Jump to content

Išmokos 2014-2020

Recommended Posts

Paskelbta

Nežinau kaip kitiem,bet mums bendra visa suma šiemet per nepilną tūkstantį mažiau,nei pernai(sankcijų nėra,neskaitant kur ,kaip suprantu,visiems atskaito dalį):eusa-think:

Paskelbta

Sveiki, kas deklaravote žirnius žalinimui ar žalinimo išmoka jums paskaičiuota NMA Portale?

Nes pas mane pernai visi avansai iškart buvo paskaičiuoti ir pravesti, o šiemet nėra paskaičiuota žalinimo išmoka, nors kiti šiuometiniai avansai jau  pravesti į sąskaitą. Įdomu ar visiems čia taip , kas žirnius deklaravo kaip žalinimą. Dėkui kas atsakysit.

Paskelbta
prieš 3 minutes , bLiudas pranešimas:

Sveiki, kas deklaravote žirnius žalinimui ar žalinimo išmoka jums paskaičiuota NMA Portale?

Nes pas mane pernai visi avansai iškart buvo paskaičiuoti ir pravesti, o šiemet nėra paskaičiuota žalinimo išmoka, nors kiti šiuometiniai avansai jau  pravesti į sąskaitą. Įdomu ar visiems čia taip , kas žirnius deklaravo kaip žalinimą. Dėkui kas atsakysit.

Deklaruoti žirniai, žalinimas nepaskaičiuotas.

Paskelbta
prieš 2 minutes , kinziulis pranešimas:

O kiek procentu avansa siemet moka?

kaip kasmet 70 procentu, isskyrus uz nepalankias , lyg 85 procentai avansas. padidejusios ismokos pagal pernai metus

Paskelbta
Prieš 21 valandas, kinziulis pranešimas:

Deklaruota tiek pat o avanso gavau apie 20% maziau nei pernai :(

NMA prisijungus galima pasiziureti kiek uz ka priskaiciuota, ir palyginti su pernai deklaracija. bent pas mus tai daugiau nei pernai paskaiciuota, deklaruota tiek pat

Paskelbta
On 2021-10-19 at 21:20, bLiudas pranešimas:

jį paskaičiuoja vėliausiai,neimk į galvą jei įsipareigojimus vykdai

Paskelbta
prieš 10 minutes , kestoxs pranešimas:

Šimtas metu kalbama apie tai, kad reikes atstatyti pievas, kiekvienoje deklaracijoje ūkininkas pats pasižymi varnele,  kad jei reikes atstatys, praeitas ministras, net įstatymą paleido,  kokia tvarka ir kam pirmiausia reikes atstatyti ir vistiek kaip studentam paskutine diena… 

Tai žinoma, galima kiekvieną rudenį palikti pusę nesėtų laukų ir laukti kada kas susigrabalios... nematau ir aš jokios bėdos :) 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, dariius 30 pranešimas:

Paspirgino padus ministriuj tai dabar labai dirbt pradejo. Apsejau katik pudymus po pievu kokia 20ha ir dar kaip zinodamas nisiglifosinau 30ha rudeniniuj arimui. 

Koks ten paspirgino.... pofik jam - gi sake - "i akis nesokinet"....

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...