Jump to content

Dariulis

Nariai
  • Pranešimai

    738
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Marijampole

Paskutiniai lankytojai

2049 profilio peržiūros

Dariulis pasiekimai

Patyręs dalyvis

Patyręs dalyvis (4/5)

17

Reputacija

  1. Gal kas susitvarke zemes ukio paskirties zeme miesto teritorijoje? nuo 2024m NZT tuo neuzsima, savivaldybese jau gal kam pavyko susitvarkyti, koki procesai?
  2. Tai kaip cia suprast dabar. Buhaltere sako reikia moketi uz automobili , sunkvezimi kuri priskyres prie ukio ta tarsa pagal sudeginta kuro kieki, reikia pildyti forma ir sumoketi. Cia apie ne keliais judancias transporto priemones ar keliais nesuprantu raso tam straipsnyje?
  3. Dariulis

    Išmokos 2014-2020

    O 2022m priklausys išmokos už sertifikuota sėkla pasetus paselius ?, kur galima rasti sertifikuotos sėklos Lietuvoje sarasa(žieminių kviečių)
  4. Dariulis

    Pudymai

    mane ir domina, ar dabar galima pasėti garstycias, deklaruoti kaip zaliaji pudyma ir rugseji uzarti ir paseti zieminius kviecius ?
  5. Čia kalba eina apie tai kad kas valandą kai keičiasi matifas ir jie kainas iškart kaitalioja kas valandą? Šiandien buvo plius 5 eur apie 14 val, paskui gale dienos jau +2 eur, ir jie kaina gali nustatyti ne rytoj o iškart pagal matifa?
  6. Dojus vietoj naujo kuro siurblio siūlo remontuota gamykloje, ir kaina ženkliai mazesne, ar istikro jie ten gerai suremontuoti ar kas isideje ir laiko jie?
  7. Dariulis

    žiemkenčių buklė

    Ar atsigavo pas ka nors kvietrugis ziemini po issutimo? ar paverst jau pudymu juos. Bet kaip supratau jeigu deklaruosiu pudyma jis jau turejo buti isdirbtas iki sausio 1 d
  8. Dariulis

    zalioji trasa.

    o idomu jei po poselio, kad ir pavasarį nieko nepaseji o palieki pudyma? galima taip idomu?
  9. Dariulis

    zalioji trasa.

    po vasarinio poselio butina paset ziemine kultura ar nebutinai, galima seti ir pavasari? ( buvo setas kvietrugis kuris issuto, ta galvoju ar cia nusizengiams ar ne., ar laisvai galiu set kvietukus pavasari ir juos dekalruot)
  10. Dariulis

    Sėklos - Perku / Parduodu

    Taip pat reiketu vasariniu kvietrugiu, aplink kauna, marijampole
  11. Dariulis

    Javų supirkėjai

    Atsiskaitė laiku
  12. Dariulis

    Grūdų kainos?

    Kas čia per fokusai
  13. Dariulis

    Grūdų kainos?

    Tai va pas mus 173eur max buvo, konkurencijos nėra, tai formule - 30 eur nuo matifo. Truputy uzsifiksavom, sakau bus 175eur. Dar 3 daly fiksuoti reikės, bet krito. Aišku jau kad per javapjute nebūna kainos, iskyrus čia prieš porą metu
  14. Dariulis

    Grūdų kainos?

    Tai sakot iš streso nepasimaut ir dar ateis geresnių laiku? Aš kalbu apie tai, kad derlius iškeliauja tiesiai nuo kombaino, be sandeliavimo
  15. Dariulis

    Grūdų kainos?

    Įdomu kaip čia su tom kainom naujo derliaus bus, nes per savaitę nusirito kokia 12euru?
×
×
  • Create New...