Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 3 minutes , MBLORINSER pranešimas:

o bake paemima tikrinai?

Taip. Maniau bake bus vamzdukas kiauras, bet ne. Po to sakau gal per hamutus praeina, viska surinkau pyst oro ir nei burbuliuko niekur. Kur toliau ka ardyti?

Paskelbta
prieš 6 minutes , Witalikas pranešimas:

Taip. Maniau bake bus vamzdukas kiauras, bet ne. Po to sakau gal per hamutus praeina, viska surinkau pyst oro ir nei burbuliuko niekur. Kur toliau ka ardyti?

Tai išmesk ta filtriuka ir nematysi burbuliuku ir problemos nebus

Paskelbta
prieš 4 minutes , viktorass pranešimas:

Tai išmesk ta filtriuka ir nematysi burbuliuku ir problemos nebus

Surenka truputi visokiu nesvarumu. Nes kai nupirkau, tai baike baisu kas daresi. Aisku man jie nemaiso, bet tik taip idomu. Is kur tas oras atsiranda

Paskelbta
prieš 31 minutes , Witalikas pranešimas:

Surenka truputi visokiu nesvarumu. Nes kai nupirkau, tai baike baisu kas daresi. Aisku man jie nemaiso, bet tik taip idomu. Is kur tas oras atsiranda

Gal beda paciame filtriuke, kur gal mikroitrukimas ir ten gaudo

Paskelbta
prieš 57 minutes , Minduksx pranešimas:

Pas mane kombaine stiklinis atstoinikiukas su filtriuku yra ir eina tie oro burbulai bet viskas ten gerai, variklis kuo puikiausiai dirba 

Tai ir pas mane dirba be jokiu bedu. Tik del taip idomu is kur jo ten atsiranda. Juk sistema uzdara

Paskelbta
On 22 October 2018 at 08:56, Zilvis55 pranešimas:

per pora menesių +10 procentų pabrangsta.... pavasarį išvis kosmosą kainuos :D

Svarbiausia paraše "ypatingomis kainomis" tikrai, kad ypatingai nušoke už 4cil tiek prašyt :D

Paskelbta
On 2018-11-11 at 22:26, Witalikas pranešimas:

Vandenį iš bako seniai nuleidinejai? Vandens lašai kure irgi atrodo kaip burbulai

Paskelbta
Prieš 1 valandą, Witalikas pranešimas:

Neatkreipiau demesio, bet galimas varijantas. 

Kas per isvada?

Dėl grįžtamo kuro, nes jis šiltesnis nei bake esantis kuras ir plius kuras bake teliūskuojasi todėl ir atsiranda kure oro burbuliukų. Smulkiau kokios reakcijos bake vyksta reikėtų pas profesorius paklausti. :) 

• po 2 savaičių...
Paskelbta
Prieš 11 valandų, paulius radvila pranešimas:

Ir baltic part, novarenet kai kas net ir perpigu novarente, tai kelia sioki toli itarima???

JD senam dėžę perrinkinėjom, tai detalės gavosi pigiau 800eur nei dojuse, bet detalės visos originalios, john deero maišeliuose užlaminuotos viskas kaip ir orginalas, nežinau kur ir kaip jie gauna, bet sakau kainos geros...

Paskelbta
Prieš 11 valandų, M&M pranešimas:

JD senam dėžę perrinkinėjom, tai detalės gavosi pigiau 800eur nei dojuse, bet detalės visos originalios, john deero maišeliuose užlaminuotos viskas kaip ir orginalas, nežinau kur ir kaip jie gauna, bet sakau kainos geros...

Man tarpiniu komplekto variklio galvute remontojant kaina doju gal 300 novarant uz 100 eur sudejo. kieme pas mus dare smulku remonta, neziurejau ar jd maiseliuose buvo, tai ir kelia itarima kad per pigiai, 3 kartus pigiau, bet jie nezinojo kad neprieisiu gal nubutu taip rizikave 

Paskelbta

Sveiki, gal kas turit arba zinot informacijos apie jd 6430 standarta, ar jis pakeltu bei patrauktu vartoma pluga 4 korpusu, kokie gedimai pasitaike. Dar neaisku, is ko galima suprast ar traktorius 40kmh vaziuoja ar 30kmh (nedaug ismanau apie jd traktorius)? 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...