AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Prieš 1 valandų, Bulvinykas pranešimas: Tuščias reikalas. Jie įsitikinę, kad priklausomai nuo to , kokią liniją nusipieš, į tą pusę ir pasaulis suksis. Nori lietaus - prašyk "meškų". O man linijos patinka, juk dėl to tau neskauda, jei aš taip sugebu rasti momentą kada parsiduoti grūdus. Kol jūs draskotes beprasmės termose diskutuodami apie azoto formas aš darau rezultatą. Man net neįdomu kaip tu pardavinėji.
grazbek Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 On 2024-09-10 at 20:46, heva pranešimas: Kol visi nesusivienysim, tol mums ir kraus,kaip važiavom į streiką, taip ir reiks arba grūdų nebevezt arba blokuoti supirkimus, klasės auga kasdien, formules ir, vagia naglai ir net nemirksi, kaimiečiai patems. kol turėsi pertekliniu veši ir veši ir veši tik tam kuris daugiau centu duoda. Niurnėsi ir veši vėl nes gyventi reikia. Vienintelis kelias rasti saugesnes investicijas nei kviečiu, rapso auginimas. Remse, deivas and PArty 3
Bulvinykas Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Prieš 4 valandas, AG Paulius pranešimas: O man linijos patinka, juk dėl to tau neskauda, jei aš taip sugebu rasti momentą kada parsiduoti grūdus. Kol jūs draskotes beprasmės termose diskutuodami apie azoto formas aš darau rezultatą. Man net neįdomu kaip tu pardavinėji. Vienas giriasi mokslininkų bandymais, kurie tokie slapti, kad tik jis vienas matė rezultatus, kitas belekokiais rezultatais parduodant grūdus, kur skaičiai tokie, kad baisu ir parašyti. M&M, nike, MV ūkis and 4 others 6 1
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Prieš 3 valandas, Bulvinykas pranešimas: Vienas giriasi mokslininkų bandymais, kurie tokie slapti, kad tik jis vienas matė rezultatus, kitas belekokiais rezultatais parduodant grūdus, kur skaičiai tokie, kad baisu ir parašyti. Nu matai kažkam sekasi
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Savaitgalis atėjo greičiau nei tikėjausi CBOT IR MATIF kaina pasiekė dienos grafike 200 ema ir Fibo 38. tik pasiekusi staigiai atsitraukė nes įvyko visų dailininkų ir grafikų stebėtojų rezultato pasiėmimas. Dabar kaina turi pašokti tango, patikrinti dugną ir toliau siekti sekančio rezultato. VS Matiff.
Bulvinykas Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 prieš 38 minutes , AG Paulius pranešimas: Nu matai kažkam sekasi Reiktų paklaust kitų forumo dalyvių, ar jie mato kaip tau sekasi, nes aš tai niekaip niekur neįžiūriu. Nes jei matai tik tu vienas, tai čia gali būti tam tikrų sveikatos problemų indikacija.
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 12, 2024 prieš 5 minutes , Bulvinykas pranešimas: Reiktų paklaust kitų forumo dalyvių, ar jie mato kaip tau sekasi, nes aš tai niekaip niekur neįžiūriu. Nes jei matai tik tu vienas, tai čia gali būti tam tikrų sveikatos problemų indikacija. paklausk
deivas Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Matot kolegos socialinese tinkluose ir internete galima piešti gražiausius paveikslus ir isivaizduoti kad esi didis dailininkas. Bet gyvenime tavo paveikslai niekam neidomus ir nieko verti. paulius radvila 1
paula Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Prieš 9 valandas, AG Paulius pranešimas: paklausk Labas, bendvardį, jei tu nežemiškai gudrus, tai kodėl žemės ūkio darbus, tai gal geriau sudarinėk sutartis būsimam derliui ir kitiems padėk už tam tikrą mokestį, bet ką aš čia šneku paulius radvila and Remse 2
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Prieš 2 valandas, paula pranešimas: Labas, bendvardį, jei tu nežemiškai gudrus, tai kodėl žemės ūkio darbus, tai gal geriau sudarinėk sutartis būsimam derliui ir kitiems padėk už tam tikrą mokestį, bet ką aš čia šneku Labas Paula, ačiū už įvertinimą (nežemiškai gudrus) . Viskas yra papraščiau nei atrodo, tiesiog daug darbo,edukacijos ir įgyjama patirtis. O dėl grūdų pardavimo padedu kam įdomu savo įžvalgomis ir nemokamai pasidalinu. Jei tikiesi kad pasakysiu kada bus gera kaina, to nebus nes ūkininkas ne verslinikas jam nėra geros kainos. Kad galėtum pasakyti kada kaina yra gera pirmiausia reikia žinoti savikainą ir siekiamą pelno ribą. man pvz pakanka 20% o kitam ir 200 % yra mažai. ugerlose44 1
Daruxs Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Tai kokios izvalgos kvieciu kainos? Kiek dar gali kilti ?
