AG Paulius Paskelbta Balandžio 4 Pranešti Paskelbta Balandžio 4 Kokia mano nuomone apie turkiška salietra ? Aš nežinau kodėl Linas agro ją veža tikiuosi, kad neblogai uždirbo iš to šūdo. Žodžiu paskutinis šūdas ne trąša. 24 metrų net neina išberti. 95 proc. Granulių apie 1 mm dydžio granulės smulkesnės nei achemos, maišuose pilna smulkios frakcijos miltų barstant dulka kaip kalkės. Bėriau norma po 250 kg/ha keikiausi pusė dienos. Po to visą traktorių ir barstytuvą plauti iš esmės reikėjo.... Sėkmes.
audrius0322 Paskelbta Balandžio 4 Pranešti Paskelbta Balandžio 4 Gal kas domėjotės kokią dabar salietros kaina?
agronoms Paskelbta Balandžio 4 Pranešti Paskelbta Balandžio 4 prieš valandą, AG Paulius pranešimas: Kokia mano nuomone apie turkiška salietra ? Aš nežinau kodėl Linas agro ją veža tikiuosi, kad neblogai uždirbo iš to šūdo. Žodžiu paskutinis šūdas ne trąša. 24 metrų net neina išberti. 95 proc. Granulių apie 1 mm dydžio granulės smulkesnės nei achemos, maišuose pilna smulkios frakcijos miltų barstant dulka kaip kalkės. Bėriau norma po 250 kg/ha keikiausi pusė dienos. Po to visą traktorių ir barstytuvą plauti iš esmės reikėjo.... Sėkmes. Vežk pats geresnę,kas trukdo?Visus nudžiuginsi,ir pats šokolade būsi.Verksniai... rapolux 1
AG Paulius Paskelbta Balandžio 4 Pranešti Paskelbta Balandžio 4 Prieš 1 valandų, agronoms pranešimas: Vežk pats geresnę,kas trukdo?Visus nudžiuginsi,ir pats šokolade būsi.Verksniai... Žinau kas yra kokybe o jei tinka atliekos prašau kiekvieno pasirinkimas. Juodas and Andriusfeat 2
bmarius Paskelbta Balandžio 4 Pranešti Paskelbta Balandžio 4 Prieš 1 valandų, agronoms pranešimas: Vežk pats geresnę,kas trukdo?Visus nudžiuginsi,ir pats šokolade būsi.Verksniai... paskaitai kartais,tai graudu darosi nuo tokių proto bokštų Remse, AGROMAN, Tomas01 and 2 others 5
bmarius Paskelbta Balandžio 4 Pranešti Paskelbta Balandžio 4 prieš 14 minutes , AG Paulius pranešimas: Žinau kas yra kokybe o jei tinka atliekos prašau kiekvieno pasirinkimas. visada bus žmonių, kurie valgys pigų šūdą ir visiem aiškins ,kad tai yra skanu ir sveika
JCB Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 Prieš 4 valandas, bmarius pranešimas: visada bus žmonių, kurie valgys pigų šūdą ir visiem aiškins ,kad tai yra skanu ir sveika Bet iš esmės, pilt į barstytuvą tokį š ir tikėtis šokolado, yra labai naivu bmarius 1
ceck Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 Prieš 10 valandų, AG Paulius pranešimas: Kokia mano nuomone apie turkiška salietra ? Aš nežinau kodėl Linas agro ją veža tikiuosi, kad neblogai uždirbo iš to šūdo. Žodžiu paskutinis šūdas ne trąša. 24 metrų net neina išberti. 95 proc. Granulių apie 1 mm dydžio granulės smulkesnės nei achemos, maišuose pilna smulkios frakcijos miltų barstant dulka kaip kalkės. Bėriau norma po 250 kg/ha keikiausi pusė dienos. Po to visą traktorių ir barstytuvą plauti iš esmės reikėjo.... Sėkmes. Eina shikt
UkininkasA Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 Prieš 2 valandas, JCB pranešimas: Bet iš esmės, pilt į barstytuvą tokį š ir tikėtis šokolado, yra labai naivu Tada tegul pardavineja kiap nekondicine ir nebus ko pykti Remse and axe 2
Tomas01 Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 Prieš 9 valandas, agronoms pranešimas: Vežk pats geresnę,kas trukdo?Visus nudžiuginsi,ir pats šokolade būsi.Verksniai... Nusiperki pvz nedaigią sėklą, pasėji, nesudygsta, bet tiek to, numoji ranka ir sėji iš naujo
Žemdirbys Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 Ar kam yra sunkumų su trąšų pristatymu LA? Yarapolar užsakyta gruodžio mėn, šiaip netaip išmaldautos dvi mašinos prieš dvi dienas. Apie kitas jokių žinių. Su LA nėra tekę bendrauti. Tai gal čia normali jų darbo praktika? Nafik tokie “partneriai”…
Heartbreak-kid Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 Prieš 11 valandų, AG Paulius pranešimas: Kokia mano nuomone apie turkiška salietra ? Aš nežinau kodėl Linas agro ją veža tikiuosi, kad neblogai uždirbo iš to šūdo. Žodžiu paskutinis šūdas ne trąša. 24 metrų net neina išberti. 95 proc. Granulių apie 1 mm dydžio granulės smulkesnės nei achemos, maišuose pilna smulkios frakcijos miltų barstant dulka kaip kalkės. Bėriau norma po 250 kg/ha keikiausi pusė dienos. Po to visą traktorių ir barstytuvą plauti iš esmės reikėjo.... Sėkmes. Pernai truko salietros , tai pasikirtom turkiskos fura.Ačiū nebenoriu.Kaip ir sakei blogiau nei kalkes ir sulfatas kartu sudejus.Tragedija
