Jump to content

Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 22 valandas, AGROMAN pranešimas:

pila kaip reikiant, bet sausros nuostoliai jau neišvengiami, pas kitus dar vasarojus net nesudygęs

As manau, kad vasarojaus jau 40-50 proc. Nubraukta derliaus, bent mano apylinkese.

Ryt zada vel lietucio. Tikiuosi nepraeis pro sali

Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

As manau, kad vasarojaus jau 40-50 proc. Nubraukta derliaus, bent mano apylinkese.

Ryt rodo lietaus nemažai, ar būtų dar kokios naudos miežiams salietros užmetus? nes nieko negavę. jau kaip ir vėliavinis lapas. O šiaip tai vasarinių kultūrų vaizdelis liūdnas..

Paskelbta

Mūsų raj. paskelbė stichinę sausrą, fb lūžta kaip gerai, geras sprendimas. Arba aš nieko nesuprantu arba komentatoriai nieko nesupranta, tai gal kas gali paaiškint kur čia gėris :eusa-think::icon-lol:

Paskelbta
prieš 7 minutes , ceck pranešimas:

Mūsų raj. paskelbė stichinę sausrą, fb lūžta kaip gerai, geras sprendimas. Arba aš nieko nesuprantu arba komentatoriai nieko nesupranta, tai gal kas gali paaiškint kur čia gėris :eusa-think::icon-lol:

Gal įsivaizduoja, kad visi įsiskolinimai dings :D

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Sauklys pranešimas:

Ryt rodo lietaus nemažai, ar būtų dar kokios naudos miežiams salietros užmetus? nes nieko negavę. jau kaip ir vėliavinis lapas. O šiaip tai vasarinių kultūrų vaizdelis liūdnas..

Kurių galų salietra reikalinga ypač miežiams dabar, netrešei anksčiau tai dabar išvis pamiršk juos čia bus geriausias sprendimas 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...