dzipas Paskelbta Rugpjūčio 4, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 4, 2024 prieš 54 minutes , Pofke pranešimas: jau 300 era atejo Su smegenais normaliai? kinziulis 1
prancius Paskelbta Rugpjūčio 4, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 4, 2024 Manau mažiau reikia pergyventi, rinka laisva - susireguliuos. Kas sugeba tas moka daugiau nematau bėdų ir nematau kodėl savininkai turėtų užsiimti labdara. Realus pavyzdys: užsiprašo 300, tada ūkininkas taiko sėjomaina tokia: kviečiai, rapsas, kviečiai, rapsas. Ir kuris išlošia, kuris pralošia? Gintas. 1
Mode2 Paskelbta Rugpjūčio 4, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 4, 2024 prieš 43 minutes , dzipas pranešimas: Su smegenais normaliai? Ar tau liepia kas moket tiek, yra kas moka ir daugiau. . kostela 1
dzipas Paskelbta Rugpjūčio 4, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 4, 2024 prieš 28 minutes , Mode2 pranešimas: Ar tau liepia kas moket tiek, yra kas moka ir daugiau. . Man pofik kas kiek moka. Taciau ne pofik kai atsibunda koks nabagas ir ismeta i interneta kad moka 3 ar 4 simtus net nenurodantis vietoves, o savininkai dabartiniai ne bobule su diedukais, o ju anukai kurie gerai "googlinti" moka - o tada toki posta radus - apetitas ir iki 5 simtu ateis. Galva duota kad galvot, o liezuvis kad sneket, bet pirma reiketu galva ijungt. Zim511, M&M, jawax and 4 others 7
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 4, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 4, 2024 Prieš 2 valandas, prancius pranešimas: Manau mažiau reikia pergyventi, rinka laisva - susireguliuos. Kas sugeba tas moka daugiau nematau bėdų ir nematau kodėl savininkai turėtų užsiimti labdara. Realus pavyzdys: užsiprašo 300, tada ūkininkas taiko sėjomaina tokia: kviečiai, rapsas, kviečiai, rapsas. Ir kuris išlošia, kuris pralošia? Išlošia nuomotojas, ir kitais metais jau prašys 400 eur. nes sugebėjai kažkaip išgyveni.
Egida Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Prieš 7 valandas, AG Paulius pranešimas: Išlošia nuomotojas, ir kitais metais jau prašys 400 eur. nes sugebėjai kažkaip išgyveni. Kad ne reikia turbūt net kitų metų.Skambino pavasarį iš to draudimo VH iir pasakojo kad jau aplink Šiaulius žemės nuomos kaina 400-450.Kiek teisybės,nežinau.Gal čia tik vienetai tiek gaut nori.
prancius Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 prieš 11 minutes , Egida pranešimas: Kad ne reikia turbūt net kitų metų.Skambino pavasarį iš to draudimo VH iir pasakojo kad jau aplink Šiaulius žemės nuomos kaina 400-450.Kiek teisybės,nežinau.Gal čia tik vienetai tiek gaut nori. Kai jau pakils iki 500 galės ūkininkai nuomoti savo žemes Ukius_bulvinskis and Heartbreak-kid 2
Pofke Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 kai sitaip visi draskos tai nera ko stebetis
prancius Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 prieš 26 minutes , Egida pranešimas: Kad ne reikia turbūt net kitų metų.Skambino pavasarį iš to draudimo VH iir pasakojo kad jau aplink Šiaulius žemės nuomos kaina 400-450.Kiek teisybės,nežinau.Gal čia tik vienetai tiek gaut nori. Tai paramos rauna smegenis
Heartbreak-kid Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pats gyvenu mieste.Ir miesto zmoniu suvokimas pasiklausius.Tragedija.Jiem atrodo kad lb daug verkiam ir tuo paciu vartom belekokius lemus.sako jusu traktorius kainuoja tiek kiek musu namas.Sakau zmogau ar znj kas yra lizingas,kreditai, paskolos.Tiek turedamas isipareigojimu viduriai tau uzkietetu.Ir atrodo viska padarai teisingai-puse nunesa gamta.Cia tau ne maxima ar lentpjuve.kur pardawei prekes,ar lentas pinigai ikrito vzjm toliau.Tai ne vistiek jie savo varo.nuomos kainos kyla ir pas mum 250-350. Turim ir mes aciu dievuj kelis tik ,kuriem kiek duosi tiek ne gana.nes ale gaunat axujenas ismokos ir t.t. Tik galvoju kur ta riba kai velniop ta nuomojsma zeme?400? Patys pagrinde mokam 270
pukotukas Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 O nepatys iškėlė ūkininkai tas kainas vienas per kitą .reiktų gerų metų kad supistu derlių isisokelem.
Juodas Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Galit piktintis kiek norit, bet nuomos kaina konkurencija sukelia taip kaip žemės įsigijimo kaina. Kuo daugiau norinčių tuo kaina didesnė. kazkada teko girdeti istorija, kai kaime stambesni ūkininkai susitarė mokėti vienodas kainas nuomininkams. Tai atsirado vienas gudresnis iš to tarpo ir iš kitu permuse daug žemių siūlydamas daugiau
Heartbreak-kid Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Yra ir pas mus tokiu,lipanciu per galvas.mokant neadekvacias nuomos kainas kad tik kuo dg dirbt.o kai blogi metai asaroja td is ko moket reiks.bet tokie bent musu rajone yra nemegstami.turi dar but ir zmogiskumo faktorius jonc 1
tadasjo Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Jei taip toliau kils ta nuoma, reiks pamastyt apie savo žemių nuomą
sgts Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 prieš 22 minutes , tadasjo pranešimas: Jei taip toliau kils ta nuoma, reiks pamastyt apie savo žemių nuomą Nebusi pirmas tam pasiryzes. Jau isnuomaves zeme gali gauti daugiau nei tiesiogines ismokos yra. Tai kam kankintis, rizikuoti, nervintis ar pasiseks, ar bus pelnas, ar sveikata atlaikys ir pan. Tai isnuomavai zeme, pinigus pasiemei isanksto, ir pasidarai sau keliu metu atostogas:) arba gal net ir ilgiau....nes nieko neveikimas uzkreciantis:)
manttys Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 prieš valandą, Heartbreak-kid pranešimas: Yra ir pas mus tokiu,lipanciu per galvas.mokant neadekvacias nuomos kainas kad tik kuo dg dirbt.o kai blogi metai asaroja td is ko moket reiks.bet tokie bent musu rajone yra nemegstami.turi dar but ir zmogiskumo faktorius pas mano nuomotijus reguliariai lankosi vienas veikejas ir bando permust bet siulo daugiau nei pats moka kitiem. tai reikia biski mastyt, kad su tokiais bajeriais uzsikelsi kaina visiem sklypam ir gaves 10 ha prapisi n stuku kitoj vietoj Andriusfeat and Heartbreak-kid 2
nierkac Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 prieš 3 minutes , sgts pranešimas: Nebusi pirmas tam pasiryzes. Jau isnuomaves zeme gali gauti daugiau nei tiesiogines ismokos yra. Tai kam kankintis, rizikuoti, nervintis ar pasiseks, ar bus pelnas, ar sveikata atlaikys ir pan. Tai isnuomavai zeme, pinigus pasiemei isanksto, ir pasidarai sau keliu metu atostogas:) arba gal net ir ilgiau....nes nieko neveikimas uzkreciantis:) Tai jau yra netoli manęs išnuomoja 72 ha po 450 kostela and Ukius_bulvinskis 1 1
Heartbreak-kid Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Aplinkui dirba "auga" tai 2 metus ikyriai viliojo nuomininkus per ivairias prizmes.aciu dievuj lojalus zmones.Niekur nepabego nei vienas.Nors ir siule ale daugiau
pukotukas Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 prieš valandą, Heartbreak-kid pranešimas: Aplinkui dirba "auga" tai 2 metus ikyriai viliojo nuomininkus per ivairias prizmes.aciu dievuj lojalus zmones.Niekur nepabego nei vienas.Nors ir siule ale daugiau Kad ta auga paskendusi skolose tik ausys kyso Andriusfeat 1
grazbek Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 5, 2024 Prieš 2 valandas, pukotukas pranešimas: Kad ta auga paskendusi skolose tik ausys kyso Durnas padaras sunku suprasti ji “skolose “ todėl kad pinigai brangus. Ir kad tamstaketuris kartus užversi kanopas irtik gal tik tada augaiateisgalas.
