Jump to content

Žemdirbys

Nariai
  • Pranešimai

    363
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Visas nario Žemdirbys paskelbtas turinys

  1. Žemdirbys

    žiemkenčių buklė

    Standartiškai tręšimai, visi reikiami purškimai… trąšos pernykštėmis kainomis pirktos. Na šiemet išskirtiniai metai. Vyšnaitė ant torto tai dar liūtys per javapjūtę būtų
  2. Žemdirbys

    žiemkenčių buklė

    Lygiai per savaitę krito trečdalis viso kviečių ploto. O praeita savaitė nebuvo tokia baisi kaip ateinanti…
  3. Žemdirbys

    Trašų kainos

    Prieš Kalėdas Baltic agro amerikietiška salietra 790.
  4. Žemdirbys

    Zymeto Kuro Kaina

    Imlitex vakar atvežė po 1,24. Saurida siūlė 1,34.
  5. Gal kam buvę.?! Vėjo ventiliatoriaus diržą apverčia . Variatorius dirba tvarkingai, viską sudėjus eina tvarkingai. Kurį laiką viskas gerai ir paskui iš niekur apsiverčia. Jau trečias diržas taip, diržai originalūs iš Ewos.
  6. New holland dažytas kapotas ir sparnas Kramp dažais. Dažė dažytojas, tai būtinai Kramp kietiklio liepė nupirkt. Nelakavo, bet blizga metai laiko. Spalva visai nesiskiria nų likusių dalių.
  7. Rubinas. Nieks nesako, kad nedirba. Dirba, bet mėgsta pasikišt. Tas giliau, tai antras skutimas.
  8. Aplamai, tik giliau paleisk lemkeną ir kišasi visur
  9. V nekišo. Na savaime aišku, kad reikia prie prūdo sėdėt, bet kai per visą sėją prapylė lietus , tai teko maknot.
  10. Turiu agromasz su tuo pirmu. Pradžioje naujam labai kišdavo. Nuėmiau valytuvus, tai per 5 metus daugiau nei kart neužkišo. Taip pat turiu lemkeną 6m su dvigubu žiediniu, tai šiemet drėgnoje pastoviai užtrombuodavo
  11. Žemdirbys

    Zymeto Kuro Kaina

    Saurida 0,83 eur
  12. Paskyk, tik ką mėgsti ir bus pristatyta
  13. Žemdirbys

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Gal kas žirnių aplink Ukmergę turite? Reiktų apytiksliai 16t.
  14. Turbūt turi minty CAPS, tai lyg ir tas pats. Nors šiandien ryte užsikūrė gerai. Užspaust žarnelės nepavyks, nes grįžta metaliniu vamzdeliu.
  15. Kiek kartų, tiksliai nepasakysiu. Bet keli akumuliatorių iškrovimai ir vistiek neužsikūrė. Šiandien su variklių užvedimo purškalu užsivedė. Ir visą dieną kūrėsi be problemų, darant kelių valandų pertraukas. Taip ir likau nesupratęs, kas čia jam užėjo. Žiūrėsiu, kaip rytoj elgsis. Į apsukas, neatkreipiau dėmesio, bet nepajutau, kad kažkas būtų kitaip nei įprastai. Profilaktiškai dar pakeisiu tą atbulinį vožtuvą.
  16. Gal kam teko susidurt? New Holland t8040 iš vakaro dirbo, užsikūrė is pusės pasukimo. Po nakties nesikuria, starteris suka, bet visiškai negriebia. Kuras iki purkštukų ateina. Purkštukų bėda greičiausiai?
  17. Žemdirbys

    Trašų kainos

    Turbūt reiktų patikslinti iš kur atsirado tie 300 eur Ukmergėj. Groward pradėjo drastiškai iš ūkininkų periminėti žemes, siūlydami 300.
  18. Kaip ten su lemputę susiję nepasakysiu. Daviklis iš ewos. Kainavo anksčiau apie 150 EUR , nebepamenu tiksliai. Dabar dar neuzsakinejau, užvakar tik nusprogo. Pabandyk su kompresoriumi papūsti į daviklio vidų. Man kartais padėdavo, bet nevisada. P.s. patikrinau sąskaitas, tai 260 EUR prieš porą metų
  19. Nieko rimto, daviklis. Aš jau antrą kart keisiu. Iš vakaro pastatai - viskas gerai. Ryte jau neveikia. Spausk, kur atšaukti pavojų ir negesins kombaino. Galėsi dirbt, kol pakeisi daviklį.
  20. Šiaip ne taip pradėjo veikti. Užkirmijęs vartymo mechanizmas buvo. Keletą metų nenaudojamas stovėjo...
  21. Gal kam buvę? 5k pakabinamas vertimo metu sustoja mirties taške ir nebesiverčia nei pirmyn, nei grįžta atgal. Galima atversti tik mechaniškai. Dėžutės keitimas ant cilindro nepadėjo.
  22. Žemdirbys

    žiemkenčių buklė

    Turiu pritarti, vieną lauką šiemet teko perpurkšt ir glifosatu
  23. Žemdirbys

    žiemkenčių buklė

    Tombo šiemet irgi nuvylė. Notrelės ir našlaitės praktiškai nepaėmė. Barborytė irgi visai nereagavo, bet turbūt ją ir šiaip sunku išnaikinti. Pirmi metai turiu jos
×
×
  • Create New...