Jump to content

Valakinis

Nariai
  • Pranešimai

    969
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    13

Visas nario Valakinis paskelbtas turinys

  1. Pas mane tas ŽE ant visų pievų
  2. Ir kas nors paaiškėjo dėl kodų?
  3. No no no. Dėl tokių pinigų galima pakentėt
  4. Turiu tą patį. Kartą kažkam pastrigus su įjungtu arimo fiksatorium užvirė alyva, tai tada jau pagedęs paskirstytojas buvo. Naują pirkau. Bet bėda išliko, kad jungiant tą paprastą pakabos kilnojimo svirtį - kartais susijudina ir ta arimo fiksuojančioji, tada nebekelia ir pnš. Tai aš tik tą fiksuojančia svirtį pajunginėju į visas puses, kol atsifiksuoja ir vėl veikia.
  5. Gal kas žinos, kaip ten turėtų būti su greičių dėžės tepalo spaudimu? Šokinėja rodyklė stovint. Ant minimalių apsukų važiuojant atbulu visai ant raudono(mažiau davus gazo - vėl gerai. Ar turėtų ten nereaguot į apsukas ir nuolat laikytis vienodas spaudimas?
  6. Dėl deklaracijos. Kžs ribos nuolat persibraižo, tai iškilo klausimas, kai deklaruojant pagal tas kžs apsikarpo sertifikuotas laukas, ar grėsmės nėra gaut kokių sankcijų už ploto sumažėjimą?
  7. Valakinis

    Zymeto Kuro Kaina

    Toną, du kart rašyta.
  8. Valakinis

    Zymeto Kuro Kaina

    Alauša - 1.19 už toną.
  9. Valakinis

    Išmokos 2014-2020

    Yra kam atėjo sankcijos už viršdeklaravimą? Pastebėjau, kad šiuo metu grąžino KŽS ribas ant šių metų pavasario deklaracijos, kurios buvo prieš kelis, porą metų, tai dabar varo sankcijas visiems.
  10. Valakinis

    Išmokos 2014-2020

    Sankcijas gavo, greičiausiai
  11. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Tai nesuvokiat, kad tose lovose neskiepyti? O jei yra skiepytų, tai viena doze, ar dviem, bet kad imunitetas susidarytų, reikia laiko net ir po dviejų dozių. Regis, savaičių klausimas. Reikėjo griežčiau valdžiai su tais skiepais, dabar nebūtų tokios paskubos skiepytis, kas neduos regimo rezultato, nes virusas niekur nedingo, o laiko imunitetui visai nėra palikta.
  12. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Vakcinos jau nupirktos, jei negirdėjot. Nemokamos visos. Nesiskiepijat? Puiku, farmacininkai uždirbs jūsų dėka kelis kartus, nes virusas per jus mutuos, o nesunaudotas vakcinas teks išpilt. Proto nerasta. Aš jau senai išvadą pasidariau su durniais šitais - skiepijimas turi būti privalomas įstatymu, ir taškas.
  13. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Su sprogmeniu, kuris pareigūnam sprogęs kojas sulaužė. O dar vienam lūžis nuo taikaus protestuotojo akmens. Lygiuotis į bepročius? Kas taip pasakė? Gal tie vakarykščiai mitinguotojai taip demokratijas įsivaizduoja - smurtu ir krauju? Degradai ir ūkininkai, kurie remia ar mąsto, kad taip reikia elgtis.
  14. Tepaluotų pagalbiniokų mokykloj tikrai nesimokiau ir ačiū dievui. Ir ne, mano kirovas grindų neturi, nėr ten ko ieškoti. Bet jau išsiaiškinau kur randasi.
  15. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Čia įdomus dalykas su baimėm. Manau, kad rytuose ten koordinuoja su vietiniais celofanais. Nes lietuvių baimės yra šios - žydai/antisemitizmas, gėjai/homofobija, lenkai/antilenkiškumas, migrantai/ksenofobija. Labai panašu, kad jau yra ir dar bus veikiama ties šiomis baimėmis. Siekiama sustiprinti kažką iki kitų rinkimų. Nors didelis pavojus dar laukia rudenį su Zapad pratybom prie sienos.
  16. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    O vatiniai vėl gavo minčių ant Lietuvos pavaryt. Būtų statoma siena ankščiau - rėktų, kad žmonės Lietuvoj badu miršta, o čia milijardai sienai skiriami. Neįtiks niekas vatai. Šiaip, susirūpinimą kelia, kiek pastangų Rusija deda su 5 kolona Lietuvoje, kad distabilizuoti padėtį, kad suskaldyti visuomenę ir sukelti paniką. Ir tik tada, kai konservai laimėjo rinkimus. Prie valstiečių buvo ramu. Dabar matosi, kad ruskynui yra nepalanki valdžia Lietuvoj.
  17. Greičių dėžės filtras kirove yra iš galo ties šarnyru ar po sėdyne?
  18. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    O ką, prezidento institucija nėra simbolinis dalykas Lietuvoje? Kažkaip kitaip yra?
  19. Valakinis

