką pramazinau ir gavos nekas . Gal per anksti a gal per vėlai nufrezavau , bet grumunstukai nepasinaikino ir 'antra pusė' tol pylijo nervus , pakol bulvių nenukasėm .
  8. wydas63

    Freza

    Visos frezos apkraun variklį , o to Tavojo solio26 ir variklio galingumas mažesnis nei T 40 . O kaip reik suprast - "baisiai sumala žemę" ? , juk tam ir frezuoji kad "baisiai" sumaltu , o jei nenori "baisai" tada kultyvuok , .... Kalk ant darbinio tūkstantines apsukas plius mažiausia pavarą ir pirmyn , nesibėdavojęs
  9. wydas63

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Mažytis , bet kažkodėl nepaminėtas niuansas , tas jog tose kovidinėse lovose guli ir visiškai paskiepyti ir dalinai ir visiškai skiepyti su nesuėjusiu 14d. terminu . Vat paėmus domėn ir tai , samprotauk apie teisybę ir katroj jinai pusėj ....
  10. wydas63

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Perskaičiau Tavajį komentą kelis kart(reik pripažint ) , ir sąžinė nedaleidžia atsijungt , jojo nepalaikinus . Neskaitant to , jog su turiniu sutinku visu 100% , bet laikyčiau kaip ir bendravimo kultūros pavyzdžiu šiame forume . Respektas nuoširdus Tamystai , jei daug nedaugžodžiaujant .
  11. wydas63

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Stebiuosi ka nieks neskuba Tamstai padėkavot užu tokį , sakyč pažintinį video ... , keista .
  12. wydas63

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Čia tipo , kėsinasi iš avių bandos "GP" atimt , kada ji jau strimgalviais pasinešė į laisvę ?! .... Vot , proto nebuvims pas bobikę a dar filosofė . Protingiausia dabar , tai stebėt į netrugdyt bandai naujų covid atmainų pajieškos , sveikesnis liksi .
  13. wydas63

    Kas vyksta Lietuvoje?

    A ko kito tikėjais , Mielasai ? Čia gi eilinis "GP" tūrėtojas , katras po 13d. nusispjaus į būtinumą vykdymo elementarių reikalavimų virusinės pandemijos metu - iš vienos pusės . Ir graudžiai virkaujantis , kad dėl antivakserių kaltės bus perpildytos ligoninės - iš kitos . Tokia jau ta logika , pas pandėmijos stabdytojus .
  14. wydas63

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Ir prarasi teisę į įšsvajotajį "GP" .... , kaip tada gyvensi žmogau ??
×
×
  • Create New...