Duncia Paskelbta Rugpjūčio 26 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26 Prieš 15 valandų, kestoxs pranešimas: Kas čia per kosmosas. Sumažinom viršutinį, pareguliavom oras pradėjo gerai nutraukinėti, bet apatinis, va taip va dirba… 2mm. Prieš tai buvo 1.5. Tada kalbėjau sako didink sietą, dabar parodžiau, sako mažink sietą Kas liecia sietus tai manau cia normalu, prabira visvien kazkiek kvieciu is po jo. Neuzklijuoja maksimaliai. Paziurek kaip byra pro sito sieto vamzdi kai svarus sietas ir kai padirbes, tai man rodos panasiai byra.
kestoxs Paskelbta Rugpjūčio 28 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28 On 2026-08-26 at 06:16, Duncia pranešimas: Kas liecia sietus tai manau cia normalu, prabira visvien kazkiek kvieciu is po jo. Neuzklijuoja maksimaliai. Paziurek kaip byra pro sito sieto vamzdi kai svarus sietas ir kai padirbes, tai man rodos panasiai byra. Sietinės valomosios valymas turėtų vykti sietas, jei jie neveikia, netenka prasmės. Valymui oru yra kitos valgomosios ir tikrai našesnės. Jeigu sietas nuvalo 1% to ką nuvalo oras, kam jis reikalingas? Neveikia man ji, niekaip. Jei oro atrodo traukia gerai, bet iki tam tikros ribos, kol nespėja išpūsti. Tada prasideda kimšimas… o sietas visai nevalo, to pasekoje rezuktatas kurį matau, netenkina.
AGROMAN Paskelbta Rugpjūčio 28 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28 prieš 18 minutes , kestoxs pranešimas: Sietinės valomosios valymas turėtų vykti sietas, jei jie neveikia, netenka prasmės. Valymui oru yra kitos valgomosios ir tikrai našesnės. Jeigu sietas nuvalo 1% to ką nuvalo oras, kam jis reikalingas? Neveikia man ji, niekaip. Jei oro atrodo traukia gerai, bet iki tam tikros ribos, kol nespėja išpūsti. Tada prasideda kimšimas… o sietas visai nevalo, to pasekoje rezuktatas kurį matau, netenkina. nesuprantu kaip sietas gali nerūšiuot, gal dydis tiesiog netinkamas?
kestoxs Paskelbta Rugpjūčio 28 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28 Prieš 2 valandas, AGROMAN pranešimas: nesuprantu kaip sietas gali nerūšiuot, gal dydis tiesiog netinkamas? Bandėm ir 1,5 pailgos ir 2,0 pailgos. Tas pats. Iš principo, jei nėra sieto valymo dėl ką. Oro vistiek paklius koks nors grūdas ir užstrigs. Nežinau kiek tada sietu reikia turėt kad kviečiam pataikyt
Augunstas Paskelbta Rugpjūčio 28 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28 Dirbt,bandyt,mokytis,tobulet ir kazkas gausis.Kaip rusai sako: Bez truda nevytascis i rybku iz pruda. Beje,klausimas: Kodel firma pardavusi nepaleidineja ,tos valomos?Reikejo pries perkant paklausinet apie ja... (bez 3.14.)
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti