Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 26 minutes , deivas pranešimas:

Apie riciagu era reik pamiršti manau. Visi turi powershiftus neblogus. Belaipsnes irgi yra taciau pastebiu kad galios praradimai i ratus didesni nei power shiftiniu.

Imi didesnį su belaipsne ir nesuki galvos dėl tų praradimų. 

Paskelbta
Prieš 5 valandas, JCB pranešimas:

Imi didesnį su belaipsne ir nesuki galvos dėl tų praradimų. 

Jai man užtenka 150 kam man galingesnis ir dar padargų didesnių reikia. O dėl dėžės tai turėtų būti perkama patvaresne ,kai perki naudota traktorių.

Paskelbta
Ką tik, P.uk.D pranešimas:

Jai man užtenka 150 kam man galingesnis ir dar padargų didesnių reikia. O dėl dėžės tai turėtų būti perkama patvaresne ,kai perki naudota traktorių.

Kai ūkis nedidelis su remontų kainom ir detalių gali baigtis liūdnai 

Paskelbta
prieš 55 minutes , P.uk.D pranešimas:

Kai ūkis nedidelis su remontų kainom ir detalių gali baigtis liūdnai 

Jeigu ūkis nedidelis  ir imsi naudotą. Manau ieškok paprasto autoquado ir nesuksi galvos, jei ir suges tai remontas bus daug pigesnis. Mano ūkis irgi mažas jeigu reiktų pirkt jd ,o į traktorius pasižiūriutai neimčiau autopower vien dėl remonto ,nes kiek girdėjau anksčiau būdavo daug brangesnis nei lyginant su auto ar powerquad. Ir šiaip skelbimuose dažnai pastebiu ,kad jd su autopower yra pigesni nei tarkim auto ar powerquad dėžėmis.

Paskelbta
prieš 44 minutes , P.uk.D pranešimas:

Iš galingesnio niekas neiškrito

Galingesnis gali dirbti ir su mažesniais padargais

Galingesnis neišnaudos max resurso, kas reiškiasi ilgesnį tarnavimo laiką ir etc.

Kalbant apie dėžę, galima rasti su naujai įdėta dėže. 

Labai puikiai galima rasti traktorių už 40k, jei jis rinkoj kainuoja 50k, tuo atveju turi rezervą remontui. 

Paskelbta

Galingesnis jei nedaug tai dar nieko, va jei dvigubai galingesnis nei reikia ir su mažesniais padargais tada ir kuro sąnaudos padidėja dvigubai  kas ypač pasijaučia kai laukai nedideli ir yra įvairiuose vietose tad pasivažinėjus kokią dieną greitai pastebėsite.

Paskelbta
prieš 7 minutes , Alvydas 1 pranešimas:

Galingesnis jei nedaug tai dar nieko, va jei dvigubai galingesnis nei reikia ir su mažesniais padargais tada ir kuro sąnaudos padidėja dvigubai  kas ypač pasijaučia kai laukai nedideli ir yra įvairiuose vietose tad pasivažinėjus kokią dieną greitai pastebėsite.

Šienauju greboju vartau su 250ag. 

Jis dar su frontaliniu ir belaipsne dėže.

Galiu pasakyt tą kad akmenis rinkt kai priekį kaušas o gale 4tonė kuro sanaudos identiškos nei turėtas 100ag powershift.

Vartant grebojant šienaujant darbinis 1000e, variklio apsukos mažos, valandinės sanaudos 2.5 litro valandai didesnės nei su tuo pat turėtu 100ag. Bet navigacija, važiavimas barais, ir našumas hektarai valandai kurą išlygina faktiškai lygu lygu.

Laukai maži kalvoti, dažniausiai beformiai. Taip kad kuro sanaudų padidėjimo nepajutau, pajutau tik greičiau padaromus darbus ir komfortą važiuoti

Paskelbta
prieš 34 minutes , povilasg pranešimas:

Galiu pasakyt tą kad akmenis rinkt kai priekį kaušas o gale 4tonė kuro sanaudos identiškos nei turėtas 100ag powershift.

Vartant grebojant šienaujant darbinis 1000e, variklio apsukos mažos, valandinės sanaudos 2.5 litro valandai didesnės nei su tuo pat turėtu 100ag. Bet navigacija, važiavimas barais, ir našumas hektarai valandai kurą išlygina faktiškai lygu lygu.

Laukai maži kalvoti, dažniausiai beformiai. Taip kad kuro sanaudų padidėjimo nepajutau, pajutau tik greičiau padaromus darbus ir komfortą važiuoti

Pasaku nepasakok, su tom pačiom kuro sanaudom. Kad darbus padarai greičiau sutinku, ir kad maloniau važiuot, bet su kuro sanaudom, tai burbulo nepusk. Čia faktiškai už ta papildoma kura susimoki komfortu ir malonumu dirbt. 

