Jump to content

Nissmo

Nariai
  • Pranešimai

    130
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Nissmo paskutinį kartą gavo apdovanojimą Kovo 24 2022

Nissmo paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Anykščiai

Paskutiniai lankytojai

933 profilio peržiūros

Nissmo pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

27

Reputacija

  1. Nissmo

    Mėsinė galvininkystė

    Įdomu. O už kurį ekstensyvų gavai? Ekstensyvus daugiamečių pievų ar ekstensyvus pievų tvarkymą? nes čia skirtingi dalykai.
  2. Nissmo

    Mėsinė galvininkystė

    Tai kaip ten su tuo ganymu 120d. ir ekstensyvus daugiamečių pievų tvarkymas ganant gyvulius, yra kada mokės ar gal kam jau mokėjo?
  3. Nissmo

    ar reikia kam atkurti pievas

    A na jo, tai jau mišios
  4. Nissmo

    ar reikia kam atkurti pievas

    Ne variantas, žmona kol kas ne ūkininkė, o dukros tik vaikščiot išmoko Tai va dabar ir dilema ar trešti kviečius ar jau galvoti kaip per juos su sėjama važiuot ir žoles įsėti. kaip ir minėjau planas buvo nukulti ir tada įsėti žoles. Dabar galvoju kažkur esu matęs ar ne iki rugpjūčio 1d. turi būti atstatyta daugiametė tiems paukščiukams, jei taip tai iki rugpjūčio 1d. ne kiekvienais metais pradedi kulti kviečius.
  5. Nissmo

    ar reikia kam atkurti pievas

    https://zuikvc.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=e7fade140ccf4c3d8c1922e43e56a0c6
  6. Nissmo

    ar reikia kam atkurti pievas

    Aš suariau dgp, pasejau zieminius kviecius, po to gruodi paziurejau, kad ten pauksciukas gyvena nu zodziu VR3, tai šeis metais tu plotų geriau nedeklaruoti ar vistiek jau sankcija butu? planas buvo paseti kviecius, nukulti ir atseti pieva, nes ten ravas ant ravo buvo. Kaip geriau pasielgti?
  7. Vaziuoti vieną kart ilgai ar 4 kartus greitai, nu kad ir 3 kartus, tai tie laikai susilygina tikrai. + 3-4 kartus iki lauko dasimusti reikia. Tokioms žemėms su 6,4t. vidurkiu ir tiek trasu tikrai tik vidutiniskai? Na jam dar ir tarabilkos uz ~20k nereikia
  8. Nissmo

    Ūkininkų protesto akcijos

    O tai tu jau prisijungiai prie ju?
  9. Nissmo

    Ruloniniai presai

    Jo tie stiprinti comprima ir virs 100k kainuoja, del zvaigzdziu nezinau kaip kas, bet tikrai ten eina dvigubi transporteriai, kas leidzia dar geriau suspausti ir laiko ilgiau. Na man apvyniojimas plevele kaip ir nedomina, vistiek nemazai dar sieno ir siaudu darau, tai kadangi kainuoja papildomus 10k galvoju, kad neverta.
  10. Nissmo

    Ruloniniai presai

    na jie patys juos vadina, kad ten transporterinis vyniojimas : " „NovoGrip“ transporterį, kuris pagamintas iš guma dengtų medžiaginių diržų ir horizontalių skersinių". Vadyba aiškina, kad spaudžia geriau uz mchale presus, o ir kaina patrauklenė, kažkas apie 81-82k. Tai dar apmastymuose.
  11. Nissmo

    Ruloniniai presai

    Telpa, apie 90k, kiek supntu jie nekažką tepasikeitė nuo pirmojo fusiono. Šiaip bendrai paėmus, jei bugninis presas, mchale turi kokį rimtesnį konkurentą? Na dar Krone transporteriniai.
  12. Nissmo

    Ruloniniai presai

    Gal kas pirkote McHale Fusioną 4? kokia kainą išmušėt? galit ir pm.
  13. Jei influencerį žiūri, tada jo.
  14. Geras klausimas, ar dar šiemet galima atsėliuoti. Gal kažkas daugiau žinot?
  15. Nissmo

    Trašų kainos

    Facebooke vienas reklamuojasi, kad parduoda/ veža trasas (salietra, įvairiausi npk) tai salietra tipo 290e+pvm. Nežinau kiek rimtas pardavėjas.
×
×
  • Create New...