Jump to content

jaunelis ukininkas

Nariai
  • Pranešimai

    526
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

jaunelis ukininkas pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

0

Reputacija

  1. as ir ieskau girdyklu pirkti, turbut ir pirksiu su burbulais.. kiek teko dometis tai kur dazniau geria tai neuzsala tie burbulai.
  2. pas mane tas prie bugno matos vizualiai sugadintas..o prie pavaru dezes neziurejau dar.. reiks lekt i litagra pirkti.
  3. pas mane nivoj tas prietaisas su skale yra veikentis tik pats daviklis neveikia, nes matos kad yra sulaauzytas, matyt uzkliuvo.. Kur ta davikli gauti gera, kad eitu matuoti apsukas?
  4. Sveiki. Vakar apziurejau vasarinius kvietukus ir radau kelis plotukus po kokius kelis kvadratus tokiusu su stipriai pageltusiais lapais.. Ar ce liga kokia ar dregmes perteklius, nes yra grynam moli paseti o vis nenus toja lyti.. prisegiau kelias nuotraukas bet su tel fotkinau tai nera kokybes.
  5. na reiks pabandyti kalcio gliukonato suleisti.. vitaminus tai suleidau jam..siai dienai kombikorma eda labai neblogai, sieno irgi paeda, vandens salto yra kiek nori, biski ir isgeria, beto tris kart per diena supilu per prievarta i burna po koki litra pieno.. manau uzaugs.. jolab kad visa savaite kaip ir needes bet nesukudo neibiski, bent vizualiai..
  6. na kazkiek ziuriu jau ir kombikormos paeda, per diena po sauja gal sueda..nu pieno kai pyliau siryt su bonke nu lyg irgi nurijo biski..gal uzaugs..
  7. nu nk nebezinau ka daryti, jau beveik visa savaite kai negeria niekaip.. net su buteliu pyliau tiesiai vis tiek neryja ir viskas.
  8. Patarkit ka daryti, nusipirkau buliuka angusa,3 sav, visa laika buvo prie karves o dabar kai atemem niekaip nenori gerti.. jau trys dienos negeria.. nei pirsta nori zysti nieka..ykisu tute i burna palaikau uz uz snuke neryja o spjauna lauku..ka patartumet?
  9. kiekzinau tai rusai labai mazai ir tepirkdavo tuos musu jautienas, tik apie 13 proc.. o siu dienu kaina tai 650 kg buliukas 5 lt uz kg.
  10. gal kas gali papsakot kaip norma nustatyti amazonei d8-30?
  11. pas mane nuo taurages link silales apziurejus javus dar pilnumoj slapia.. apie trasu barstyma net negalvoju o apie kultivavima isvis.. beje zeme molis..
  12. nu vienam kaimynui tai vienas rulonas nuemus plevele po dvieju paru tik supelijo, nors is pradziu nebuvo jokio pelesio ir dvi paras sere karve.. mistika kazkokia su tais ruliais..kitai kaimyniai visi ruliai supelyje..
  13. kazin kodel rulonai is vieno sono papelija ? atrodo tos vietos kur sudejus i kruva lieciasi su kitu rulonu..ar taip gali būti?
  14. kiek maciau skelbimuose tai ji virs 20000 motovalandu pradirbus.. jei tokios moto valandos negasdina.. bet kazkur riba turi būti..
  15. peiliai yra galandami , o galandama tik viena puse kuri yra lygi .. galima ir pacem galasti , tik svarbu neuzkaitint.. bet yra firmos kurios uzsiima galandimu..
×
×
  • Create New...