Jump to content

Atsiliepimai apie firmu servisa


Recommended Posts

Kolega Algi,buvau aš susidūręs,ir viešinau čia:

skundu-kampelis/blogiausias-servisas-t4280-135.html

Galiu pasakyti tiek kad jiems ant mūsų visiškai nusispjauti,tiek pačiam servisui,tiek pačiam tais traktoriais prekiaujančios įmonės carui R.T.

Jie į mus žiūri tik kaip į piniginę,kuri atsidarys,ir jie pasiims kiek sugalvos.

O tokių pavyzdžių yra ne tik su suomiškais traktoriais,su kuo pakalbi-visų patirtis ta pati.Kažkam yra naudingas tas monopolis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Apie tą patį RT.

Nupirkau kadaise presą iš jo Mustang. Pirmus metus nereikejo tai nenaudojau, buvo susukti gal 5 ruliai pabandymui. Kai pradėjau dirbt išlindo bėdos, tai sako garantija baigėsi žinokis pats. Gerai, ką galėjom patys pasitvarkėm, bet kažkur susikniso automatika, rankiniu būdu riša, o automatika pradeda ir neužbaigia ciklo. Na išsikviečiau servisą jų ir sakau sutvarkykit jau kaip nors. Reguliavo reguliavo niekas nesigauna, išsivežė kompą tipo patikrino ir sako, kad blogas kompas (ir žinoma jį reikia keist nauju, nes kaip ir viskas šeis laikais neremontuojama). O dar geriausia kad ir sąskaitą išrašė apie 800 Lt už remonto darbus, nors viskas liko kaip ir buvę. Na žinoma už tokius darbus aš ir nemokėjau.

Pasibėdavojau draugui tas patarė krieptis į AGROTAKA.

Atvažiavo jaunas elektrikas, prikabinom mes tą presą prasukom praskambino laidus, ir greit nustatė kad nėra kontakto maitinimo laide. Parodymams srovės užtenka, o vat valdyt elektros varikliukus jau nepaveža. Ir pasirodo to blogo kompo visai keist nereikia.

Dėkui AgrotAkos kolektyvui.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Bėgo tepalas. Atvažiavo, pakeitė riebokšlį. Bėga toliau, atvažiavo, pakeitė tarpinę - nebėga, bet prapuolė dalis pavarų. Atvažiavo, pabandė pareguliuot, nieks nesigavo, atvažiuos kitas. Atvažiavo gudresnis, sako gerai nebus, nes laisvumai dideli. Nors kol nekišo nagų, viskas buvo liuks.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Mane asmeniskai "biesina" firmu servisai kurie neturi kompetensijos ir profesionalumo , atvaziuoja nieko nesutvarko ir dar saskaita israso . Issinuomoji traktoriu , uzsikabini padarga ir po 15min suzinai , kad su tuo zverim nedirbsi nes ale suremontuotas varyklis issikvepia , duoda pakaitini daug silpnesni ir zmogus kenti ir moki nuoma. Paskui dar karta sutvarko ta nelemta varykli bet padirbus pusvalandi paaiskeja , kad tepalo slegis vistiek per zemas. Galu gale truksta kantrybe ir nutrauki sutarti , deja saskaita tau atsiuncia uz menesi vistiek. :eusa-doh::icon-evil: Beje traktorius spalva ne ju atstovaujamu nors kompetencijos ir su oficiala technika jiems truksta. Kolkas tiek...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Esu daug nuomavesis savu laiku todėl šita virtuve žinau nuo iki.Linksmiausias nutikimas buvo tada kai parsivariau traktoriu namo paaiškėja kad kiauras radijatorius kadangi arkliu reikėjo labai,labai tai nusprendžiau sutvarkyti pats. padirbus pora savaičiu patrupkė kiaura savininku požiuris toks pas tave sulužo pats ir remontuok tiek to sutvarkėm už pylėm antifrizo dirbam toliau. praėjo kelios dienos firma atvežė pirkėjus aprodė ir pardavė prie akiu liepė atkabinti nuo padargo ir naujasis savininkas išsivarė namo.Kai praėjus savaitei nuvažiaviau i firma galu suvesti tai ten baisiai raukėsi girdi gera traktoriu sulaužėm nes naujasis sąvinikas pasidžiaugė tik kelias dienas variklis kalti pradėjo.Žinau kad rašė pretenzija firmai nes buvo atvykes prašė kad paliudičiau tai pasiunčiau laimės ieškoti kitur.O mintyse džiaugiausi kad svetimo variklio remonto malonumo neteko pajusti man.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei taip drėbs pavadinimus, tai šventų nebus nei vieno ir suprasi kokia realybė :) ir, kad stovi lauke vienas ir basas...Tik tiek, kad bus "smagu" š pasidrabstyt :)

Iš kitos pusės ar galima tik firmą kaltinti? kokie žmonės tokie ir požiūriai: į darbą, į klientą, į atskomybę, techninis išprusimas...

Jei darbuotojas iš darbdavio vagia kurą (tikrai ne vienas atvejis) kurį reikia kaltint? darbdavį ar darbuotoją? Aišku pasakysi darbdavys turi rinktis teisingus darbuotojus ir mokėti atitinkamai...tai vat čia ir prasideda užburtas ratas. Tas kuris kažką sugeba jo nesužavėsi didesniu atlyginimu (arba tik trumpam sužavėsi), nes jis pats dirba sau ir darbdavys jam nereikalingas. O vat kitas kuris negeba pats susikurti darbo vietos, eina pas darbdavį prašo darbo, gauna darbą ir nuo to momento jis patampa "nepakaltinamu". Tie "nepakaltinami" ir atvažiuoja tvarkyt traktorių, rašyt sąskaitas už dvigubas keliones nuo bazės, išnuomotų traktorių defektų nepripažinimą ir panašiai. Nes jis tik samdomas darbuotojas nuo 8 iki 17 h. ir piktinkis kiek tik nori, kokie žmonės mus supa tokius ir servisus turim.

Gal geriau rašyt ne blogiausius atsiliepimus apie firmu servisą, o geriausius atsiliepimus. Tai bent protingi žmonės žinos su kuo geriau reikalus turėt, o ne atvirkščiai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
Na, šį kartą-apie DP servisą. Rimtų problemų neturėjau, bet yra buvę pora atvejų, kai jiems paskambini, pasakai problemą, jie tau papasakoja kaip ją išspręsti ir... po poros dienų paskambina pasiteirauti, kaip sekėsi, ar viskas gerai. Nuteikia išties pozityviai

Jd ir ta pati pradejo daryti, tik kad atvaziave 2 val ieskojo kur yra greicio daviklis 8300.....

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...

Ko jiems stengtis jei nera konkurentu? Lietuva maza rinka,kad daugiau oficialiu dyleriu atsidarytu.Gal is pradziu stengiesi,bet pamate,kad kazkas sxxda mala ir pardavimai vienodi ir visi pradejo vienodeti. Siuolaikine technika labai sudetinga,daug elektronikos,kam taisyti,jei zino,kad nera specialistu,vistiek nepataisys..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...