Jump to content

Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 24 minutes , Karsonas pranešimas:

Marijampolė lygiai 0 mm.

Aplink Kėdainius turetu lyt dabar.

Pirmas lietus praėjo kilometrą pro šalį,po pusvalandžio gavome gerai -kiemas plaukia.

Paskelbta
prieš 14 minutes , Auguliss pranešimas:

kur tiksliau tiek prilijo ?

Turbūt Baisogaloj. Daugėlaičiai beveik 30 mm gavo, Šeduvoj keli lašai, Butėnų pusė apie 4-5mm, Alksniupiai, Pakalniškiai, Burbiškis beveik nieko.

Paskelbta
prieš 3 minutes , Zvanas pranešimas:

Turbūt Baisogaloj. Daugėlaičiai beveik 30 mm gavo, Šeduvoj keli lašai, Butėnų pusė apie 4-5mm, Alksniupiai, Pakalniškiai, Burbiškis beveik nieko.

Nu pas mane, 8.5mm šian, su vakar vakaru 11, tai netaip ir beveik nieko :D

Paskelbta
prieš 4 minutes , Matazzz pranešimas:

Nu pas mane, 8.5mm šian, su vakar vakaru 11, tai netaip ir beveik nieko :D

Bet Pakalniškiuose ar buvai? Į Raginėnų pusę ir Burbiškis. Po lauką važinėjau, prieš valandą, tai dulkių debesis :(

Paskelbta
prieš 55 minutes , daugvydas pranešimas:

daug kur lyja bet yra prakejktu vietu kur tik sventina 

arba isvis nelyja :) trecia diena debesys pro sali praeina...nors atrodo jau tuoj, tuoj ... :)

Paskelbta
prieš valandą, WYCKA/ pranešimas:

Reik jieskot matuokliu krituliu matau kas turi pas juos tik ir palyja :eusa-think:

Reikia pasitikslint kokios firmos matuokliai, nes aš negerą nusipirkau. Lietus vis šonu praeina. :) 

Paskelbta

Iš to taip žadėto lietaus rytų Lietuvai - nei vieno lašo. Kieme dulkių sūkuriai, traktorių kabinos pilnos dulkių , kažką dirbant reikia važiuot su valytuvais, nes langus dulkėm užneša momentaliai. :eusa-doh::eusa-doh:

Paskelbta
Prieš 17 valandų, tautex1 pranešimas:

Gražiai pas jus pas mus keli lašai nukrito ir tiek

Kam kliuvo o kam ne ir taip manau bus visą vasarą.Neseniai skaičiau europos meteorologų prognozes,kad šią vasarą užeis net didesnės karščio bangos kaip pernai,tad teks susitaikyti su tuo.

Paskelbta
Prieš 3 valandas, chefas pranešimas:

Lietaus nei lašo...

Pas mane palyjo, taip gražiai gal pusantros valandos, už kilometro, Virbaliskiuose ir toliau į Pandėlio pusę tiek privarė, kad laukai dar ir šiandien ryte, po vandeniu, 50 mm  per valandą davė, skolą grąžino 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...