Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

O tai kuo skiriasi jcm nuo bsx? Iš pažiūros, man jos vienodos valymo principu. Dar žinant kokia kontora tas jcm pardavinėja, nelabai norisi ir žiūrėti į tą pusę.

Paskelbta
Prieš 10 valandų, tadasg pranešimas:

O tai kuo skiriasi jcm nuo bsx? Iš pažiūros, man jos vienodos valymo principu. Dar žinant kokia kontora tas jcm pardavinėja, nelabai norisi ir žiūrėti į tą pusę.

O kas bsx dalimis prekiauja?

Paskelbta
Prieš 14 valandų, Ukius_bulvinskis pranešimas:

Kas nors turit SVR (Amkodor gamintojas) valomąją? 

Dar domina Buhler, čia aišku būtų kogero brangiausias variantas. Kaip tas pardavėjas MLVS ne probleminis, neteko su jais dar susidurti. 

Kaimyninis ūkis turi amkodoro, diena ir naktis su BSX lyginant. Tiek pagaminimo kokybė, tiek darbo. Daug tyliau dirba, mažiau dreba. Už tokius pinigus turbūt geriau šiai akimirkai rinkoje nėra. 

Paskelbta
Prieš 16 valandų, MT18 pranešimas:

Kaimyninis ūkis turi amkodoro, diena ir naktis su BSX lyginant. Tiek pagaminimo kokybė, tiek darbo. Daug tyliau dirba, mažiau dreba. Už tokius pinigus turbūt geriau šiai akimirkai rinkoje nėra. 

Už kiek pardavinėjate?

Paskelbta
On 2022-02-21 at 15:31, MT18 pranešimas:

Ar amkador ar buhler tai to pačio analogiško veikimo valomosios kaip ir bsx. 

Paskelbta
prieš valandą, aladinas pranešimas:

Turiu, gera valomoji. Lengvai aptarnaujama . Pirkau pačia pirmaja dar kai tik pradėjo atstovauti. Nusiskundimu neturiu

Kaip su kaina, mačiau parodoj. Kaip su vibracija.? Ji aukštesnė uz bsx. 

Vasara montuosiu bsx 200. Tai galėsiu papasakot įspūdžius. 

Paskelbta

Kaina 2019 buvo apie 17k su pvm.  Vibracija, tai vibruoja labiau nei bsx bet tyliau . Dėl aukščio tai aukštesnė nei bsx . Šiaip esu turėjes ir bsx tai man išbandžius ir ta ir ta į bsx net nesižvalgyčiau. 

• po 1 mėnesio...
  • po 3 mėnesių...
  • po 4 savaičių...
Paskelbta
Prieš 2 valandas, halitas pranešimas:

Turiu kaip 2 nuotraukoj. Brangūs sietai. Deklaruojamą našumą gali dalint per pusę. Gedimų nebuvo. 

Sietus galima gamintis, iš kokio MLVS patį darbinį sietą, tada rutulių ir medinę dalį belieka pasigaminti. 

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Spėju jog tokios pat kaip grūdų, dobilų jie neišneša, į pagrindinę kultūrą byrės priemaišos, o ten kur paprastai byra šiukšlės byrės dobilai. Tik spėju  

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
prieš 14 minutes , pukotukas pranešimas:

Sakykite kaip ta valamoji gal kas naudoję ar ji atvalytu vabaliukus

grudu-transporteris-snekas-valomoji.jpg

nemanau, aerodinaminė gal ir tai abejočiau, čia kas liečia iš pigesnių 

Paskelbta

Krauk su šneku o per grūdus kur išbyrą leisk liepsną. Pigiau nesugalvosi.

Liepsnosvaidį pasidarysi iš dujų baliono ir įrankio prilydomai stogo dangai tiesti.

Vabalų būti gali, jie turi būti negyvi. Tad jei rūpestis dėl pridavimo tai mažiausiai kaštų reikalaujantis sprendimas

• po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Paskelbta
On 2021-06-22 at 17:55, voras pranešimas:

Dirbau aš vienas, tik nereikia.

Beja, pradėjau nuo K 523.

Užburtas ratas, kol kokybės negali padaryt tol ir p.sa kas netingi.

Sveiki, gal pamenat koks realus  petkus K523 našumas sausuose kviečiuose? Reikia valomos bent 15 t/ha našumo, nežinau ar prasidet su ja. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...