Shimshius Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Kvieciai. Matif rezis artimiausiu metu 220-230. Formules antra klase uoste augimo tendencijoje. Dabar rinka moka minus 10 minus 7 uoste, bet tiketina, kad ties lapkriciu / gruodziu ateisime ties nuliu. Ekstra kokybe uoste dabar kainuoja apie plius 25, bet tikroji kaina turetu buti ties plius 35. Trecia klase dabar sukasi apie minus 28, bet tai yra per didelis spredas tarp antros ir trecios klases. Teoriskai issivalius Rumunams, Bulgaramas trecioku kaina turetu stabilizuotis i ties minus 15 lygi uoste, bet tai ivykti gali net ir po nauju metu. Rapsas. Augimo tendencijoje. Formule jau dabar yra plius 8 ar plius 10 uz kazkoki alieju uoste. Matif turi braizyti 500 eur riba. Tik tai gali ivykti apie naujus metus. Formules kryptis irgi i augima, gal ties kokiais plius 15 ar 20. Mano statymas toks. Uzsiseiviname postus ir ziurime kas gaunasi aladinas and paulius radvila 2
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 prieš valandą, Shimshius pranešimas: Kvieciai. Matif rezis artimiausiu metu 220-230. Formules antra klase uoste augimo tendencijoje. Dabar rinka moka minus 10 minus 7 uoste, bet tiketina, kad ties lapkriciu / gruodziu ateisime ties nuliu. Ekstra kokybe uoste dabar kainuoja apie plius 25, bet tikroji kaina turetu buti ties plius 35. Trecia klase dabar sukasi apie minus 28, bet tai yra per didelis spredas tarp antros ir trecios klases. Teoriskai issivalius Rumunams, Bulgaramas trecioku kaina turetu stabilizuotis i ties minus 15 lygi uoste, bet tai ivykti gali net ir po nauju metu. Rapsas. Augimo tendencijoje. Formule jau dabar yra plius 8 ar plius 10 uz kazkoki alieju uoste. Matif turi braizyti 500 eur riba. Tik tai gali ivykti apie naujus metus. Formules kryptis irgi i augima, gal ties kokiais plius 15 ar 20. Mano statymas toks. Uzsiseiviname postus ir ziurime kas gaunasi Kaip netikėta bravo ! Stebuklų kraštas Lietuvoje ne matiff groja o Formulės kurios dabar yra augimo stadijoje nu širdis džiaugiasi dėl darbdavių duosnumo o klausimas pagal kokias indikacijas nustatomos formulės kur būtų galima viešai tai matyti. Pasakymas, kad rumunai sandėlius išsivalys lygiai tas pats kaip spalio pirma laukiam sniego.
Bulvinykas Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13, 2024 super sėkmingas biržos prekeivis turėtų žinot, kad 10 ir daugiau kontraktų nebūtina uždaryt. Krauni kokią baržą ir irkluoji iki prancūzų. Gausi pilną matifą. paulius radvila 1
heva Paskelbta Rugsėjo 14, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 14, 2024 Vakar nuo ryto skambino vadyba iš 2 skirtingų firmų, sakė kaina kris parduok, tai įtariu, kaina kils Juodas and Frsh 2
AGROMAN Paskelbta Rugsėjo 16, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 16, 2024 On 2024-09-14 at 06:35, heva pranešimas: Vakar nuo ryto skambino vadyba iš 2 skirtingų firmų, sakė kaina kris parduok, tai įtariu, kaina kils jau parkrito
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 20, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 20, 2024 Hmm, dauguma ūkininkų manęs klausia tai kada ta kaina bus geriausia Geriausios kainos apibrėžimo tiesiog nėra, nes tai yra labai jau individualu. Žiūrėdamas į grafikus ilgai galvojau kaip išvesti teorinės geriausios kainos indikacija, ir šiandien gimė mintis pateikti kainos vidurkio indikacija, nes kainos šokis formuoja kainos vidurkį. Elemetarus rodiklis kuris parodo tam tikro laikotarpio kainos vidurkį ir jei yra priimamas sprendimas parduoti grūdus virš vidurkio tokie sandoriai yra laikomi progresyvūs ir galime juos vadinti sėkmingais. O dabar pažiūrėkime į 10 metų, mėnesinės žvakės kardiogramą CBOT. Balta punktyrinė linija rodo kainos vidurkį kaina pasiekė EMA 50 ribą ir buvo trumpam kirtusi 10 metų kainos vidurkį. Sakyčiau normalu, kad kaina pradėjo kristi įvyko exit. įdomu kokią suforuosime rugsėjo mėnesio žvakę. Euronex kaina pasiekė EMA 50 ribą, kaip ir norėtų judėti link EMA 200 ribos, bet labai jau kaina prilaiko 10 metų vidurkis (balta punktyrinė linija) Žiūrint į 3 metų laikotarpio periodą, CBOT matau, kad kainos vidurkis ganėtinai aukštai ir rinka dar gali turėti parako siekiant išbantyti pasiekti vidurkį. Žiūrint į euronex grafiką matome, kad 3 metų kaina sukasi apie 260 eur. Kaina seka CBOT rinka daro korekcija jei CBOT atšoks nuo palaikymo linijos, paskui keliaus ir matiff ir prates kelione link 200 EMA, pasipriešinimo linijos, ir 3 metų kainos vidurkio. Shimshius and kostela 1 1
ggg Paskelbta Rugsėjo 23, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 23, 2024 Kad ir kaip beskaiciuotumet, bet deja kvieciu kaina ir 250 nieko gero. Tas patarimas skaiciuokit savikaina, nebetenka prasmes…kad ir kiek bemazintum savikaina, vistiek ateis kazkada laikas atsinaunint technika ir ten jau niekaip niekas nesiskaiciuoja.. Ukius_bulvinskis 1
ignas.d Paskelbta Rugsėjo 23, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 23, 2024 Yra keli keliai, arba keisti i pelningesnes kulturas arba auginti tas pacias keiciant technologija, nekeičiant nieko gelbės tik masto ekonomija. Visi nuejo lengvausiu keliu: kviečiai, rapsas ir dar truputis bet kokio vasarojaus…
ceck Paskelbta Rugsėjo 23, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 23, 2024 prieš 30 minutes , ggg pranešimas: Kad ir kaip beskaiciuotumet, bet deja kvieciu kaina ir 250 nieko gero. Tas patarimas skaiciuokit savikaina, nebetenka prasmes…kad ir kiek bemazintum savikaina, vistiek ateis kazkada laikas atsinaunint technika ir ten jau niekaip niekas nesiskaiciuoja.. Na 250 yra geriau nei 175, bet ta matematika gali jau ir prie 250 nesiskaičiuoti jei turi nemažai įsipareigojimų, o apie atsinaujinimus, kol palūkanos bendros nebus tarp 3-4 procentų manau galim pamiršti Ukius_bulvinskis and ggg 2
manttys Paskelbta Rugsėjo 23, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 23, 2024 prieš valandą, ignas.d pranešimas: Yra keli keliai, arba keisti i pelningesnes kulturas arba auginti tas pacias keiciant technologija, nekeičiant nieko gelbės tik masto ekonomija. Visi nuejo lengvausiu keliu: kviečiai, rapsas ir dar truputis bet kokio vasarojaus… Masto ekonomija suvalgo nemaai darbo jegos. sitas sektorius irgi sparciai kyla kastu prasme. Duncia 1
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 23, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 23, 2024 Prieš 1 valandų, ggg pranešimas: Kad ir kaip beskaiciuotumet, bet deja kvieciu kaina ir 250 nieko gero. Tas patarimas skaiciuokit savikaina, nebetenka prasmes…kad ir kiek bemazintum savikaina, vistiek ateis kazkada laikas atsinaunint technika ir ten jau niekaip niekas nesiskaiciuoja.. O kam ta kaina aš manau, kad dauguma dirba tik iš idėjos nes patinka taip gyventi. Patinka baudžiava, dulkės, tepalas, gedimai ir remontai, pilni čiatai diskusijų apie tai. Bet apie verslą kaip daryti pinigus šiame sektoriuje mažai kam rūpi. Nėra nei noro, nei motyvacijos apie tai kalbėti. Tada koks skirtumas kiek gauni pinigų už derlių ? Gausi daugiau pakelsi nuomą ir vėl lygiai tas pats andreus_35, Pofke, sermonielis and 3 others 6
Daruxs Paskelbta Rugsėjo 24, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 24, 2024 Kartu su grudu kaina kyla nuoma, trašos,hemija,supirkimo kainu korekcijos...taip kad baudziauninko pinigelius skaiciuoja tie kas minta is jo darbo, kad per daug jis neuzdirbtu ir laiko ant trumpo pavadzio..aišku dar gamta savo dali pasijima...
AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 24, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 24, 2024 prieš valandą, Daruxs pranešimas: Kartu su grudu kaina kyla nuoma, trašos,hemija,supirkimo kainu korekcijos...taip kad baudziauninko pinigelius skaiciuoja tie kas minta is jo darbo, kad per daug jis neuzdirbtu ir laiko ant trumpo pavadzio..aišku dar gamta savo dali pasijima... Būtent tokia šio sektoriaus realybė. Labai daug melo ir nesupratimo kas ką daro.
Shimshius Paskelbta Rugsėjo 24, 2024 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 24, 2024 Yra kas verkia forumuose yra kas dirba ir uzdirba. paulius radvila 1
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti