Jump to content

Valakinis

Nariai
  • Pranešimai

    969
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    13

Valakinis paskutinį kartą gavo apdovanojimą Rugpjūčio 14 2021

Valakinis paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Zarasai

Paskutiniai lankytojai

4567 profilio peržiūros

Valakinis pasiekimai

Patyręs dalyvis

Patyręs dalyvis (4/5)

278

Reputacija

  1. Pas mane tas ŽE ant visų pievų
  2. Ir kas nors paaiškėjo dėl kodų?
  3. No no no. Dėl tokių pinigų galima pakentėt
  4. Turiu tą patį. Kartą kažkam pastrigus su įjungtu arimo fiksatorium užvirė alyva, tai tada jau pagedęs paskirstytojas buvo. Naują pirkau. Bet bėda išliko, kad jungiant tą paprastą pakabos kilnojimo svirtį - kartais susijudina ir ta arimo fiksuojančioji, tada nebekelia ir pnš. Tai aš tik tą fiksuojančia svirtį pajunginėju į visas puses, kol atsifiksuoja ir vėl veikia.
  5. Gal kas žinos, kaip ten turėtų būti su greičių dėžės tepalo spaudimu? Šokinėja rodyklė stovint. Ant minimalių apsukų važiuojant atbulu visai ant raudono(mažiau davus gazo - vėl gerai. Ar turėtų ten nereaguot į apsukas ir nuolat laikytis vienodas spaudimas?
  6. Dėl deklaracijos. Kžs ribos nuolat persibraižo, tai iškilo klausimas, kai deklaruojant pagal tas kžs apsikarpo sertifikuotas laukas, ar grėsmės nėra gaut kokių sankcijų už ploto sumažėjimą?
  7. Valakinis

    Zymeto Kuro Kaina

    Toną, du kart rašyta.
  8. Valakinis

    Zymeto Kuro Kaina

    Alauša - 1.19 už toną.
  9. Valakinis

    Išmokos 2014-2020

    Yra kam atėjo sankcijos už viršdeklaravimą? Pastebėjau, kad šiuo metu grąžino KŽS ribas ant šių metų pavasario deklaracijos, kurios buvo prieš kelis, porą metų, tai dabar varo sankcijas visiems.
  10. Valakinis

    Išmokos 2014-2020

    Sankcijas gavo, greičiausiai
  11. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Tai nesuvokiat, kad tose lovose neskiepyti? O jei yra skiepytų, tai viena doze, ar dviem, bet kad imunitetas susidarytų, reikia laiko net ir po dviejų dozių. Regis, savaičių klausimas. Reikėjo griežčiau valdžiai su tais skiepais, dabar nebūtų tokios paskubos skiepytis, kas neduos regimo rezultato, nes virusas niekur nedingo, o laiko imunitetui visai nėra palikta.
  12. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Vakcinos jau nupirktos, jei negirdėjot. Nemokamos visos. Nesiskiepijat? Puiku, farmacininkai uždirbs jūsų dėka kelis kartus, nes virusas per jus mutuos, o nesunaudotas vakcinas teks išpilt. Proto nerasta. Aš jau senai išvadą pasidariau su durniais šitais - skiepijimas turi būti privalomas įstatymu, ir taškas.
  13. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Su sprogmeniu, kuris pareigūnam sprogęs kojas sulaužė. O dar vienam lūžis nuo taikaus protestuotojo akmens. Lygiuotis į bepročius? Kas taip pasakė? Gal tie vakarykščiai mitinguotojai taip demokratijas įsivaizduoja - smurtu ir krauju? Degradai ir ūkininkai, kurie remia ar mąsto, kad taip reikia elgtis.
  14. Tepaluotų pagalbiniokų mokykloj tikrai nesimokiau ir ačiū dievui. Ir ne, mano kirovas grindų neturi, nėr ten ko ieškoti. Bet jau išsiaiškinau kur randasi.
×
×
  • Create New...