Jump to content

grazbek

Nariai
  • Pranešimai

    4795
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    69

grazbek paskutinį kartą gavo apdovanojimą Vasario 25 2023

grazbek paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

2 Prenumeratoriai

Miestas

  • Miestas
    radviliškis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

grazbek pasiekimai

Senbuvis

Senbuvis (5/5)

1.4k

Reputacija

  1. grazbek

    žiemkenčių buklė

    Pasiskaityk pirmame lape ten juodomis raidėmis ant balto lapo parašyta kad Valstybinė augalinikystės tarnyba už tai atsakinga ne NMA.AR_2023-09-01.pdfAR_2023-09-01.pdfAR_2023-09-01.pdfAR_2023-09-01.pdfAR_2023-09-01.pdfAR_2023-09-01.pdf
  2. grazbek

    žiemkenčių buklė

    beje ir kalkinimas ar pelenu barstymas priskiriamas prie tręšiamųjų produktu.
  3. betruko dar to kad voneles kažkokias pirktume.... stačiakampės vienodos vonelės pažiūrėti ar vienodai beria - tiek - giliau "slieku" neieškojome...... P.s. aišku reikia suprasti kad kuom didesnis "vonelės" plotas tuom tikslesnis rezultatas. pvz: jei į ha beri 200kg tai į kv.metrą turi nukristi 0,02kg. todėl vonelė ar paprastas kartoninės dėžės dangtis turi būti bent 0,5kv.m.
  4. 28metrus barstom iki kitos technologinės numeta lengvai o jei ir šonininis vėjas pučia tai ir permeta ją. Šiaip nesiciklink dėl to numetimo nors gamintojai tai akcentuoja pabandyk geriau pasitikrinti sumetimo vienodumą per visa barstymo plotą. užtenka voneles pasimėtyti per visa barstoma plota ir paskum pasverti išbarstyta turinį. Mano durna nuomone kuo toliau numeta tuom labiau traiško trašas.
  5. Šiaip lokaliai ir pagal žemėlapi galima pažaisti ir sėjant bet ar apsimoka tai daryti.......
  6. grazbek

    Ūkininkų protesto akcijos

    gera tema : tik dažniausiai ja diskutuojama tada kai svetimas įkiša nosį į tamstos piniginę. O kai tamstos nosis svetimoje piniginėje tada dažniausiai tylima.
  7. grazbek

    Ūkininkų protesto akcijos

    balioninėm dujom senai reikėjo tvarkos. Firmos labai jau storai tepdavo sviestą akcizo dydžio tas storis buvo. Ir tas pabrangimas dėl akcizo kažin ar jis iš vis turi būti. Palauksim keletą mėnesiu kai žmonėms dašus kad apsimoka iš kolonėlės užsipilti pačiam ir sutaupyti penkruble minimum ant baliono. Toliau viskas pagal fengšui palygino skirtumą pagal gamtines dujas kad kaip pasakoje negyventume. Kad laivo stovėjimas Klaipėdoje bereikalingas neatrodytu ir pinigėlio į biudžetą algoms susirinktu. Juk skirtumas tarp gamtiniu ir suskystintu vis tiek dar solidus yra kad jų suskystintu atsisakytum. O ir politika Eu atsisakyti iškastinio kuro už dešimtmečio irgi groja ne paskutiniu smuiku. Žodžiu vsio zakonna - tvora nenugriaunama.
  8. grazbek

    ar reikia kam atkurti pievas

    teisingai mastai nes įsipareigojimus prisiima deklarantas. Tik jis nieko neturi tikrintis jis deklaruodamas sutinka ir padeda parašą kad jei taip bus turės atstatyti dgp.
  9. grazbek

    ar reikia kam atkurti pievas

    BE REIKALO.......gal gali kontaktus duoti ?
  10. grazbek

    zieminis rapsas

    Galiu sutikti kad focusas tikrai yra fokusas pilna ta žodžio prasme. Bet niekaip nesuprantu kaimynu reakcijos į jodarbą vyrai ne jūsų gi laukus knisą ar šachmatu lentas daro….
  11. grazbek

    zieminis rapsas

    Atsakymas daugiau negu paprastas - mokosi sėti… Tie kas neturi focuso tiem nesuprast.
  12. grazbek

    zieminis rapsas

    Jei ne paslaptis kiek sėklos su APV persėjai.
  13. grazbek

    zieminis rapsas

    Čia kaip korta kris.. Gali labai gerai pavykti o gali ir nusivilti. Turiu 5 ha bandimini sėtas posėlis vikiai plius ž. Rapsas nes pritrukau posėliui skirtos sėklos. Kiek ten ko dėjau nepasakysiu bet pavasari nusprendėm palikti tik nuo žolių nusipurškėm po kol kas atrodo neblogai idomu tik kiek skirsis derliumi.
  14. grazbek

    Verslo sinergija ūkyje.

    AG Paulius Nariai 1.4k Miestas: Padebesiai Temos autorius Paskelbta Lapkričio 22, 2018 Sėju kad ne taip supratote, todėl pasidalinu info kuri neklaidina. Taigi naujuoju 2021 – 2027 m. laikotarpiu Lietuvai tiesioginėms išmokoms ir kaimo plėtrai iš viso numatoma skirti apie 4,558 mlrd. Eur t.y. apie 5,2 proc. mažiau, nei 2014–2020 m. laikotarpiu. Pasiūlytas tiesioginių išmokų konvergencijos scenarijus rodo, kad šis procesas ir toliau vyks labai lėtai, išmokos iki ES vidurkio bus didinamos vos po 2 proc. kasmet, ir tik 2027 m. Lietuvos tiesioginių išmokų vidurkis turėtų pasiekti 204 Eur už ha lygį, arba tik 79 proc. ES vidurkio. ES tiesioginių išmokų vidurkis siekai apie 266 Eur. Pusė šalių yra žemiau šio vidurkio. Lietuva yra trečia nuo galo – po Estijos ir Latvijos, o Belgija, Olandija, Graikija – viršūnėje. Pagal tai kas čia išdėstyta mes pasieksime 2027 metais 204 eur/ha. ir tai bus ką šiandien gauna lenkijos ūkininkai. O taip otaip buvo laikai kai blevyzgojom kartu ir apie viska ir apie nieka....... sunku pasidalinti EU ūkininkams pinigu paklode ...
  15. Sausra - Meteo.lt Mūsų seniūnijoje stichinė sausra -visa seniūnija raudonuoja.
×
×
  • Create New...