Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Kokia mano nuomone apie turkiška salietra ? Aš nežinau kodėl Linas agro ją veža tikiuosi, kad neblogai uždirbo iš to šūdo. 

Žodžiu paskutinis šūdas ne trąša. 24 metrų net neina išberti. 95 proc. Granulių apie 1 mm dydžio granulės smulkesnės nei achemos, maišuose pilna smulkios frakcijos miltų barstant dulka kaip kalkės. Bėriau norma po 250 kg/ha keikiausi pusė dienos. Po to visą traktorių ir barstytuvą plauti iš esmės reikėjo.... Sėkmes.

IMG_20260404_112406.jpg

IMG_20260404_112245.jpg

IMG_20260404_093728.jpg

IMG_20260404_093732.jpg

IMG_20260404_093739.jpg

Paskelbta
prieš valandą, AG Paulius pranešimas:

Kokia mano nuomone apie turkiška salietra ? Aš nežinau kodėl Linas agro ją veža tikiuosi, kad neblogai uždirbo iš to šūdo. 

Žodžiu paskutinis šūdas ne trąša. 24 metrų net neina išberti. 95 proc. Granulių apie 1 mm dydžio granulės smulkesnės nei achemos, maišuose pilna smulkios frakcijos miltų barstant dulka kaip kalkės. Bėriau norma po 250 kg/ha keikiausi pusė dienos. Po to visą traktorių ir barstytuvą plauti iš esmės reikėjo.... Sėkmes.

IMG_20260404_112406.jpg

IMG_20260404_112245.jpg

IMG_20260404_093728.jpg

IMG_20260404_093732.jpg

IMG_20260404_093739.jpg

Vežk pats geresnę,kas trukdo?Visus nudžiuginsi,ir pats šokolade būsi.Verksniai...

Paskelbta
prieš 14 minutes , AG Paulius pranešimas:

Žinau kas yra kokybe o jei tinka atliekos prašau kiekvieno pasirinkimas.

visada bus žmonių, kurie valgys pigų šūdą ir visiem aiškins ,kad tai yra skanu ir sveika😀

Paskelbta
Prieš 4 valandas, bmarius pranešimas:

visada bus žmonių, kurie valgys pigų šūdą ir visiem aiškins ,kad tai yra skanu ir sveika😀

Bet iš esmės, pilt į barstytuvą tokį š ir tikėtis šokolado, yra labai naivu :) 

Paskelbta
Prieš 10 valandų, AG Paulius pranešimas:

IMG_20260404_112406.jpg

IMG_20260404_112245.jpg

IMG_20260404_093728.jpg

IMG_20260404_093732.jpg

IMG_20260404_093739.jpg

Eina shikt 🙄

Paskelbta
Prieš 9 valandas, agronoms pranešimas:

Vežk pats geresnę,kas trukdo?Visus nudžiuginsi,ir pats šokolade būsi.Verksniai...

Nusiperki pvz nedaigią sėklą, pasėji, nesudygsta, bet tiek to, numoji ranka ir sėji iš naujo

Paskelbta

Ar kam yra sunkumų su trąšų pristatymu LA? Yarapolar užsakyta gruodžio mėn, šiaip netaip išmaldautos dvi mašinos prieš dvi dienas. Apie kitas jokių žinių. Su LA nėra tekę bendrauti. Tai gal čia normali jų darbo praktika? Nafik tokie “partneriai”…

Paskelbta
Prieš 11 valandų, AG Paulius pranešimas:

IMG_20260404_112406.jpg

IMG_20260404_112245.jpg

IMG_20260404_093728.jpg

IMG_20260404_093732.jpg

IMG_20260404_093739.jpg

Pernai truko salietros , tai pasikirtom turkiskos fura.Ačiū nebenoriu.Kaip ir sakei blogiau nei kalkes ir sulfatas kartu sudejus.Tragedija

Paskelbta
prieš 2 minutes , Žemdirbys pranešimas:

Ar kam yra sunkumų su trąšų pristatymu LA? Yarapolar užsakyta gruodžio mėn, šiaip netaip išmaldautos dvi mašinos prieš dvi dienas. Apie kitas jokių žinių. Su LA nėra tekę bendrauti. Tai gal čia normali jų darbo praktika? Nafik tokie “partneriai”…

Šias metais jie ten pasimetę matyt taupo ant logistikos arba daugiau nei pusė Lt ūkininkų aptarnauja

Paskelbta
prieš 5 minutes , AG Paulius pranešimas:

Šias metais jie ten pasimetę matyt taupo ant logistikos arba daugiau nei pusė Lt ūkininkų aptarnauja

Labiau su logistika susiduria, siūlo atvežt neima o kai jau reikia berti tada vienu metu visiems nepristatysi

Paskelbta
prieš 2 minutes , MFarmer pranešimas:

Bus paklausa, bus ir pasiūla, o iš kur žinoti kad jie nekondicine čia ir veža, tie 10 ar 20 euriuku per gerklę lenda😅

Taip vadyba garantuoja kad viskas bus gerai aš dar per kelis kartus užklausai dėl kokybės, sako visi perka visi džiaugėsi. Turkiškos nebuvau dar pirkes tai norėjosi pabandyti susipažinti. Uzbekistano nenorėjau, lietuviškos ir yara neturėjo.  

Tai tokios ir išvados nusipirkai pats kaltas, jei pasidalini patirtimi viešai taip pat kaltas kad pirkai 😅😅😅 nu bet gal kam kitam tai padės renkantis trąšas. 

Paskelbta
prieš 6 minutes , AG Paulius pranešimas:

Taip vadyba garantuoja kad viskas bus gerai aš dar per kelis kartus užklausai dėl kokybės, sako visi perka visi džiaugėsi. Turkiškos nebuvau dar pirkes tai norėjosi pabandyti susipažinti. Uzbekistano nenorėjau, lietuviškos ir yara neturėjo.  

Tai tokios ir išvados nusipirkai pats kaltas, jei pasidalini patirtimi viešai taip pat kaltas kad pirkai 😅😅😅 nu bet gal kam kitam tai padės renkantis trąšas. 

Vadybos garantija,  tai už vartų ir eik tu n*.

Tai užtat ir reikia dalintis patirtimi ir neskleist erezijų, ką turiu tas geriausias😂.

Pas lietuvius mažai vieningumo, kurią vadyba dar labiau išardo.....

Paskelbta
prieš 1 minutę , niino pranešimas:

Ir mano salietra strigusi pas LA, Turkiska ;/

yra dar toks variantas:užsakai iš anksto ir vežiesi pats iš jų sandėlio kada nori(mano atveju iš Kupiškio)

Paskelbta

Yara axan užsakem is LA prieš menesi kazkur. Tai po dvie savaiciu pristate, kaip ir normaliai viskas. Mieziu sekla uzsakyta buvo, ir jau atvezta. Tik buvo, kad paskambina, sako ryt pristatysim, paskiau perskambina, kad neiseis. Bet neuztempe labai. 

Paskelbta
prieš valandą, MFarmer pranešimas:

Vadybos garantija,  tai už vartų ir eik tu n*.

Tai užtat ir reikia dalintis patirtimi ir neskleist erezijų, ką turiu tas geriausias😂.

Pas lietuvius mažai vieningumo, kurią vadyba dar labiau išardo.....

taip tikrai nėra, bet iš kitos pusės vadybininkas nieko negali padaryti ;)

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Žemdirbys pranešimas:

Visąlaik taip pas juos, miežiai užsakyti gruodį tai atvežė penktadienį tik per zizimus kad visai nebeimsiu jai iki Velykų nebus kieme, su BA ar SC niekada nebūna bėdų veža žiemą ir galvos nesukam.

Paskelbta
prieš 56 minutes , Dainius48 pranešimas:

Yara axan užsakem is LA prieš menesi kazkur. Tai po dvie savaiciu pristate, kaip ir normaliai viskas. Mieziu sekla uzsakyta buvo, ir jau atvezta. Tik buvo, kad paskambina, sako ryt pristatysim, paskiau perskambina, kad neiseis. Bet neuztempe labai. 

Kada mieziai uzsakyti buvo? 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...