Jump to content

BusimasFermeris

Nariai
  • Pranešimai

    48
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario BusimasFermeris paskelbtas turinys

  1. o tai kaip rugiai? ar nera raudonu grudu? siandien nuveziau tyrimam sako neimsim nes sergantys siemet beveik visu septoreoze ar pan... nzn net ka daryt?? Nu nezinau kaip pas kaimyna pas mus jie tikrai geri,pirkom nauja svaria sekla pernai rudeni.
  2. Sendien nukuliau rugius birejo vidutiniskai ~2.3 t/ha bandziau kviecius imti bet labai dregni ir dar zaliu stiebu yra.
  3. reikes pabandyti atjunkti man didziausia beda kad kai dirbi su tuo riciagu kur pvz priekaba isvercia (nezinau kaip ji pavadinti) pirma pricepa pakelia o tik tada pradeda jis veikti del to kardanus lauzo tenka be jo dirbti o del kito galima kenteti priverstinio nuleidimo kaip ir nereikia.
  4. ir uzversta bandem ir kitaip vistiek kazkuri tai padetis neina
  5. Sveiki as turiu beda su MTZ 80 skirstytuvu pas mane yra 2 padeciu skirstytuvas ir pvz. kai ijungi antra riciaga nuo vairo (ta kuris naudojamas priekabom isversti ir t.t) jis neveikia tol kol pakabinimo sistema (pricepas) nepasikele iki virsaus, dirbant su presu ar rinktuvu negali jo naudoti nes kardanus lauzo. Tai nusipirkau 3 padeciu normalu paskirstytoja idejau bet tada neveikia viena is padeciu isnaujo perdedu perziuriu bet vistiek tada kita padeti nebeveike plaukiojimo arba priverstinio nuleidimo, nezinau kame reikalas. Traktorius buvo parvarytas is vokietijos ir salia sedynes desineje puseje yra toke rankena kuria nuleidus pricepas nusileidzia ir buna plaukiojimo padeti. Jai kas ka zinot pasidalinkit ziniomis.
  6. Turiu toke beda musu uki labai megsta zaibai tai nusprendziau kad reiktu pasidaryti zaibolaidi bet nezinau kaip ji pasidaryti kokia konstrukcija ir t.t jai kas daretes imeskit foto ar aprasykit.
  7. BusimasFermeris

    Jūsų šuo

    Kad svetimo suo palaidas mato visi o kad ju paciu tai nedamato
  8. tai tu su juo ir varyk man uzteks ir prastensio
  9. aisku o dronningborg kombainai kaip ? ir seip kiti kokie dar geresni yra ?
  10. BusimasFermeris

    Jūsų šuo

    O man visi sunis geri Turiu lietuvos lenciugini( misrunas) klauso gerai kur as ten jis o ipac i traktoriu su manim visalaika prasivazineja kaifa gaudo vaziuodamas
  11. As niekur neradau informacijos apie Fortschritt E-512 ir E-514 forume gal praleidau nzn jai ka nukreipkit mane kur reike. Kaip sie kombainai laiko, dirba ir t.t. Kaip del daliu ar lengva gauti ?
  12. Reiks ir man pabandyti o su kokeis gal gali pasakyti ? kurie garsiau sprogsta ?
  13. Suprantu kad tik pats bet kaip.Kolkas nieko nesugalvoju.
  14. Ar i jusu javus sernai neisisuko ? Mano rugius visus baige ismindyti nezinau kaip ju atsikratyti gal galit ka patarti ? Medziotojai neapsiima sito darbo.
  15. Grazus rugiai.Kokius chemikalus naudoji kad isnaikinti tas zoles is kuriu tos juodos seklos buna rugiuose ? Jai isvis naikini
  16. BusimasFermeris

    Saliarka

    Mum tai buvo du kartus sumazine uz tai kad neisnaudojom viso kiekio tik nepamenu kiek sumazino.
  17. Tai va esu ukininkas ieskau zmonos.Trumpai ir aiskiai
  18. As galiu pamokyti su MTZ-80 jis kaip ir pradedanciuju traktorius
  19. BusimasFermeris

    Peticija

    Tikra tiesa bet vis sistas negu nieko nedaryti.
  20. As perku 15 h is valstybes tiksiols kainos nezinau bet sake mazdaug apie 2500 uz h
×
×
  • Create New...