    Deklaravimas

    Su pūdymu galima ir nuo pavasario iki rudens. Esu taip daręs su NMA žinia. Svarbu tie mėnesių skaičiai būtų išlaikyti, o tada pasėta kažkas
  20. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Tai ir moterys neturėjo jokių problemų, kai sėdėjo namie prie puodų ir vaikų, balsuot negalėjo, buvo antra rūšis tarp žmonių. Kaip sakė vienas Seimo narys, kaip žmogus gali būti nėščias, nesuprantu? Nėra jokios filosofijos, yra teisės logika - jei viena žmonių grupė turi vienas teises, o kita neturi, tai yra neteisė. Sprendimai du, arba sulyginama viskas , arba neleidžiame tuoktis ir hetero poroms. Kodėl taip nepadarius, jei sakote, kad nėra problemos? Padarykim, pagyvenkit, kaip jie, išmoksit empatijos, suprasit tada ar tikrai yra problema, ar nėra.
  21. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Neteko niekad? Heteroseksualios poros dažnai tuo užsiima, keista, kad jums tai naujovė. Bet galite ir daugiau paatvirauti apie savo lovos reikalus, jei taip norite kelti į viešumą tai. Nors apie trūkumus reiktų bendrauti su porų terapeutu. Ir dar įdomus pastebėjimas, dažniausiai homofobai vyrai šlykštisi homoseksualiais vyrais, bet žiūrėdami pornografiją, puikiai suvartoja homoseksualių moterų pasirodymus. Ką šis gerbiamojo ramo komentaras ir parodo
  22. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Blemba, kaip man nedaeina. Kokios dar pasekmės, žmonės??? Priims partnerystes, santuokas leis, tai pasekmės neigiamos garantuotos visuomenei? Negi tikrai prisigalvojat tokių nesąmonių. Partnerystė, homo šeimos, santuokos sudarytos užsienyje, visa tai jau yra dabar Lietuvoje, gyvena šalie jūsų, visuomenės dalis. Niekas nenutiks, jei dar ant popieriaus parašysim oficialiai. Suprantu, neapykanta pas jus, traumos kažkokios, bet gydymas toks ir yra, pratinimo būdu. Priprasit, žmonės mieli, tiek, kad net pamiršit, kad gėjai Lietuvoj tuoktis ir įsivaikint gali. Ką jie ir dabar daro, tik neoficialiai.
  23. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Žiū, homofobija ir antisimetizmas - bene pagrindiniai lietuvybės bruožai. O kalbant apie penktokus, arba 11-mečius. Tai ko čia stebėtis, visais laikais tokio amžiaus jau viskas senai jaunam paaugliui yra žinoma, tik dabar jau galima kalbėti, pasisakyti, o seniau - muštų vaiką. Būna ūkininkai, kurie gyvūlius augina, sako, kad homoseksualumas ir kitka yra tarp žmonių prasidėjusi mada. Tai aš sugalvojau pasiūlymą, kad iš tokių gyvūlininkų reiktų atimti gyvūlius, o tai trūksta jiems žinių ir kompetencijos augint ką nors. Sakau, tegul nuo kambario gėlės pradeda.
  24. Valakinis

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Kokios keistos diskusijos čia...bent iš tų pateisinančių pusės. Ūkininkai, kai imat ES paramą, gal pirkit tas prabangias mašinas? Kam ta ūkio technika? duoda, tai imk. Ir tada reikia piktintis, ko čia jie nepatenkinti ir žiūri į svetimus pinigus Juokas ima. Tai buvo parama, tai buvo valstybės pinigai. Jie buvo skirti ne tokioms prekėms pirkt, o verslą krizės metu gelbėt. Reikėjo ministerijai šitą pinigų reikalą NMA perduoti, pagal ūkininkų paramas pritaikyt, dabar visi gautų sankcijas. Bet situacija parodo verslo mentalą - cinizmo nestokoja. Nors ir ūkininkai panašiai dažnai pasielgia tarpusavyje pirkdami, parduodami, argi ne taip?
×
×
  • Create New...