Jump to content

Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 5 valandas, voras pranešimas:

30 kg/ha su 200 litrų vandens tirpinto amonio sulfato išspręs visus geltonumus

vienas agronomas aiskino kad sieros javai per lapus nepaima, o tik per saknis, tai kaip cia su tuo sulfatu, gal karbamidas ta pati efekta padarytu?

Paskelbta
Prieš 12 valandų, voras pranešimas:

30 kg/ha su 200 litrų vandens tirpinto amonio sulfato išspręs visus geltonumus

Iš principo pagal lauko spalva tai ten tie geltonavimai  yra tik dirvožemio struktūros nevienodumas.Truksta vieno elemento lietaus.jeigu jo bus išsilygins o jei nori veiksmo tai jo karbamidas gal ir padės.

Paskelbta
Prieš 7 valandas, Vilius pranešimas:

Dergias.... skirtinguose laukuose turėsim nuo balandžio iki dabar 26,5-33,5mm  o priešaky 25-26laipsniai dienomis ateis

20200606_002009.jpg

Mes šia nakti gavom dvylika mm.Visai neblogai kaip pirmai dekadai o ir neplanuoja liautis net norvegai visa kita savaite piešia šlapiomis spalvomis. https://www.yr.no/sted/Litauen/Siauliai/Radviliškis/langtidsvarsel.html

Paskelbta
Prieš 10 valandų, Virgis. pranešimas:

vienas agronomas aiskino kad sieros javai per lapus nepaima, o tik per saknis, tai kaip cia su tuo sulfatu, gal karbamidas ta pati efekta padarytu?

Kai sekantį kartą tirpinsi magnio sulfatą perduok linkėjimus savo agronomui :icon-wink:

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Vilius pranešimas:

Dergias.... skirtinguose laukuose turėsim nuo balandžio iki dabar 26,5-33,5mm  o priešaky 25-26laipsniai dienomis ateis

20200606_002009.jpg

pernykštis mano variantas :(

Paskelbta
Prieš 3 valandas, ceck pranešimas:

pernykštis mano variantas :(

Prie marijampoles nuo gegužės 1  120mm iki šiandien dienelės.pernai gal per visus metus tiek buvo

Paskelbta
prieš 50 minutes , unia pranešimas:

Prie marijampoles nuo gegužės 1  120mm iki šiandien dienelės.pernai gal per visus metus tiek buvo

As ir prie pat bet pas mane per ta paty laikotarpy 90mm

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...