Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 39 minutes , Pofke pranešimas:

KG pilviskiai 177,5 uz antra siandien, pafiksavau, pas juos vienus formule -25, pas kitus jau ir -28 (cia sakiu raj)

Išpyz....jo kraugeriai, tokios formulės per javapjūte būdovo. Kiek birža bekils tiek jie minusą didins.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Ukius_bulvinskis pranešimas:

O jie teikia tokią paslaugą? Kiek skirtumas nuo elevatoriaus kainos? 

teikia tokia paslauga ir sakyciau gan greitai reaguoja į iškvietimą. aplink mane nera  ju elevatoriaus. Formule is kiemo -27

Paskelbta
prieš 34 minutes , 00900storas pranešimas:

Kaina super, bet kazin ar verta dar laukti, kokie pamastymai ?

Aš tiesiog pacituosiu vieną visiem gerai žinomą dainą:

"Skrisim, žinau, kad galim, surasim kelią,
Nors be sparnų tai tik detalės.
Skrisim, rankas iškelsim, mes nerealios,
O visa kita tik detalės."

Paskelbta
prieš 50 minutes , gerasukis pranešimas:

Aš tiesiog pacituosiu vieną visiem gerai žinomą dainą:

"Skrisim, žinau, kad galim, surasim kelią,
Nors be sparnų tai tik detalės.
Skrisim, rankas iškelsim, mes nerealios,
O visa kita tik detalės."

na kaip ekspertas, cia pavydi tiems kas dar turi ka parduoti? 

Paskelbta
prieš 27 minutes , Virgis. pranešimas:

na kaip ekspertas, cia pavydi tiems kas dar turi ka parduoti? 

O ko čia pavydėti? Kad pusvelčiui parduoda savo būsimą derlių? soja, kukurūzai, tas pats cukrus beveik po 2x pakilo, karbamidas taip pat +40%, žaliavos irgi 2x nuo kovo "padarė". Viskas pabrango, o jūs siūlote džiaugtis gavus keliais grašiais daugiau? Vėl nereikia mano žodžių interpretuot neteisngai, mėnulis dar ne rytoj o tiesus vienos krypties kelias būna tik į rojų. Be to ir į raketą visi netilps. Bet smagu, kad mokate džiaugtis ir mažais dalykais :)

Paskelbta
prieš 20 minutes , gerasukis pranešimas:

O ko čia pavydėti? Kad pusvelčiui parduoda savo būsimą derlių? soja, kukurūzai, tas pats cukrus beveik po 2x pakilo, karbamidas taip pat +40%, žaliavos irgi 2x nuo kovo "padarė". Viskas pabrango, o jūs siūlote džiaugtis gavus keliais grašiais daugiau? Vėl nereikia mano žodžių interpretuot neteisngai, mėnulis dar ne rytoj o tiesus vienos krypties kelias būna tik į rojų. Be to ir į raketą visi netilps. Bet smagu, kad mokate džiaugtis ir mažais dalykais :)

Parašei savo postą po seno derliaus kainos komentaro, o dabar jau pradedi aiškinti apie naują derlių. Ne visi dar žinok sena derlių išvežė.

Svečias
This topic is now closed to further replies.

• Create New...