Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sweiki kolegos,

turiu senuką fendt 612S favorita ir per darbus nusuko velenuka. Orginalios dalies nebėra. Gal Lietuvoj  koks šrotas fendų kur yra???

paskambink kas detalėm prekiauja, neoriginalių tikrai bus :)

Paskelbta

Sakykite prašau, ar 7 serijoje yra hidraulio priverstinė padėtis? Reikia naujam presui kad tepalas ratu cirkuliuotų.

Papildau:

Dar reikia patikrinti ar nesukeistas porų valdymas ir ar įjungta laiko funkcija (laikrodukas neperbrauktas).

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Kai nutriesta ta spalva.... arba senoji ramsiai zalia arba gali imt black beauty. Nors esu mates youtubej ir raudonu visokiu. Pinigus mokek bet kaip nudazys

nU jo, mokėsi papildomai, kad senąja fendine spalva nupūstų :D

Paskelbta

Tai negi sviesesne zalia spalva bus originali? Gal cia bus pasirenkama kaip pvz juoda arba zalia su metalo spalvos grotelem? Asmeniskai man labiau patiktu, kad liktu tamsesne zalia o ta sviesesne kaip pasirenkama uz papildoma kaina. 

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Pažiūrėk į realius galingumus - truputį giriasi rašydami, kad 614 turi 165 Ag. Kad nebūtų - traktorius reikalingas būtent tokio galingumo, o kodėl nepaveža ?

• po 2 savaičių...
Paskelbta

818vario ar dar belikę kas iš jų po 10k valandų? jie dusuliai ar realūs arkliai ganosi? realu nupirkti neužmuštą už 35-40k e?

Perkant dėvėtą traktorių nežinom vieno esminio dalyko, tai kokia buvo ,,tarpinė tarp vairo ir sėdynės''. O tas gali daug lemti atsakant į tavo klausimus. Be to 10 kMV yra tikimybė Vario dėžės gedimui, tad greit gali prireikti nemažų investicijų. Nors pas mane jaunesnysis brolis 714 turi 11 kMV ir kol kas be rimtų gedimų, bet ką gali žinoti. Aš asmeniškai katės maiše už tokius pinigus greičiausiai nepirkčiau.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...