Paskelbta
prieš 37 minutes , povilasg pranešimas:

Jei reikalingas vienas univesalus traktorius, tada logiška tinktis didesnį. Bet jei ūkyje keli traktoriai, tai racionaliai žiūrint motovalandos kaina 100ag ir 250ag tikrai skirsis. Su abiem, pvz akmenis renkant valanda prasisuks vienodai ir kažkio našumo skirtumo nebus, bet išlaidos(eksploatacija, amortizacija) skirsis gal net kartais. 

Paskelbta
Prieš 8 valandas, povilasg pranešimas:

Sori, bet aiskint kad 250.ag traktorius kuro valgo panasiai kaip 100 yra didziausia nesamone kokia esu skaites. Kura ryja kibirais, o ypac tai pasijunta transporte, kai vazineji su lengvu padargu. 

Paskelbta
prieš 10 minutes , manttys pranešimas:

Sori, bet aiskint kad 250.ag traktorius kuro valgo panasiai kaip 100 yra didziausia nesamone kokia esu skaites. Kura ryja kibirais, o ypac tai pasijunta transporte, kai vazineji su lengvu padargu. 

Nepaminėjau kad pas mane ne jd. Tai kibirais jis nerija

Tiesiai šviesiai 100ag mf eksploatacija keičiant filtrus  identiška, o jei perkant orginalus filtrus ir gerokai brangesnė nei 250ag claas vertinant ir alyvos kiekio skirtumą. 

Taip kad iš didesnio neiškrisi. Dažnai didesnį ir aptarnaut lengviau

Paskelbta
On 2025-12-23 at 07:11, povilasg pranešimas:

Nepaminėjau kad pas mane ne jd. Tai kibirais jis nerija

Tiesiai šviesiai 100ag mf eksploatacija keičiant filtrus  identiška, o jei perkant orginalus filtrus ir gerokai brangesnė nei 250ag claas vertinant ir alyvos kiekio skirtumą. 

Taip kad iš didesnio neiškrisi. Dažnai didesnį ir aptarnaut lengviau

Kokio pločio grėbarką kabini prie 250AG?

Paskelbta
Prieš 22 valandas, dainiusx pranešimas:

Kokio pločio grėbarką kabini prie 250AG?

7.8 centrinę

Esmė yra ta kad dėl tų 100 lengvo darbo moto valandų per metus, turėt mopeduką kuris dirbs mažai nematau prasmės. O turint 3 identiškus didesnius, dirbančius po 700moto metams, galimo gedimo atveju galiu kabintis betka prie betko.

Turint didelį ir mažą dėl "ekonomijos" kuri labiau salyginė nei reali, darbymetės metu sugedus dideliui gali skaudėti labiau.

Perkant dėvėtą 150-250ag kainos skirtumo beveik nėra.

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
On 2025-12-22 at 13:51, Mantas2342 pranešimas:

Jeigu ūkis nedidelis  ir imsi naudotą. Manau ieškok paprasto autoquado ir nesuksi galvos, jei ir suges tai remontas bus daug pigesnis. Mano ūkis irgi mažas jeigu reiktų pirkt jd ,o į traktorius pasižiūriutai neimčiau autopower vien dėl remonto ,nes kiek girdėjau anksčiau būdavo daug brangesnis nei lyginant su auto ar powerquad. Ir šiaip skelbimuose dažnai pastebiu ,kad jd su autopower yra pigesni nei tarkim auto ar powerquad dėžėmis.

Senesnės versijos 6020 7920 turėdavo problemų autopoweris. Bet nuo 6030 serijos dėžės laiko gerai .

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Sveiki, 6215r ariant temperatūra pakyla iki 100-103 laipsniu. Apsisukimo metu nusileidžia iki 95-97. Čia yra normalu ar ieškot priežasčių? Traktorių turiu neseniai, nežinau kiek turi būt.

Paskelbta
prieš 53 minutes , Boga pranešimas:

Sveiki, 6215r ariant temperatūra pakyla iki 100-103 laipsniu. Apsisukimo metu nusileidžia iki 95-97. Čia yra normalu ar ieškot priežasčių? Traktorių turiu neseniai, nežinau kiek turi būt.

Normalu, visiems R’ams apie 100 laikosi dirbant intensyviau.  
Svarbu radiatorių prasipūst, taip pat sietus tarp radiatorių. 

Paskelbta
Prieš 12 valandų, Darjus550 pranešimas:

Kiek kartų atvažiuoja servisas pas jus maždaug iki 3000 moto/h. Svarstome keisti techniką iš Case į JD…

Kodėl būtent y jd🤣

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...