Jump to content

Ifukininkas

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Ifukininkas

  • Gimtadienis 11/06/1989

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Vyras

Miestas

  • Miestas
    Jurbarkas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Ifukininkas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

3

Reputacija

  1. O tie kraštovaizdžio elementai papuola į pievų atkūrimą?
  2. Ifukininkas

    Išmokos 2014-2020

    Nėra jokios papildomos išmokos už žaliąjį pūdymą, už žalia pūdymą, tik bazinė išmoka.
  3. PVZ. kombaino plotis 3.8 be kederio https://www.agrister.com/combines/john-deere-9640-wts
  4. Skaityti 9 punktą. nuo gruodžio 1d. ir kovo 15d. Iki Gruodžio 1 dienos reikia pabaigti žemėd dirbimo darbus
  5. https://www.facebook.com/photo?fbid=624640156366665&set=a.406627768167906
  6. Ifukininkas

    No-till

    Kieno čia diskai pritaikyti įterpimo?
  7. Ifukininkas

    Grūdų kainos?

    MATIF kviečių kainos vos per pusantros savaitės smuko ~30 Eur iš esmės dėl tų pačių priežasčių, dėl ko ir buvo pakilusios – diskusijų apie Ukrainos grūdų eksporto „koridorių“. Pagal šį susitarimą Ukrainai 120 dienų buvo sudarytos sąlygos eksportuoti grūdus per 3 uostus, kuo Ukraina sėkmingai naudojasi ir per pirmąją spalio mėnesio pusę beveik pasiekė praėjusių metų eksporto tempus. Vis tik, Rusijai pradėjus reikšti nepasitenkinimą susitarimu optimizmas jo pratęsimu buvo gerokai sumenkęs. Rusijos nepasitenkinimą labiausiai kelia tai, kad didžioji dalis grūdų eksportuojama ne į tas šalis, kurioms labiausiai reikia (ypatingai kliūna eksportas į ES šalis). Be to, ji norėtų palankesnių sąlygų savo grūdų ir trąšų eksportui. Šią savaitę pozityvūs Jungtinių Tautų derybininkų pasisakymai suteikė daugiau vilčių, jog susitarimas bus pratęstas, kas ir lėmė kainų korekciją. Svarbu pabrėžti, kad galutinis sprendimas priklausys nuo Rusijos, tad kol susitarimas oficialiai nepratęstas, bet koks aštresnis Rusijos pasisakymas šiuo klausimu gali vėl baigtis kainų kilimu.
  8. Aš galvoju apie tokią Ž. Rapsas Ž. Kviečius po Tarpinis pasėlis V. Kviečiai po Tarpinis pasėlis Žirniai arba dobilai Ž. Rapsas
  9. Jeigu kritikuojame tada gal pasiūlysite savo variantą?
  10. Daug kalbate apie sėjomainą, beta kokia ji turi būti žiūrinti į dabartinę situaciją, kai reikia tvarumo, ekonominio naudingumo ir t.t. Turime pvz. Augalininkystės ūkį tai kokią sėjomainą reiktų taikyti jame?
  11. Sveiki, Paskaičius skirtingas temas, suprantu, kad Claydon sėjamųjų ne viena Lietuvoje yra. Būtų įdomu pakalbėti su žmogumi, kuris sėja ne pirmus metus su jomis. Jeigu būtų norinčių ir galinčių papasakoti plačiau parašykit į pm kontaktus susisiekčiau. Labiausiai domina pakabinimamos. Taip pat įdomu kokia žemės dirbimo technologiją taikote prieš sėją akėčias, seklų skutimą ar tiesiog sėjat į ražieną ir po sėjos voluojat? Ar nekyla problemų su normos nustatymu? Kokiu darbiniu greičiu sėjat? Kokie pasitaikė gedimai? Dylančių dalių keitimo periodiškumas ir jų kaina? Kaip su sėjos gyliu išlaikymu molinguose dirvožemiuose?
  12. Mes prie belaruso kabindavome Vicon RF 235. Per penkis metus pakeitėm pora juostų. ~300-400 žalios masės per metus ir dar ~300 šieno ir šiaudų per metus. Dirbt galima ir ta juosta pakeisti nėra taip daug darbo.
  13. Ifukininkas

    PLŪGAI

    O su kokiu traktoriumi ari?
  14. Ifukininkas

    PLŪGAI

    Neapsisprendžiu ką rinktis OVLAC SB ar Overum CX, Overumas 10 000 brangesnis už ovlac, bet lengvesnis. P.s kitu variantu nesiulikit, renkuosi iš šitu dviejų.
×
×
  • Create New...