Jump to content

Shimshius

Nariai
  • Pranešimai

    175
  • Prisijungė

  • Laimėta kartų

    2

Visas nario Shimshius paskelbtas turinys

  1. Krenta tik antra klase, ekstra pirma ir trecia pasariniai stabiliai stovi
  2. Senas derlius jau ten chaosas. kazkas dar perka prie geguzes menesio, kazkas jau nebeperka, tai sunku ka ir pasakyt. Naujas derlius mazdaug minus 19 - minus 14 antra klase kvieciu uoste sezono metu.
  3. Nemaciau nei vienos sutarties, kad tai butu irasyta MATIF verte tavo pardavimo metu. Cia daugiau noras stebeti statistika bet nieko daugiau. Vis tiek galiausiai mums yra svarbi galutine kaina.
  4. Buvau pakures toki naujienu srauta Telegram programoje. Pritruko paciam laiko ir jegu dalintis info, bet galima butu tai atnaujinti ir viesinti https://t.me/grudai - naujienu srautas https://t.me/+qqIR-pp0cbw1YmJk - chatas
  5. Ta fraze "dar pora metu ir musu nebeliks" jau girdima turbut desimtmecius, bet kaip yra tu ukiu taip yra. Ir ju dar tikrai liks. Paklausa / pasiula. Jei yra uz tokia kaina parduodanciu, kodel nepirkti? O jei yra uz tokias palukanas imanciu kodel neparduoti? Kiekvienas verslas i tai ziures kaip i sveika sitaucija, tol, kol bus norinciu imti ar duoti. Visgi, prisiminkime, kad grudas auga Lietuvos zemeje, bet jis konkuruoja su visu pasauliu. Uzauginamos produkcijos savikainos tarp saliu ar zemynu skiriasi labai. Pigiausiai augina ruskiai, brangiausiai prancuzai ar vokieciai. Na ir mes kazkur prie debesu su savikaina ha ar t.
  6. Su tokia filosifija galetum nepagadinti tikrai seimu marso zygio per lietuva :)) Jei kazkas duoda formule uoste minus 20 tai tu manai, kad cia yra 20 eur i kisene imonei pelno?
  7. Dar galima rasti minus 15-17 tikrai, kaip del geresniu skaiciu - nezinau.
  8. Shimshius

    Trašų kainos

    negaletu.
  9. Shimshius

    Trašų kainos

    siandiena USDA pateiks ziniu, pamatysim ka pasaulis galvos. 200 ateina
  10. Shimshius

    Grūdų kainos?

    O tai kokios grudu kainos? jei griztume ant zemes
  11. Shimshius

    Grūdų kainos?

    Turi dar. uzteks visiems. ir dar busimas derlius jau prognozuojamas kad bus 95 mln.
  12. Shimshius

    Grūdų kainos?

    ruskiai nusimete FOB kainas 10 +- USD Prancuzai turi didelius likucius ir susiduria su konkurencija is Juodosios juros Mazejantis pirkeju aktyvumas
  13. Shimshius

    Grūdų kainos?

    Naujo derliaus mieziu kaina 155, tai ar tikrai neapsimoka?
  14. Shimshius

    Grūdų kainos?

    Pasinaudok viesai prieinama informacija ir pasiziurek kiek per du pastaruosius metus i LT importuota ukrainietisku grudu. Ar bent isivaizduoji kokios apimtys? Kvieciu LT uzaugina apie 4-5 mln t, importuota i LT ukrainietisku kvieciu yra mazdaug apie 20-30k t. Kaip toks kiekis kenkia vidinei rinkai?
  15. Shimshius

    Grūdų kainos?

    Dar prideciau. O kiek cia esanciu turi likusiu reikalu su AGROBOSU? Neuztenka mums dar pamoku?
  16. Shimshius

    Grūdų kainos?

    a) No name kompanija siulo tokia pat ar panasia kaina - kam rizikuoti jei gali panasu sprendima gauti su varda turincia kompanija. b) No name kompanija siulo 10-20-30 eur brangiau nei varda turincios kompanijos rinkoje, vel jungi smegenis ir galvoji: kodel ji gali o kiti ne? Abiem atvejais atsakymas i pasiulyma: aciu uz skambuti, viso gero.
  17. Shimshius

    Grūdų kainos?

    paieskok ir rasi net minus 10
  18. Shimshius

    Grūdų kainos?

    O tu speji ar zinai, kad vaziuoja i Klaipeda tik ukranietiski grudai? vezimui dabar nuo -9 iki -14 yra kainos. Matosi, kad formules gereja, o va ka matif veiks - kita tema. Jei del formuliu tai neparduociau, nes jos po nauju bus dar geresnes.
  19. Shimshius

    Grūdų kainos?

    dar gruodis, bet gali rasti kas perka ir prie kovo, tik formule prastina iskart
  20. Shimshius

    Grūdų kainos?

    agrorodeo minus 10
  21. Shimshius

    Grūdų kainos?

    taip jau yra kas siulo kainas.
  22. Shimshius

    Trašų kainos

    kokio santykio nori? 1 prie 1?
  23. Shimshius

    Trašų kainos

    Zinau. Linkas ne tas, esmes nekeicia. Achema yra sio produkto didziausia naudotoja / gamintoja ir t.t. Laimes ieskokite tenais.
×
×
  • Create New...