Jump to content

forumieciu amzius

Recommended Posts

Paskelbta
Man 25 metai. turiu siek tiek patirties ukyje, nes tevas ukininkas. pats irgi mastau ar verta man vis dar prisidet rimciau kada prie jo. Tad sis portalas man tinka ir patinka. O tu Audrute kaip cia rimtai mastai apie visa tai?! jei turi dar polekio brukstelk man [email protected]. Butu idomu su tavim susipazint. arba kelkis i ta skilti kur vyko kazkada diskusija apie zmona ir rinktuvine priekaba( ar kaip ten tiksliai) jei nenori rasinet laisku padiskutuosim viesai apie bendrumus ir ateities vizijas :)

Idomu kas ten toj skilty taip dieviska kad visi ten siulo apsilankyt ir rasyt :):D

• Atsakymai 438
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

Sveiki 34 jau, ukis misrus savo 50 ha ,avytes ,3karvytes ,kelios mesynes ,keleta avyliu ,gera skaityt kad Lietuvoj ne visi isvaziavia kazkur uzdarbiaut ,esu grynas asvalto vaikas bet vasaros kaime tai be jo niekur vienkemis kur geriau rasi kaip pas save kaime :D

Paskelbta
Na kagi man 22metai, nevedes bet isipareigojas savo gimines ukiui... Bet nemanau kad metai turetu but svarbus aspektas bendraujant :)

greit 32 savo neturiu.tevu uky ukininkauju,popieryzmas tevo-darbas mano :) laikau 7 karves.4 zindenes,1 reproduktoriu ;) ir 3 prieauglius

• po 3 mėnesių...
  • po 2 savaičių...
Paskelbta

Bet kol ji ateis, noriu pagyvent dar. :) Pasidziaugt gyvenimu. :):eusa-dance:

Siaip, as domiuosi viskuo, kas susije su zeme. Nesvarbu, ar man naudinga, ar ne. Tiesiog idomu. Jei kas neranda bendraminciu, gali su savo susidomejimu rasyt man. Domesimes kartu :) Kad tik laiko uztektu :lol:

Paskelbta

Na, taip retoka. :) Siaip as nesidomiu traktoriais ir laukais pilnais kulturu. Tiesiog mano domejimasis tiek, kiek reikalinga gyvenimui, o ateity, gal ir geresniam gyvenimui. :);)

Paskelbta

Sveiki ;) 24 metai, oficialiai - med. studentė, hobis - mini ūkelio kūrimas, visko kas įdomu dėjimasis į galvą :D šiuo metu vykdomas projektas - triušidė.

• po 4 savaičių...
Paskelbta
Esu 21 metų, asmeniškai pati ūkio kolkas jokio neturiu, bet padedu tėvukui ūkininkauti, nes dar vis studijuoju, ž.ū. buhalterinę apskaitą ir finansus :)

gal zemkej?;)

Na taip, lyg ir zemkej :D nors ir varda pakeites tas univeras, bet zemke, tebera zemke :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...