Andriusfeat Paskelbta Rugpjūčio 6, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 6, 2024 Mokat ne rinkos kainas. 300 yra mistika, stebukladarystės menas, dirbat tik tam kad dirbtumėte. Turiu apie 120 ha nuomojamos, vidurkis nuomos priartėjo prie 100 eur/ha. Boniteto balas 35-65. Kai kažkas užsiprašo virš 100, pradedu stumt durnių, tai derlius prastas tai dar kažkas, kol galiausiai išvis nemoku, taip stumiu kol savininkui trūksta kantrybė ir atsiima sklypą, kantriausias yra 6 metai, kol kas iš jo jokių žinių, man gerai nereik nuomos mokėt, bet yra kur ir po tris metus esu nemokėjęs. tokie kai paskambina su reikalavimu apsimokėt, paprašau parduot man sklypą, kai kas sutinka, jei nesutinka, po kelių pokalbių dėl pardavimo nesutikus pasiunčiu ant trijų raidžių, ir nusiperku kitoj vietoj sklypą kad kompensuotis atsiimtą sklypą, šita sistema dirbdamas turiu iki 80 proc nuosavos ŽEMĖS...turiu pažįstamą kuris sako kaip tu viską spėji, sakau ateik padirbėt parodysiu, po kelių dienų ''pomačiaus'' jis sako tavo darbo tempo niekas nepatemptų. Patarčiau išlaidūnam ir palaidūnam pradėt galvom mąstyt, o ne šiknom. kostela 1
Deutz fahr Paskelbta Rugpjūčio 6, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 6, 2024 prieš 30 minutes , Andriusfeat pranešimas: Mokat ne rinkos kainas. 300 yra mistika, stebukladarystės menas, dirbat tik tam kad dirbtumėte. Turiu apie 120 ha nuomojamos, vidurkis nuomos priartėjo prie 100 eur/ha. Boniteto balas 35-65. Kai kažkas užsiprašo virš 100, pradedu stumt durnių, tai derlius prastas tai dar kažkas, kol galiausiai išvis nemoku, taip stumiu kol savininkui trūksta kantrybė ir atsiima sklypą, kantriausias yra 6 metai, kol kas iš jo jokių žinių, man gerai nereik nuomos mokėt, bet yra kur ir po tris metus esu nemokėjęs. tokie kai paskambina su reikalavimu apsimokėt, paprašau parduot man sklypą, kai kas sutinka, jei nesutinka, po kelių pokalbių dėl pardavimo nesutikus pasiunčiu ant trijų raidžių, ir nusiperku kitoj vietoj sklypą kad kompensuotis atsiimtą sklypą, šita sistema dirbdamas turiu iki 80 proc nuosavos ŽEMĖS...turiu pažįstamą kuris sako kaip tu viską spėji, sakau ateik padirbėt parodysiu, po kelių dienų ''pomačiaus'' jis sako tavo darbo tempo niekas nepatemptų. Patarčiau išlaidūnam ir palaidūnam pradėt galvom mąstyt, o ne šiknom. Tai nebent tavo sutartys yra panaudos arba dirbi be sutarciu. Jei normali nuomos sutartis, tai dziaukis, kad i teisma nepadave ir i nma. Reiktu ir ismokas grazint uz kelis metus Andriusfeat 1
prancius Paskelbta Rugpjūčio 6, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 6, 2024 prieš 47 minutes , Andriusfeat pranešimas: Mokat ne rinkos kainas. 300 yra mistika, stebukladarystės menas, dirbat tik tam kad dirbtumėte. Turiu apie 120 ha nuomojamos, vidurkis nuomos priartėjo prie 100 eur/ha. Boniteto balas 35-65. Kai kažkas užsiprašo virš 100, pradedu stumt durnių, tai derlius prastas tai dar kažkas, kol galiausiai išvis nemoku, taip stumiu kol savininkui trūksta kantrybė ir atsiima sklypą, kantriausias yra 6 metai, kol kas iš jo jokių žinių, man gerai nereik nuomos mokėt, bet yra kur ir po tris metus esu nemokėjęs. tokie kai paskambina su reikalavimu apsimokėt, paprašau parduot man sklypą, kai kas sutinka, jei nesutinka, po kelių pokalbių dėl pardavimo nesutikus pasiunčiu ant trijų raidžių, ir nusiperku kitoj vietoj sklypą kad kompensuotis atsiimtą sklypą, šita sistema dirbdamas turiu iki 80 proc nuosavos ŽEMĖS...turiu pažįstamą kuris sako kaip tu viską spėji, sakau ateik padirbėt parodysiu, po kelių dienų ''pomačiaus'' jis sako tavo darbo tempo niekas nepatemptų. Patarčiau išlaidūnam ir palaidūnam pradėt galvom mąstyt, o ne šiknom. Baisiau nei baisu, tikiuos tokių ūkininkų tik vienas Andriusfeat and runkuliss 2
