Jump to content

ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Mindaugas_Ka pranešimas:

Senam dar sunkiau gaut :D

Taigi, pasak NMA, aš jau 4 metai kaip senas. Bet jei dabar užsiveisčiau desėtka karvių, NMA akyse tapčiau kur kas patrauklesnis. O kaip gi, gyvulininkystė tai niekuom ne pridengti užpakaliai, bėgiojimas paskui juos, sėklinimas, kastravimas... Žodž grynas tostesteronas... ir lakiočiau kaip prieš 4 metus, visai kaip jaunystėj :D

Paskelbta
prieš 3 minutes , jevgenijus pranešimas:

Taigi, pasak NMA, aš jau 4 metai kaip senas. Bet jei dabar užsiveisčiau desėtka karvių, NMA akyse tapčiau kur kas patrauklesnis. O kaip gi, gyvulininkystė tai niekuom ne pridengti užpakaliai, bėgiojimas paskui juos, sėklinimas, kastravimas... Žodž grynas tostesteronas... ir lakiočiau kaip prieš 4 metus, visai kaip jaunystėj :D

nieko nebus, reikia gaut pusę pajamų iš karvių, tada jų akyse mažu ir pagerėtų tavo įvaizdis. Šiaip žmonės į senatvę pradeda didint apimtis, tai gal biški dar luktelk, iki kokiu pem penkų, tada jau galėsi kokia fermą pradėt kelt

• po 3 savaičių...
Paskelbta
prieš 16 minutes , Juodas pranešimas:

Tai pletkų lygį klausė tai jis ir atsakė tokiam lygį :D nesinervinkit 

Na Plugiokas mano atveju, kai ėjau “nuspėjo” paraišku rinkimo balus.

tai kad....

Paskelbta

Penktadienį truputis naujienų atkeliavo iš UAB.,dar neoficialų gali kisti ,nes nevisos paraiškos patikrintos buvo 65bal. Patikrintą iki 80proc. +-. Tikėtina kad 68 +.  žemės konsultavimo tarnybos vidurkis 68bal. Pateiktu paraiškų. Reikią tikėtis kad nebus 75bal.

Paskelbta
Prieš 7 valandas, rokiskio krastas pranešimas:

Penktadienį truputis naujienų atkeliavo iš UAB.,dar neoficialų gali kisti ,nes nevisos paraiškos patikrintos buvo 65bal. Patikrintą iki 80proc. +-. Tikėtina kad 68 +.  žemės konsultavimo tarnybos vidurkis 68bal. Pateiktu paraiškų. Reikią tikėtis kad nebus 75bal.

70 preliminariai praeinamas

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...