Jump to content

mirtishe

Nariai
  • Pranešimai

    59
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie mirtishe

  • Gimtadienis 06/06/1986

Miestas

  • Miestas
    Šiaurė

mirtishe pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. mirtishe

    braskininkai

    Gal foto turi kaip tai atrodo? Apie trąšas komentuoti negaliu, netręšiu.. belieka tik bandyti ant savo daigų.. bet aš tai netikėčiau tokiomis kalbomis.. (nebent Jūs tai girdėjote iš agronomo), nes augintojai vis tiek tiesos nepasakys..
  2. mirtishe

    braskininkai

    Pakomentuok tą apipylimą.. čia nuo rudens nori ar pavasarį?
  3. mirtishe

    braskininkai

    Vis tiek bus ravėjimo, kad ir į plėvelę.. tik aišku žinoma tai bus 0 palyginus su tuo ravėjimu kai sodini į žemę..
  4. mirtishe

    braskininkai

    Kada planuoji sodinti, kokį plotą, kokį kiekį daigų ir kiek planuoji išlaidų padaryti?? Kai atsakysi į šiuos klausimus galėsime diskutuoti plačiau
  5. Gali kas mėnesį nemokėti, jei viršysi nustatytą pelno dydį sumokėsi iki 2013 m. gegužės 1 d.
  6. mirtishe

    braskininkai

    aš auginu didesnius plotus, tad tarpus tvarkant frezu, tie ūsai nusikarpo.. o taip tai nėra labai didelio skirtumo (na čia grubiai pasakiau, labiau suprantantis norėtų diskutuoti..), bet kadangi Jūs augintojas - mėgėjas tai manau palikit tuos ūsus..
  7. mirtishe

    braskininkai

    Negana to, kad jau paklausiai "gero patarimo patręšdamas" tai dabar dar nupjauk ir kitais metais pirksi braškes ir daigus... Krūmai nupjaunami - nušienaujami liepos mėn. iš karto po braškių, kad iki rudens dar atželtų, o pagal patirtį tai taip darau tik tada kada braškės serga lapų liga.. Prašom, man patinka diskutuoti
  8. Gera patirtis buhalteriui.. Įdomu būtų stebėti tikrinimo procesą..
  9. Jūs kai tvarkote supaprastintą apskaitą ar tik tą "žalią knygą" ir teturite, ar dar kokius popiergalius pildote?
  10. A ko čia stebėtis... Tikrina, tikrina. Iki šiol sunkiai jie ten tam žemės ūkyje susigaudo, bet paskutiniu metu tobulėja. Nu ten gi PVM patikrinti - tik nusispjaut. Su GPM sunkiau Na man tas PVM tikrinimas kažkaip nesiskaito normaliu tikrinimu.. atleiskit už tokį išsireiškimą.. Na bet ką ten gali nusukt tokio..? Mane domina GPM, ir domina pats jo tikrinimas.. kai pradės tikrinti pilnai jį tada taip sutiksiu su ūkio tikrinimu..
  11. Tikrino, tikrino Ir normaliai tikrino, ne "ant durniaus". Kada tikrino? Šiais metais?
  12. Todėl, kad ūkininkų dar NETIKRINO normaliai.. palaukim porą metų, tada daugelis supras, kas yra buhalteriją, ir kokios pasekmės laukių tų kurie neišmano o dirba.. Kalbant su ūkininku, tuo kuris tvarkosi pats dažnai išgirsti atsakymą NMA tikrino viskas gerai, VMI tikrino irgi puiku.. Kadangi Dzūkija mes žinome kaip jie tikrina, tai taip gerai jie ir tvarkosi..
  13. Pavasarį buvo ne daug, bet tie kurie prisijungė vėliau labai gailėjosi.. Kaip jie gražiai kalba ją siūlydami, kaip aiškina kad viską sugebėsite ir žinoma dar prideda, kad konsultantas Jums padės.. Šios sistemos sukūrimo tikslas buvo padėti ūkininkams suprasti kas yra buhalterija, kokia ji yra sunki ir kas ūkininkėlis jos vestis nesugebės... Čia tiesiog alternatyva, nori pigiau tvarkyk pats, pabaigoje sumokėsi dvigubai.. Tų valandų kurias nusipirksite konsultacijas, jums užteks geriausiu atveju tik meniu punktui išmokti, sąskaitas sutraukti, dar gal bankinius.. o kas toliau? ar pagalvojate ką darysite metų gale, kai reikės gauti ataskaitas, konsultantai dirba savo darbą, jie ir taip nespėja.. be to jų paaiškinimai toli gražu ne labai aiškūs tiems, kurie nedirbo programa anksčiau.. Jei tikrai apsisprendėte Sėkmės!!
  14. Tos papildomos apskaitos iki pat liepos 1 d. kažkodėl reikėjo, ir prieš kortos pasiėmimą kažkodėl juos tikrino.. Įstatyme parašyta neprivalomas žurnalas, reikia laukti kol patvirtins ką tada pildysim, nes dabar kaip ir nelabai aišku..
  15. mirtishe

    braskininkai

    Manau daugelis jas augina
×
×
  • Create New...