AG Paulius Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 prieš 2 minutes , Žemdirbys pranešimas: Ar kam yra sunkumų su trąšų pristatymu LA? Yarapolar užsakyta gruodžio mėn, šiaip netaip išmaldautos dvi mašinos prieš dvi dienas. Apie kitas jokių žinių. Su LA nėra tekę bendrauti. Tai gal čia normali jų darbo praktika? Nafik tokie “partneriai”… Šias metais jie ten pasimetę matyt taupo ant logistikos arba daugiau nei pusė Lt ūkininkų aptarnauja
MFarmer Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 prieš 53 minutes , UkininkasA pranešimas: Tada tegul pardavineja kiap nekondicine ir nebus ko pykti Bus paklausa, bus ir pasiūla, o iš kur žinoti kad jie nekondicine čia ir veža, tie 10 ar 20 euriuku per gerklę lenda Ukius_bulvinskis 1
ceck Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 prieš 5 minutes , AG Paulius pranešimas: Šias metais jie ten pasimetę matyt taupo ant logistikos arba daugiau nei pusė Lt ūkininkų aptarnauja Labiau su logistika susiduria, siūlo atvežt neima o kai jau reikia berti tada vienu metu visiems nepristatysi
AG Paulius Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 prieš 2 minutes , MFarmer pranešimas: Bus paklausa, bus ir pasiūla, o iš kur žinoti kad jie nekondicine čia ir veža, tie 10 ar 20 euriuku per gerklę lenda Taip vadyba garantuoja kad viskas bus gerai aš dar per kelis kartus užklausai dėl kokybės, sako visi perka visi džiaugėsi. Turkiškos nebuvau dar pirkes tai norėjosi pabandyti susipažinti. Uzbekistano nenorėjau, lietuviškos ir yara neturėjo. Tai tokios ir išvados nusipirkai pats kaltas, jei pasidalini patirtimi viešai taip pat kaltas kad pirkai nu bet gal kam kitam tai padės renkantis trąšas. axe, bmarius, Ukius_bulvinskis and 1 other 4
MFarmer Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 prieš 6 minutes , AG Paulius pranešimas: Taip vadyba garantuoja kad viskas bus gerai aš dar per kelis kartus užklausai dėl kokybės, sako visi perka visi džiaugėsi. Turkiškos nebuvau dar pirkes tai norėjosi pabandyti susipažinti. Uzbekistano nenorėjau, lietuviškos ir yara neturėjo. Tai tokios ir išvados nusipirkai pats kaltas, jei pasidalini patirtimi viešai taip pat kaltas kad pirkai nu bet gal kam kitam tai padės renkantis trąšas. Vadybos garantija, tai už vartų ir eik tu n*. Tai užtat ir reikia dalintis patirtimi ir neskleist erezijų, ką turiu tas geriausias. Pas lietuvius mažai vieningumo, kurią vadyba dar labiau išardo..... AG Paulius, axe, Remse and 1 other 4
niino Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 Ir mano salietra strigusi pas LA, Turkiska ;/
V.Vytas Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 prieš 1 minutę , niino pranešimas: Ir mano salietra strigusi pas LA, Turkiska ;/ yra dar toks variantas:užsakai iš anksto ir vežiesi pats iš jų sandėlio kada nori(mano atveju iš Kupiškio)
axe Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 LA vadybininkas is karto pasake kad su pristatymu gali buti bedu, todel transporta parsivezimui organizavom patys
Dainius48 Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 Yara axan užsakem is LA prieš menesi kazkur. Tai po dvie savaiciu pristate, kaip ir normaliai viskas. Mieziu sekla uzsakyta buvo, ir jau atvezta. Tik buvo, kad paskambina, sako ryt pristatysim, paskiau perskambina, kad neiseis. Bet neuztempe labai.
ceck Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 prieš valandą, MFarmer pranešimas: Vadybos garantija, tai už vartų ir eik tu n*. Tai užtat ir reikia dalintis patirtimi ir neskleist erezijų, ką turiu tas geriausias. Pas lietuvius mažai vieningumo, kurią vadyba dar labiau išardo..... taip tikrai nėra, bet iš kitos pusės vadybininkas nieko negali padaryti
simasd Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 Prieš 1 valandų, Žemdirbys pranešimas: Ar kam yra sunkumų su trąšų pristatymu LA? Yarapolar užsakyta gruodžio mėn, šiaip netaip išmaldautos dvi mašinos prieš dvi dienas. Apie kitas jokių žinių. Su LA nėra tekę bendrauti. Tai gal čia normali jų darbo praktika? Nafik tokie “partneriai”… Visąlaik taip pas juos, miežiai užsakyti gruodį tai atvežė penktadienį tik per zizimus kad visai nebeimsiu jai iki Velykų nebus kieme, su BA ar SC niekada nebūna bėdų veža žiemą ir galvos nesukam.
axe Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 prieš 56 minutes , Dainius48 pranešimas: Yara axan užsakem is LA prieš menesi kazkur. Tai po dvie savaiciu pristate, kaip ir normaliai viskas. Mieziu sekla uzsakyta buvo, ir jau atvezta. Tik buvo, kad paskambina, sako ryt pristatysim, paskiau perskambina, kad neiseis. Bet neuztempe labai. Kada mieziai uzsakyti buvo?
Dainius48 Paskelbta Balandžio 5 Pranešti Paskelbta Balandžio 5 prieš 12 minutes , axe pranešimas: Kada mieziai uzsakyti buvo? Irgi pries menesį.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti