Jump to content

aludaris

Nariai
  • Pranešimai

    181
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario aludaris paskelbtas turinys

  1. Mano atveju kainavo advokatas 500€ ir inventorizacijos byla apie 400€. Pastatas apie 1000kv/m.
  2. Yra kitas būdas. Teismo keliu pripažintas valdymo faktas. Susirandi advokatą, liudininkus, kad neva prižiūrėjai pastatą. Teismas pripažįsta valdymo faktą. Mano atveju pripažino giminaičiui, kuris po to man dovanojo per notarą tą valdymą, nes nebuvau pajininkas. Aš 10metų "valdau " toliau, po 10 metų vėl į teismą, dėl nuosavybės pripažinimo eini. Sėkmės
  3. Bandei, ar atsijungia vairavimas?
  4. 21+. mane, kas sudomino, tai, kad gali barsyti smulkias sėklas posėlui, tarpinėms, šliužams granules
  5. Ką manote apie dronus pasėlių priežiūrai? 5ltr/ha tirpalo.Per 10min-3-4ha
  6. Nereikia ten galinėtis. Tiesiog palaikai ir psio. Reguliuojasi dar jautrumas atjungimo. Aš nelabai patogiai ekraną pritvirtinęs, tai kartais nepataikau į tą mygtuką ant ekrano. Beje po Vytauto video ,komentaruose,yra tel žmogaus, kur padaro knopkę mechaninę tau patogioje vietoje vairavimo įjungimui ir išjungimui.
  7. Atsijungia. Jau 150ha pasėjau. Atsijungia paėmus už vairo ir palaikius, neduodant jam sukiotis
  8. aludaris

    Rapso stalai ir atpjovėjai

    Gal kas turi lexion rapso atpjovėją?
  9. aludaris

    No-till

    Bent jau Avatare yra 3 bunkeriai. Gali į vieną pilt smulkiasėkles, į antrą kokius grikius su avižomis, į trečią žirnius ir t.t. Kokius mišinius planuoji, taip ir sutaruoji pagal stambumą sėklų. Dar gali sėti į kas antrą pvz žirnius į sekančias eilutes kitas kultūras, bet čia jau pačio fantazijos reikalas
  10. aludaris

    No-till

    Kad sutaupyti drėgmę pavasarį per sausras, sumažinti dirvos eroziją, mažinti trąšų kiekius ir t.t. Čia tas 20 procentų daugiau pelno gali išryškėti ypač sausais metais, kai cover crop tarnaus kaip mulčas saugodamas drėgmę dirvožemyje. Kažkur skaičiau gerą mintį, jog mes nepaveldejome žemės iš prosenelių. Mes ją pasiskolinome iš anūkų...
  11. Kuris žemės paviršius garins drėgmę greičiau? Apklotas mulču, ar juoda, atvira žemė? Kad atsirastų eilutės, ar 12cm ar 15 ar 30 reikalinga drėgmė. Kolkas dar jos, nors ir minimaliai, bet gauname. Kolkas...
  12. Nepamiršk, kad ta technologija iki minimumo sumažina dirvos eroziją ir taupo drėgmę, kai jos labiausiai reikia. Ar dirvožemio audros pavasarį Jūsų nejaudina?
  13. aludaris

    zieminis rapsas

    Kodėl focus, o ne sava sėjamoji?
  14. aludaris

    zieminis rapsas

    pirmi metai su avatar, pirmas blynas... VID_20200923_092245.mp4
  15. aludaris

    žiemkenčių buklė

    zirniams nuo zoliu stomp misinyje su basagran,nuo ligu signum.ariau zirniena apie 20cm.perpus prastesni negu atseliuoti.
  16. aludaris

    žiemkenčių buklė

    kaip paaiskint,kad z kvieciai seti po zirniu atrodo daug prasciau negu atseliuoti po kvieciu?
  17. aludaris

    Zirniai

    40ha jau pasejau.pernai balandzio 12 pradejau seti.liko apie 20ha.lietus isbaide.trasu neduodu.
  18. .Pirmas padargas gautas gruodzio 8d,paskutinis gruodzio 21d.Draudziau visus vienu metu gruodzio 21d.Siandien nuveziau mokejimo prasyma,tai nma specialiste sako nieko tokio,tik paaiskinima dave surasyti,kad laukiau kol suves visa technika,sutvarkys dok ir t.t Beje,draudimas technikos turi buti visai sumai su pvm.Ir dar verslo plana drausti atsisakymas is triju draudimo kompaniju.
  19. cia tik projektas ir jis dar koreguosis,bet gaires panasios. zodziu negalesi pirkt dvieju bokstu grudams po 500t,o 1000t viena galesi. jei neturi 200 ha-kombaino naujo negali pirkt.
  20. Siandien pasirasiau paramos sutarti.Balai 65,intensyvumas70%,projektas nesupaprastintas. Bandysiu per si menesi supirkt technika,kad pvm susigrazint greiciau.Uz savaites voku atplesimas.
  21. dvi savaites prakabejo mano paraiska prie tu,kurioms aliktas tinkamumo skirti paraiska vertinimas,osiandien pasiziuriu-vel ji grizo prie vertinamu paraisku.o tos grafos kur ji buvo dvi savaites,isvis nebeliko.balai 65.kaip jums?gal gaunat kokiu ziniu is NMA?
  22. ar yra kam patvirtine didziaja parama(nesupaprastinta)?prisijungus prie paraiskos rodo kad ivertinta teigiamai.bet nei skambina,nei laisku raso.ir taip jau pusantros savaites.
  23. is kur jus traukiat ta info kad nuo tiek ir tiek balu?ar cia technikos vadyba buria? zinau 8 projektus savo rajone kurie paskutinem dienom nese paraiskas su 35 balais,kai mate pagal nma statistka kad gali buti neisnaudota visa paramos suma. pries savaite viena bureja irgi ispranasavo kad praeis nuo 50 balu.tai dabar arba darom lazybas,arba einam saslyku kept ir alaus paragaut. gero savaitgalio.
  24. aludaris

    Vasariniu kvieciu auginimas

    is serijos o buvo taip.pernai buvau deklaraves pudymu,bet nevisus apsejau.o pagal taisykles turi iki lapkricio 1d paseti.skambinau i nma sakau kas bus jei nepasesiu?sako nors ka nors ikisk i zeme.daug negalvojes prisikabinau trasu barstytuva,prisipyliau vasariniu kvieciu ir tiesiai i arima(nekultivuota).gavosi po 120kg i ha.sakau svarbu kad matytusi kad sudyge kazakas.ir viena kart germinatorium isilgai arimo.buvo spalio 7d pavasari pradejau gailetis kodel nesejau po 250kg.bet vistiek palikau 1ha vardan mokso ir smalsumo.trasu nedaviau,tik nuo zoliu nupuciau.siaip grazus tik kad reti
×
×
  • Create New...