Jump to content

Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.


MTZokas

Recommended Posts

mažiau galvokit, nieko nepakeisit, pats sėdžiu toj pačioj stotelėj traukinio belaukdamas. logiškai pamastykim.. kaip sukels jaunasis edv nuo 4 iki 8 ar kiek ten reiks mažiau negu per metus? o ir ankščiau rašė žmogus ką iš žum atrašė. Be to kaip bebūtu labiau tikėtina kad negalės pretenduoti tie kas ūkio neįregistravo ankščiau negu prieš metus. Visumoje geriau nespėliokim ir laukim dar to traukinio..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Neemiau ir nzn ar imsiu kokia, uz savo ir tevu turiu viska, galeciau eiti, bet 9 menesiai gal trumpas laiko tarpas zinant kas kitais metais manes laukia, noriu as ramiai miegoti, o ne paskui jaudintis kaip kas. Mano draugas db eina, tai laksto kai pabludes o kazi ar atitiks dar neaisku, pastatus pasistates, bet nei srutines nei kas neatitiks niekas nepriduota, o viska isiteisinti ir t.t. reikia ne 9 menesiu, jau ciu ir prazils zmogus. Konsultavime sake, kad patvirtins apie 150 pareiskeju, tai sekmes jiems :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pas vieną žmogų nma atvažiavusi nerado srutų rezervuaro, ūkininkas stambus, tai jam pasakė kad po dviejų dienų atvažiuos ir jeigu neras, bus nemalonumų, na ir ką, žmogus sugebėjo iškasti ir įruošti rezervuarą. Žinoma kainavo technika nepigiai, bet padarė. tai jeigu per devynis mėnesius nesugeba žmogus įsiruošti tai jau gal apsileidimas, žinoma viskas atsiremia į kišenę. viską reikėjo apgalvoti prieš imant paramą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Oj daug kam pakis koja tie 1m  :icon-cry:

Pirmą kartą įsisteigia žemės ūkio valdoje ir ūkyje kaip ūkio valdytojas. Žemės ūkio valda ir ūkis turi būti registruoti jo vardu ne anksčiau kaip metai iki paramos paraiškos pateikimo dienos. Jaunojo ūkininko įsikūrimas prasideda nuo žemės ūkio valdos ir ūkio įregistravimo, taip pat ūkininkas turi išklausyti minimalią ūkininkavimo pradmenų programą. 

 Tai truputi susimeciau, tai jei kaip rase valda registravo 2014 kova, o ukio ne, tai viskas gerai? Ar naujai programai galioja laikas, kuris prasideda nuo, bet kurio, ukio ar valdos registravimo?  :icon-rolleyes: 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, girdėjau jauniesiems ūkininkams bus mokamos papildomos išmokos už deklaruotas žemes. Jei man tėvas parrašo žemes mano vardu kaip jaunajam ūkininkui ar aš gausiu didesnes pajamas nedalyvaudamas paramos gavime? Ką noriu pasakyti ar užtenka tik perrašyti žemes ar reikia rašyti projektą ir paramai gavus tik tada bus išmokamos didesnės išmokos? Ačiū

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas domejosi siuo laikotarpiu rimtai surinkimo paraisku 2014 m gruodzio 1- gruodzio 31d. uz 2007-2013 programa. 

Esme tokia. 2014 lapkricio 21d taisykese parasyta ukis ikurtas 2 metai ne anksciau, tai vadinasi veliau? 

Jei ikurtas 2010 vadinasi gali pretenduot?

 

Lyg ankstesnese taisykelese,  ankstesniu metu budavo parasyta budavo ukis ikurtas " maziau kaip 2 metai"

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...