Jump to content

DZestis

Nariai
  • Pranešimai

    194
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario DZestis paskelbtas turinys

  1. sveiki, gal kas galite paaiškiti, ar galiu keisti ivesticijas? mano atvejis toks, paramą patvirtino su nma sutartis pasirašyta(perkamas krautuvas), bet pasikeitus ūkio dydžiui galėčiau apsieiti ir be jo, ar galiu kažką kitką vietoi krautuvo įsigyti? pvz traktoriu?
  2. DZestis

    Miežių auginimas

    Seklos norma 160-170kg/ha
  3. DZestis

    Paseliai

  4. DZestis

    Miežių auginimas

    Mano Mieziukiai , Edvin po biski pradejo krist .
  5. DZestis

    zieminis rapsas

    Tai kad jos keiciasi i diena po pora kartu
  6. DZestis

    zieminis rapsas

    na pagal gismeteo prognozes noreciau pasitrest visus zieminius kol dar sals naktimis tai butu kovo 21-24d pns, nes paskui kaip ir zada atsilima tai tada ilgai nebeivaziuosiu i laukus, o silumos +10 +15 pranesa
  7. DZestis

    zieminis rapsas

    Buvo pasetas Rugsejo 4d
  8. DZestis

    zieminis rapsas

    sveiki, siai dienai toks rapsas silpnas bet atrodo gyvas klausimas, tokiam rapsui trasas geriau atiduot iskart visa norma? ar geriau po truputi Pvz: db po 100kg/ha ir paskui kai truputi paaugs likuse norma? is rudens buvo duota 400 npk 7-20-30, dabar planuoju 300 salietros ir 300 sulfato.
  9. DZestis

    žiemkenčių buklė

    sveiki, kada geriausia purksti fungicidus nuo varpiniu ligu, (tikslas, kad nebutu fuzariozes)? vieni pasakoja, kad pries zydejima kiti kai varpa lenda tai kur teisybe?
  10. Pas mano tevuka irgi darosi kraupus vaizdelis visos virsunes geltonos 2 - 3 cm, arcktika veisle. tam paciam lauke famulus. su lygiai tokiu pat tresimu jokiu geltonumu nera. nuo ligu nepurksta tik herbicidu
  11. DZestis

    Skiltis chemijai

    Sveiki, kiek laiko turi praeiti be lietaus po fungicido(maredo+bumper) panaudojimo? Uztenka valandos? Nes jau nusipurkst sunkoka darosi kai toks oras.
  12. DZestis

    Skiltis chemijai

    Mes pernai ji irgi naudojom vasariniams kvieciams, efekto didelio nepastebejau nes anksti purskem. o del tinkamumo kita kalba yra parasyta, kad tinkamas mes irgi ispradziu dvejojom
  13. sveiki, padėkit išsirinkti purkštukus naujam purkštuvui, purkštuvas amazone ug, siurblys 250l/min , plotis 24m. Pačius purkštukus jau kaip ir išsirinkau tik dar nenusprendžiau dėl jų dydžio, renkuosi iš lechler keramikiniu tai: ID 120 03 arba ID 120 04 , kiti IDKT 120 04 ar vis delto IDKT 120 03. treti purkštukai tai skystų trašų deduosi FD 05.
  14. tada Kurkis kur nors kitur kur zemiu yra
  15. gali deklaruot bet kuro negausi
  16. Tikrai žinau pas mane sutartys buvo iki 2019-12-31, netiko nei viena. skambinom į NMA aiškinomės yra taip paramą duoda už 40ha tai už 40ha turi turėt būtinai nuoma iki 2020-06 + atmetam nuosava. PVZ parama už 40ha turim 10 ha nuosavos tai 30ha turi but iki 2020-06. kitos gali but ir mažiau. Aš per paprasta paštą irgi dar nieko negavau, bet nma puslapi rašo, kad kovo 9 išsiūsta registruotu paštu. Dar dėl nuomos tipo nuomos sutartys turi but galiojančios 5 m. nuo projekto pabaigimo (kažkaip taip aiškino), o projektas baigiasi 2015-06, tai nuo to mėnesio ir ima.
  17. DZestis

    fendt

    sveiki, gal kas esate susidūre su panašia problema, nesikuria Fendt 716 98m variklis dar pompaduzinis, purkstukai nauji, grupė nauja, siurbliai irgi perrinkti, su eteriu dar prieš žiemą užsikurdavo dabar bandžiau dviem akumuliatoriais pasijunges ir eteriu tai nieko griebia tik tiek kiek eterio yra. Pompelė užpompuoja kurą gerai, iki purkštuku kuras ateina, žemo slėgio pompele keista, Buvau ir vietoi pompelės siurbliuka pajunges, kad kurą varinėtu, bet vistiek tas pats. su tokia problema kankinamės jau gal 3 metai. pernai po žiemos irgi nebesikūrė tai ivabaltė pareiške kad nebėra kompresijos, variklis perrinktas tai užkurėm vistiek tik eteriu, vasara pradirbom, dabar vėl tas pats. Ivabaltė nebežino ka kaltint tai kaltina kuro filtra visada bet jis jau n kartų keistas. gesinimo vožtuvas irgi vaikšto gerai. gal kas turit minčių? po paskutinio apsilankymo ivabaltėj sakė kad gali but kaltas kuro reguliatorius ( gale variklio stovi tokia didelė balvankė ) nors itampa joje vaikšto sakė normali bet tipo gali but išdile kazkas, . keistume nauju bet garantijos neduoda kad pasitvarkys ir kaina jo be pakeitimo 5000lt. beje pastebėjimas rankinį gazą nutraukus iki galo nesilaiko laisvos apsukos ir užgesta, jai padarai kad laikytusi apie 800, tada truputi pulsuoja.
  18. prisijunkit prie https://portal.nma.lt/nma-portal/pages/extAuthList ir pasižiūrėkit ar nėra gauta laiškų dėl patikslinimų, as jau el. laisko varianta gavau ( praso patikslint duomenis ), tad nesnauskit ir beto nuomo sutartys turės būti sudarytos iki 2020-06
  19. išberk kuo ankščiau šešioliktuką, o paskui dar salietros.
×
×
  • Create New...