bLiudas Paskelbta Rugpjūčio 6, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 6, 2024 prieš valandą, Andriusfeat pranešimas: Mokat ne rinkos kainas. 300 yra mistika, stebukladarystės menas, dirbat tik tam kad dirbtumėte. Turiu apie 120 ha nuomojamos, vidurkis nuomos priartėjo prie 100 eur/ha. Boniteto balas 35-65. Kai kažkas užsiprašo virš 100, pradedu stumt durnių, tai derlius prastas tai dar kažkas, kol galiausiai išvis nemoku, taip stumiu kol savininkui trūksta kantrybė ir atsiima sklypą, kantriausias yra 6 metai, kol kas iš jo jokių žinių, man gerai nereik nuomos mokėt, bet yra kur ir po tris metus esu nemokėjęs. tokie kai paskambina su reikalavimu apsimokėt, paprašau parduot man sklypą, kai kas sutinka, jei nesutinka, po kelių pokalbių dėl pardavimo nesutikus pasiunčiu ant trijų raidžių, ir nusiperku kitoj vietoj sklypą kad kompensuotis atsiimtą sklypą, šita sistema dirbdamas turiu iki 80 proc nuosavos ŽEMĖS...turiu pažįstamą kuris sako kaip tu viską spėji, sakau ateik padirbėt parodysiu, po kelių dienų ''pomačiaus'' jis sako tavo darbo tempo niekas nepatemptų. Patarčiau išlaidūnam ir palaidūnam pradėt galvom mąstyt, o ne šiknom. Va dėl tokių "Ūkininkų" Savininkai priversti imti nuoma iš anksto ir nuomoti žemę tik metus. Sprendžiant iš Tamstos rašliavos, tai savoka sąžiningumas jums yra negirdėta. Gintas., prancius and kostela 3
UkininkasA Paskelbta Rugpjūčio 6, 2024 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 6, 2024 Prieš 2 valandas, Andriusfeat pranešimas: Mokat ne rinkos kainas. 300 yra mistika, stebukladarystės menas, dirbat tik tam kad dirbtumėte. Turiu apie 120 ha nuomojamos, vidurkis nuomos priartėjo prie 100 eur/ha. Boniteto balas 35-65. Kai kažkas užsiprašo virš 100, pradedu stumt durnių, tai derlius prastas tai dar kažkas, kol galiausiai išvis nemoku, taip stumiu kol savininkui trūksta kantrybė ir atsiima sklypą, kantriausias yra 6 metai, kol kas iš jo jokių žinių, man gerai nereik nuomos mokėt, bet yra kur ir po tris metus esu nemokėjęs. tokie kai paskambina su reikalavimu apsimokėt, paprašau parduot man sklypą, kai kas sutinka, jei nesutinka, po kelių pokalbių dėl pardavimo nesutikus pasiunčiu ant trijų raidžių, ir nusiperku kitoj vietoj sklypą kad kompensuotis atsiimtą sklypą, šita sistema dirbdamas turiu iki 80 proc nuosavos ŽEMĖS...turiu pažįstamą kuris sako kaip tu viską spėji, sakau ateik padirbėt parodysiu, po kelių dienų ''pomačiaus'' jis sako tavo darbo tempo niekas nepatemptų. Patarčiau išlaidūnam ir palaidūnam pradėt galvom mąstyt, o ne šiknom. Negalima sakyti, kad blogai darai, nes tavo sistema tau veikia. Isigiji zemes ir daugeja nuosavos, Cia tik morales klausimas kiekvienam, nes man sazine neleistu neatsiskaityti su zmogumi. Bet kai sako gera dusele, plika siknele:D prancius, Gintas., Remse and 1 other 4
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti