Jump to content

jæuras

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario jæuras paskelbtas turinys

  1. jæuras

    melioracijos grioviu tvarkymas

    Ir man labai aktualus klausimas !
  2. Taip buvo ir yra ir bus, tik nesuprantu kaip tai skatina konkurencijos atsiradimą lietuvos rinkoje.
  3. pagal ka keliu mokestis skaiciuojamas bus _
  4. Hebryte taip ukininkauja su pc rankose ir galvosiukiu smegenynej.
  5. Nieko spėlioti nereikia, juk yra sukurta atrankos sistema. Nuspėti gali tik pats apie save!
  6. O dabartiniai stambieji nebuvo ankciau smulkieji ūkininkai pagal tave mažiau pykites tarpusavyje, verčiau susivienikime ir ginkime savo teises kada to reikia!
  7. jæuras

    Pudymai

    JCB pats tu brokuotas:)
  8. jæuras

    Pudymai

    Jei pūdymą deklaruoji ir pageidauji išmokų , tai pagal EU įstatus reikes dirbti 5 m pūdymą ir niek kito
  9. kestox teisingai pastebėta žemes našumas/derlingumas skirtingose vietovėse. Manau bus aktualu EU atitinkamai atsižvelgti ir apskaičiuoti parama ūkininkui pagal našumą žemes ir pan
  10. sveiki kolegos euro sajuzo paraminiai, gal kas imes nuoroda i taisykles šitos diskutuotinos programos?
  11. Dzūkiją dekui uz gera motyvacija:) kaip visada negaila savo "perliuku" Pagal kokia schema renkami balai, gal kas įmeskite nuoroda apsiverst dėl įdomumo!
  12. dabartine parama tai amortizacija rinkos konkurencijai, ant kiek tai bus realiai naudinga EU biudžetui greit pamatysim nesupratau kodel kainoms didėjant turėtu ištikti krize kai tuo tarpu ir pelnas atitinkamai irgi didėtų , ar dabar kainos mazeja??
  13. tai senosios eu skandinavijos šalys šaukia garsiai kada diskutuojama apie ismoku suvienodinima, o lietuva isišipus laukia kada tas nutiks, nors to niekada nebus. Belieka dziaugtis dabartinem ismokom ir jas kuo geriau panaudoti ukyje, kad kažkiek dar pavyktu konkuruoti lt rinkoje:)
  14. Vakaru Europos ūkiu ekonomika puikiai susitvarkys ir be vienkartinių ir pan ismoku, nors EU privalės tvarius ūkius remti jeigu jie bus konkurencingi ir orientuosis i rinka exportuos amo savo žaliavas . Lietuvoj pinigu isiavinnimas is EU vyktsta miglotai, investavimas i ūkį, nesvarbu kokios rūšies, neskaidriai ir pan. tad mažiau konkukurencijos ūkio ekonomikai geresnio pelno tikrai neatneš ateity
  15. Pazieriusem kaip ramiai miegosi,kai teks dirbti be rožinių akinių) Kai Nebe subsidijuos uz tai kad sau kažką augini:) tada ar neteks sakyt labanakt ukininkystei:)) kad ir kaip bus pamatysim, bet kad išliks tik "kolkhozai" su buožėmis, pas kuriuos dirbs dagumą dabartiniu jaunųjų faktas! Net nesilazinciau kad bus kitaip:)
  16. eu nustojus dalint parameles bus dar linksmiau gyventi Lietuvoje
  17. jæuras

    Pudymai

    Kas per glifosacija, Ir kas ja uzdraude?
  18. Kolkas pas mane niekas nepasikeitė, toliau prie apkrovų dumija mėlynai , traukimas sumažėjo važiuojant net laisva eiga, bandysim keisti forsunkes kaži ar tai padės , kitu atveju vesim siurbly atgal meistram utenoj
  19. Mtzz idomu kokia situacija su siurbliu po remonto pas tau buvo?
  20. Jei trumpai, po kapitalino remonto traktorius,taip PAT reguliuotas kuro siurblys utenoj. Uzariau keletą aru viskas buvo ok, kita sykį išvažiavau žvyro atsivesti, ir staiga is kamino pasipylė juodi dumai ir sproginėjo kartais..tokie simptomai negi siurblio forsunkes ar dar kas atsisakė .
  21. Gal kas rekomenduotu ismananty mtz varikly zmogu?
  22. Kaip ir visada Lietuviai, patys save muša ir patys verkia:) pastebiu, kad bent jau šios temos diskusijoje pačiu buhalteriu darbas atrodo nekandamas ir žiauriai sudėtingas netgi jiems patiems,o ka kalbėti tiems, kurie dar tik pradeda tai domėtis ar studijuoti:) negaištant laiko skaitant šiuos bergžius komentarus verčiau parsisiųsti naujausia Nano ūkininko buh. Programa ir prisitaikyti savo verslui !
  23. Taikliai pastebeta ir tai akivaizdi ateities vizija,kuri isivysčiuse šalyse jau yra naudojamos ir tobulinamos:) Sutinku, jog kiekvienas ukininkas/verslininkas PRIVALO buti pasiruošes apskaityti/prižiureti savo verslo buhalterija ir tik kažko patys mokydamiesi galime pasiekti naudos ir buti labiau atsakingi už savo veiksmus. p.s. normaliuose forumuose, kur savo sryties žmones dalinasi ir t.t. verso info galime rasti ir sužinoti daug idomiu verslo subtilybių, kurių geriausias mokytojas kartais nepasakys, todel nensutokime ieškoję info, kuri ištikro nieko nekainuoja:)
×
×
  • Create New...