Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 22 valandas, caper pranešimas:

Tai kaip čia iš tikruju yra? Man tai pats tas :D 

aš kai užpylo gėrio iš batčkos pas mane džiusta tadu pora paru ilgiau.o jeigu neduok dieve pirma užpyliau srutu paskum palijo gali penkiata paru rukyti laisvai.

Paskelbta
Prieš 4 valandas, caper pranešimas:

O ko laukti, kai salygas sejai turim galim sakyti idealias? 

Per javapjūtę irgi sąlygos idealios buvo, bet tai nereiškia kad reikia sėt :)

vidurio lietuvoj taikom nuo šeštos dienos sėt kvietrugius, kviečius nuo dešimtos, +-diena dvi. Tai man keista kaip jau kiti sėjalkas plauna. Bet kas kaip padarom, matom vėliau ar gerai, ar blogai. 

Paskelbta
Prieš 4 valandas, stapcius pranešimas:

Plius dar grikiai laukia savo eilės :)

Kam grikiai, kam kvieciai dar like.. pobaisiai grudai palike, bandysiu ryt pjaut. Nu ir dar pupos, bet jau neber kada dziovint, set reik :D

Paskelbta

Pernai pradėjau sėja rugsėjo 3 diena rezultatų likau patenkintas, tad šiemet zepeliną irgi pradėjau sėti rugsėjo 3 diena, jau eilutės gražiai matosi o koks bus rezultatas pamatysime po metų ar teisingai pasielgiau

Paskelbta
prieš 26 minutes , ūkininkas pranešimas:

Pernai pradėjau sėja rugsėjo 3 diena rezultatų likau patenkintas, tad šiemet zepeliną irgi pradėjau sėti rugsėjo 3 diena, jau eilutės gražiai matosi o koks bus rezultatas pamatysime po metų ar teisingai pasielgiau

Su kiek mln startas buvo? Rugsejo 3d?

Paskelbta
Prieš 7 valandas, JCB pranešimas:

Kaip tėvukas sakytų, vajezau šabakštynas. Sakau, nieko, pratinkis, art nebemadinga. :)

Su kokia sėta? Tuščios eilutės šiek tiek glumina. Turiu laukų su vienu skutimu ir glifosavimu, bus matyt kas ten išlys.

Parausus biški giliau pasisėja bet dygsta. Paprasta diskine sėta

Paskelbta

Sveiki, mačiau yra tema apie volus, bet čia rašau nes apie įdirbimą. Klausimas ar molio grumstus tankinimo volas sutrina kažkiek ar tik įspaudžia? Ir koks volas labiau tinkamas grumstams, cambridge, croskill ar rusiškas dvigubas mačiau yra?

kembridzo-volai-6-metru.jpg

dalbo-croskill-dirvos-tankinimo-volai.jpg

pentininiai-volai-6-metru-plocio.jpg

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...