Jump to content

runkuliss

Nariai
  • Pranešimai

    109
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

runkuliss paskutinį kartą gavo apdovanojimą Sausio 14

runkuliss paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Kedainiu raj,Runkeleliu kaimas.Velniu muziejus

Paskutiniai lankytojai

440 profilio peržiūros

runkuliss pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

18

Reputacija

  1. runkuliss

    Anekdotai...

    Karas 1942metai ,tanku musis ties pantaloniskiu kaimu..stovi rusai ir priesais vokieciai... Rusu tankas ,igula international .mechanikas-gruzinas,taisytojas-estas.radistas-lituvis.vadas ,aisku rusas. Rusas islindes per liuka ziuri kur vokieciu tankai pasislepe..Ir lenda gruzinas lauk : vadas ,e vadas ;tryda uzpuole . Rusas ;daryk tanke ,mes tuoj pulsim.Estas rekia:neee nach... praeita karta kazarmoj prisi.o -puse kuopos iskrito .Rusas: nu gerai sliausk i ta puse uz 100m krumai ,tau 10minuciu,ir atgal -tuoj pulsim. nu ka gruzinas isliauze... praeina dvi dienos ,parsliauzia atgal.tankai visi pamusti,sudege o tas sveikas, nu niekur nevaziavo.. be to driskiaus Rusas pamate gruzina,uzsitaiso pistola ir rekia: as kur... tave nusausiu ir nurasysiu i nuostolius bl... ! Gruzinas : palauk ,palauk... zinai, nusliauziu i krumus, pradedu sikt,o ten tokio grozio mergina guli,kojos 2m ,uzpakaliukas stangrus ,liemuo laibas ,papyciai 3-- as ja bl...ir is kaires ir is desines,ir is priekio ,ir is galo ..... estui seiles nutyso nach...klausia: uu tai i burna ,i burna ar davei ? Gruzinas : nu kur ten duosi, ji be galvos buvo
  2. Mm prrr trrr nekankink tu traktoriaus o su moterim nieko neremontuoji ?
  3. Vakare ,ziurint televizoriu ,Lnk vakaro zinias -> apacioje begancioje eiluteje bus parasyta ,, Besildydamas statine ,kurioje manoma buvo degusis produktas - zuvo ilgametis Lazdiju rajono uuukininkas V. liko naslaiciai du vaikai ,moteris .ukis ir dvi karves. Jei kas nevedes ar naslys galit kreiptis.
  4. runkuliss

    Ūkininkų protesto akcijos

    Ta tvarka kiekvienas savaip isivaizduoja. Bet tvarka neturetu stabdyt darbo,verslo,pajamu. O jei gryzt i pradzia: reiktu atsakingai ziureti ka isrenkam ,uz ka balsuojam .Daba pusei seimo nariu rupi zoles rukymas ,ir nuskrist i taiwuni (tipo lukstu gamykla pastatys sakniavaisiam) Daznai ,negalvojant -uzdraudzia (matyt proto tiek uztenka) tai kokia cia tvarka.?. Kazkas ir kalbet turi . Lenkiam galva Jum - uz sy dideli darba.
  5. runkuliss

    Ūkininkų protesto akcijos

    Jiem (valdzia) turetu sunerimti ,toki permainu laika,nes liaudis uzbombinta gali nesvartyt :nase ili nenase
  6. runkuliss

    Ūkininkų protesto akcijos

    Burdaka galima greitai padaryti priimta kruva istatymu tramdymui. Pavyzdziui kaip sita verslininka paspaude per VMI https://ve.lt/verslas/jozitos-direktorius-apie-vmi-pastabas-del-uzrasu-ant-cekiu-as-ne-merga-niekur-pasiduot-man As ne merga ->niekur pasiduot man nereikia jis vienas, juos visus pasiunte ....
  7. runkuliss

    Anekdotai...

    Penktadienis , doze humoro.. Kaip moterys gyvena kaime... https://www.facebook.com/reel/1045831406489645
  8. runkuliss

    Ūkininkų protesto akcijos

    Matot viskas kainuoja . pvz surenkit zurnalistu dienas savo ukyje .Stala skanu ,vynu ar degtines (mergu galima) Jus neatsiginsit nuo norinciu apsilankyti. Aisku ,jiem reikia grazaus repertuaro ,kad graziai nusviestu purvasklaidoje; ne vien tik apie dzipus,lektuvus ir pilaites ,o apie sunku ,,dulkina,, darba .
  9. runkuliss

    Ūkininkų protesto akcijos

    Kas 5metai reikia darba keist.Sita persona uzsisedejus cia ,nera progreso
  10. runkuliss

    Ūkininkų protesto akcijos

    Teisingai,pvz As neturiu furos ,uz kelius nemoku -tai ka, man fura pirkt ??? Toliau , kaime yra daugiau zemes ukio saku nei grudu ir cukriniu runkeleliu auginimu ,kurie beje ir verkia del kuro . Keliu mokestis -kad suprast ,vaziuoja ir kiti .Jei zinant tos sferos direktyva ,salygos verslui turi buti vienodos . Kitas verslas,kailiniu gyvunu auginimas.Nei vienas neprisidejot ,kad neuzdraust .Bet daba norit vienybes. Gyvunu laikymas prieis iki to kad nebebus galima laikyti,tai yra negalima risti kai kurias veisles jau dabar,-visiem gerai.Nekalbant meslo skleidimu ribojimais . Ir isvis norint tapt ministru bent aplinkos reiktu (priklausytu) ne zvejo praktikos o zemes ukyje . Jei vardint toliau ,sita valdzia neukiska . Tilto (per Dubysa,strateginis)remontui ;neturi-neranda lesu ,bet i Taivani pirmi nuskrist . Tai manau; mes- jiem neidomus.
  11. runkuliss

    Ūkininkų protesto akcijos

    Mokykloj is pamoku jei pabega vienas mokinys ,>tai ji baudzia ,pastaba paraso ,tevus i mokykla iskviecia ir t.t Jei pabega visa klase ,mokytoja sedi viena ir galvoja ,ka ne taip padare.
  12. runkuliss

    Ūkininkų protesto akcijos

    Po nauju metu akcizu ,itariu pakeliuj i s......e dar ir neukininku prisidetu. Aisku kontra renka informacija ✌
  13. runkuliss

    Ūkininkų protesto akcijos

    O tai kokiu dar geroviu tiem gyvunam, zenytis kad butu galima ? Su ta gerove ,jau gyvuliai geriau gyvens ne zmones . Zmones pasislepe ,kiaule augina del saves -prie Smetonos taip nebuvo.Kailiniu zvereliu fermas uzdare ,nors net nemate ka uzdare. Ukiniams : Is tu lauzu tik pasijuoks ir viskas , nuo 90metu jus verkiat (pagal Simonyte) Reikia daryt kaip lenkai daro,vuo tada kazkas bus.
  14. runkuliss

    Ūkininkų protesto akcijos

    Slapia ,lietus lyja apsiniauke,vejas .Nelabai kas ten degins ta lauza . O te tam lozunge ,,be kovos neatiduos zemes,,, tai kas cia ja nori ,,paimti,, ? O jei tarp misku gyveni ,tai dideli ta lauza reikia sukurti -kas ji pamatys ,gal i youtube ikelt .
  15. runkuliss

    Anekdotai...

    Susirinke patenkinti seimo nariai,po kolegos ,,ismetimo: Antradienį Seimas priėmė sprendimą dėl Transporto priemonių valdytojų civilinės atsakomybės privalomojo draudimo įstatymo pakeitimų, kuriais įpareigojama privalomai drausti kai kuriuos galingesnius paspirtukus bei žoliapjoves. „Už“ įstatymo pakeitimus balsavo 72, „prieš“ – 25, susilaikė 27 parlamentarai. Ir Petras is balkono rekia: mes dar turim : tockiu , benzopjuklu,plaktuku ,kastuvu,grebliuku .....
×
×
  • Create New...