Jump to content

Agne30

Nariai
  • Pranešimai

    604
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Agne30

  • Gimtadienis 07/22/1982

Vartotojo informacija

  • Pomėgiai
    Gyvuliukai, gyvuniukai, gelytes. :)

Miestas

  • Miestas
    Akmenes raj.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Agne30 pasiekimai

Patyręs dalyvis

Patyręs dalyvis (4/5)

1

Reputacija

  1. Agne30

    Sūris

    Aciu uz atsakymus. Bandysiu vis tiek kazka.Sudysiu pirmiausia tikriausiai. Suvalgyt ne pavyks tokio didelio.
  2. Agne30

    Sūris

    http://www.ephoto.lt/public/pview/64773/20150611_161354.jpg
  3. Agne30

    Sūris

    Niu va pasidariau fermentini suri. 2,2 kg. Nedejau jokiu prieskoniu, net druskos. Padariau si ryta. Kol kas dar slapuoja. Gal galit pasakyti, ka man toliau daryti su juo? Noreciau ji ilgai brandinti, bet nezinau kaip elgtis toliau... Labai idomu pelenuose,tik irgi nezinau visos eigos. Nesinori kazkaip kad sugestu ir buciau priversta greit suvalgyti. Gal galit patarti, ka daryti ..?
  4. Agne30

    Sūris

    Sveiki. Gal galit pasakyti kiek euru galiu imti uz ozkos pieno varske? Kilogramo kaina kokia mazdaug?
  5. Tik laikyk i sveikata savo ozkeles ir lauk pavasario. Tuo labiau, kad pasaro prisiruosiai jau. Mano ozkos irgi ziauriai sumazino piena. Gal cia pries ta ruja? Viena ozka, man kazkaip idomiai elgiasi. Eda, atrajoja, bet kai palieti papilve, ar melziu, kazkaip susiriecia, lyg skaudetu... Kartais stovi, ir staiga pradeda sokinet ir spardytis, nors niekas neliecia jos. Lyg butu vasara ir baidytusi nuo kazko. Pasirode, kad nuo tesmens nori kazka nubaidyti, bet apziurejau, nieko nera. Gal kas turit kokiu minciu ? Ar galejo koks ciongas supusti lauke?
  6. Agne30

    Ozku gimdymas

    Taip, tikrai smagu pamatyti, koks bus naujas gyventojas tvartelyje, dar geriu jei ne vienas.
  7. Agne30

    Ozku negalavimai

    Labai aciu uz atsakyma. dabar viskas aiskiau.
  8. Nors ir aktyviai nebe dalyvauju sitoje forumo dalyje, bet vis uzeinu pasizvalgyti. Kaip ir visada , daug ne patenkintu, kad oras blogas ar siaip nuotaika ne tokia. Labai dziaugiuosi ir palaikau visus,kas tik kazka padare del ilgaausiu, ju globeju ir t.t. Pritariu, kad per diena niekas ne pasidaro, ir kas ne patenkinti, kad per nakti ne pasikeite oras, tad jau cia ju problema. Galu gale atsiranda veikliu zmoniu kurie ne tik kalba. Saunu, ne galiu atsidiziaugti, kad kazkas juda i prieki. Linkiu sekmes ir kantrybes su ne kantriaisiais forumo dalyviais.
  9. Oho, kaip cia ne gyvos dvasios.
  10. Agne30

    Ozku negalavimai

    Tiesa, norejau paklausti. Kaip jums su naguciais? Kas kiek laiko reikia karpyti. Kaip suprasti iki kiek galima kirpti? Kai kerpu, bijau ikirpt per daug... Gal kas turit nuoroda, kur butu galima paziureti, kaip tai daroma, nes dabar tai darau pagal tai, kiek man atrodo gerai
  11. Agne30

    Ozku negalavimai

    O as parasysiu savo atsitikima. Aisku, tai labai ne malonu, bet gal kam pades, ar kazkas panasaus nutiks, tai zinos, kad gal but viskas iseis i gera (na bent mums isejo i gera) . Zodzu veziausi dvi jaunas ozkytes ir tevu. Tilpo i lengvaja masina, be problemu, ir atrode viskas gerai. Sekmingai persikelem i kita vieta. Bet po transportavimo, viena pradejo akti. Po keliu dienu pastebejau, kad nebe mato kitu cibuciu. Puoliau i panika.... Su veterinaru dar nebuvau susipazinusi, tai pirmiausia kreipiausi i vet. vaistine. Ten paaiskino, kad galejo gauti saules smugi, bet sita atmeciau is karto, nes ozkytes ganosi laisvai ir bet kada gali gizti i tvarteli. Tada vet vistininke dave kazkokiu vitaminu. Instrukcijoje buvo pamineta, kad tinka, po pervezimo/transportavimo, streso. Ne zinau, ar padejo butent tai, bet po keliu dienu viskas pagerejo, ir dabar viskas gerai, laksto su savo kaimene. Tai, va tokia laiminga istorija. Manau reika stebeti, kalbetis su ismananciais tokius dalykus, ir viskas bus gerai. Linku ir jums sito.
  12. Agne30

    Ozku gimdymas

    Ir as manau, kad reiki duoti gyvuliukui ramybe iki tol, kol ne prireikia pagalbos. Pamenu, karvyte versiavosi, tai mama sokinejo aplink. Tada gydytojas jai liepie is vis iseiti is tvartelio, kad gyvuliukas apsiramintu, nes trukdo tas pastovus vaiksciojimas aplink As dar neturejau tokios patirties, bet tikiuosi sulaukti patarimu cia.
  13. Agne30

    ožkų ženklinimas

    O kiek ozku reikia , kad gautum ismokas. Jei is vis duoda ka nors uz cibutes?
  14. Mano ozkai kazkas panasaus buvo. Pabandyk liepos saku priskinti ir serti. Veterinaras, sake, kad geras , naturalus vaistas nuo virskinimo. Mano ozkai padejo.
×
×
  • Create New...