Jump to content

dainiusx

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

dainiusx paskutinį kartą gavo apdovanojimą Sausio 4 2020

dainiusx paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Šilalė

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

dainiusx pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

7

Reputacija

  1. Tai sakai nebus per žiauriai su tokiu su frontaliniu rulius krauti ir kur bus mažesni plotai su grėbarka lakstyti.Aišku kai išeisi ant arimo visai kitas lygis negu T6 Kaip sakė vadybininkas T7 pats populiariausias iš traktorių.
  2. Hidroporos mechaninės lygtai 3-komerciniame nėra ką mačiau gyvai,paskui kondicionierius,dėl stabdžių randu tik pneumatinė priekabos stabdžių sistema,LS yra,Isobus yra.Kas dar įsiminė,kad tepalų keitimo intervalas kas 750 motovalandų.
  3. Tik masės išjungėjas įdėtas lauke priešingoje pusėje negu kur daugiausia laipioji,ir dar pakištas po kabina.Senajame T6 sakė buvo mygtukas kabinoje.Kaip sakė,kad tokią partiją užsakė vadybininkai.
  4. Tilto ir kabinos amortizacijos ir greitis 50km.
  5. T6.155 Dynamic Command 68000+PVM T7 pirmadienį gausiu komercinį tai galėsiu pasakyti.
  6. Mano situacija ir panaši kaip ir vieno iš forumiečių nusižiūrėjau pagal paramą pirkti new Holland T6 ar T7. Nuvažiavau į aikštelę su vadybininku ir prabandžiau New Holland T6.155 Dynamic Command ir T7.175 Range Command.Abu su amortizuojančiais tiltais ir kabinomis.Kaip tik pasitaikė aikštelėje daug sušalusio duobėto ledo.Tai T6 pasirodė toks truputį kratukas.Toks jausmas,kad tų amortizacijų kaip ir nebūtų.Ir ta nauja dėžė Dynamic Command valdosi keistokai.Gal per laiką ir priprasčiau? Vadybininkas sakė,kad tokias dėžės pradės dėti ir ant T7.Na ir kai pabandžiau T7 per duobes, tai duobių tarsi kaip nebūtų pravažiuoja be jokio kratymo.Ir dėžė Range Command valdosi kažkaip maloniau.Gal kas paprotintų iš forumiečių,ar ne per didelis ir ne per sunkus T7 pvz. grėbti šieną,kai kito traktoriaus neturi.Nes uždėjus frontalinį ir darbinį priekyje gaunasi gerokai per 7 tonas.Ar ne per daug mindys pievą toks sunkiasvoris?
  7. Sunkiai įsivaizduoju kaip smulkiam ūkiui įrodyti,kad tau reikia dar 30% padidinti galią,nuo jau pateiktos paraiškos NMA.
  8. Sveiki.Gal kas turi Valtra N124 hitech? Kalbu apie naują traktorių.Kaip laiko jie? Kas neramina pas juos tai hidraulinis siurblys tik 90 litrų į minutę.Kada pvz. New holland panašios galios 150 litrų į minutę.Ar užtenka tokio galingumo siurblio Valtrai?
  9. Tai kuri ta galia rašoma ant traktoriaus yra tikroji? Vardinė galia ar Vardinė sertifikuojama? Jos skirtingos
  10. dainiusx

    šienapjoves

    Sveiki.Gal kas galėtų patarti ar užteks galios naujam new Holland T6 165(135AG) kartu dirbti su Krone priekine šienapjove(3.04-plotis) ir su šonine Krone (3.22-plotis)? Turiu mintyje dirbant su abiem kartu.
  11. Sveiki.Aš duodu su kibirais cukrinius runkelius sumaišytus su kopūstais ir miežiniais miltais.Kaip geriau duoti ar į tokį miksą gerai įmaišius vandens(GAUNASI VOS NE KOŠĖ),ar geriau beveik sausi miltai sumaišyti su cukriniais ir kopūstais? Ar yra skirtumas yra kada duoti ryte,ar vakare,jeigu aš duodu tik vieną kartą? Pamiršau parašyti mėsiniams galvijams
  12. O ko niekas nekalba apie Solis? Lyginant su kiniečiu Foton M504.Koks skirtumas būtų tarp jų?
  13. Pasižiūrėjau komerciniame kurį atsiuntė Lytagra T6 modeliui būtų 3 hidroporos.Kaip manot ar tiek pakanka? Paskui rozetės nerodo jokios,pvz kaip preso kompiuteriui pajungti.Kaip suprantu reikia spausti ,kad būtų įdėta.Kas žino jeigu būtų atvesta rozetė 3 polių ar užtektų pajungti daugumai kompiuterių,ar dar būna kokių mandresnių jungčių?
  14. Gal kas turite iš forumiečių T5.115 arba T5.120 arba T6.125 modelius?Ar turite kokių nusiskundimų ir ar verti savo pinigų?Apsistojau ties šitais. Šiai dienai: T5.115 45000+PVM,T5.120 51000+PVM,T6.125 55000+PVM Gal padėsit apsispręsti?Kurį išsirinktumėt?
  15. Nelabai supratau,ką reiškia pieninės galvininkystės sektoriui.Toks jausmas,kad tik tiems kur pieną pardavinėja.Tokiu atveju vien tik gyvulių neužteks.
×
×
  • Create New...