Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 3 valandas, manttys pranešimas:

nesuprantu pastabos esmės, kas negerai formuluotėje, kad nuomotojas išskaičiuoja ir sumoka gpm? Nes iš esmės taip ir yra ir formuluote puikiai suprantama turėtų būti kiekvienam.

truputėli sumaišiau nuomininka su žemės nuomuotoju arba savininku.Bet esmės nekeičia kam sutarti rašyti tai kas ir taip aišku pagal VMI išaiškinimus.juk ne laisva valia moki už savininka mokesčius tai tau priklauso daryti išmokant nuompinigius.Kam daryti sviesta sviestuota.

Paskelbta
Ką tik, grazbek pranešimas:

truputėli sumaišiau nuomininka su žemės nuomuotoju arba savininku.Bet esmės nekeičia kam sutarti rašyti tai kas ir taip aišku pagal VMI išaiškinimus.juk ne laisva valia moki už savininka mokesčius tai tau priklauso daryti išmokant nuompinigius.Kam daryti sviesta sviestuota.

Tau aisku, tulam nuomotojui gali but neaisku. Viskas del didesnio aiskumo maziau zinanciai liaudziai :)

Paskelbta
prieš 1 minutę , manttys pranešimas:

Tau aisku, tulam nuomotojui gali but neaisku. Viskas del didesnio aiskumo maziau zinanciai liaudziai :)

abejoju kad toks parašymas ineš daugiau aiškumo.tada jau reikia su nuoroda i vmi šaltinius  :romance-caress:

• po 1 metų...
Paskelbta

Čia toks atvejis,kad noriu iš firmos nuomuotis žemės ir jie nori ūkininko pažymėjimo nr kurio aš neturiu. Klausimas būtų ar gali nuomuotis tėtis ir po to dar su viena sutartim ar kažkuo tokiu perleist man kai susitvarkysiu pažymėjimą?

Paskelbta
prieš 51 minutes , Robertas08 pranešimas:

Čia toks atvejis,kad noriu iš firmos nuomuotis žemės ir jie nori ūkininko pažymėjimo nr kurio aš neturiu. Klausimas būtų ar gali nuomuotis tėtis ir po to dar su viena sutartim ar kažkuo tokiu perleist man kai susitvarkysiu pažymėjimą?

Nebet tau gali igaliojima parasyt,kad tu jo galetai reikalus tvarkyt. Kitu atveju gausis mokesciu nemazai ,pernuomavimas.

Paskelbta
prieš 21 minutes , ramas 1 pranešimas:

Nebet tau gali igaliojima parasyt,kad tu jo galetai reikalus tvarkyt. Kitu atveju gausis mokesciu nemazai ,pernuomavimas.

Tai ta prasme su panaudos sutartim vistiek bus mokesčių? Tai įgaliojima tai aš ir taip turiu, bet noriu ir savo vardu jau kažką kurt.

Paskelbta
prieš valandą, Robertas08 pranešimas:

Tai ta prasme su panaudos sutartim vistiek bus mokesčių? Tai įgaliojima tai aš ir taip turiu, bet noriu ir savo vardu jau kažką kurt.

Seip turi konsultuotis ,kas zino gerai situos reikalus .Kiek suprantu firma rasys nuoma ,o tu paskui panauda .Su sitokiais reikalais nesu susidures.

Paskelbta
prieš valandą, ramas 1 pranešimas:

Seip turi konsultuotis ,kas zino gerai situos reikalus .Kiek suprantu firma rasys nuoma ,o tu paskui panauda .Su sitokiais reikalais nesu susidures.

Jo nes didelė bendra suma už nuomą ir mano vardu manau bijos nuomuot,nes  apart namų neturiu kuo užstatyt.

Klausia ir asmens kodo,matyt tikrins mokumą ir pan.

• po 4 mėnesių...
Paskelbta
Prieš 12 valandų, sole pranešimas:

Jei yra permoka ar vmi automatiškai nuskaičiuos žemės mokestį iš permokos?

Jeigu permoka kodu 1001 tada užskaitys mokestį paskutine dieną. 

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
Prieš 1 valandų, vallesc pranešimas:

Sveiki, ar registruoja registrų centras nuomos sutartis pasirašytas per atstumą ir skeneriu atsiųstas? Ar gal paprasčiau kaip nors darote? 

neregistruoja skanuotų, bent man nepasisekė ;) 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, vallesc pranešimas:

Sveiki, ar registruoja registrų centras nuomos sutartis pasirašytas per atstumą ir skeneriu atsiųstas? Ar gal paprasčiau kaip nors darote? 

Prisimenant studentavimo laikus: stiklas ir lempa po juo lengvai tokias problemas išsprendžia. Tokiu atveju tai netgi legalu nes skenuotą sutartį turi. Nu gal pusiau legalu :)

Paskelbta
Prieš 13 valandų, vallesc pranešimas:

Paprašyk jog paštu atsiųstų pasirašytas ir tiek bėdų. 

Paskelbta
On 2021-12-07 at 09:55, mokytojuks pranešimas:

Gal kas galetu paaiškint kaip reikia sumoket VMI gpm sumokejus nuompinigius

Turi VMI pateikt „Mėnesinė pajamų mokesčio deklaracija“ (forma GPM313) ir sumokėt 1411 kodu mokėtiną sumą ;)

Paskelbta
On 2021-12-08 at 22:53, ceck pranešimas:

Turi VMI pateikt „Mėnesinė pajamų mokesčio deklaracija“ (forma GPM313) ir sumokėt 1411 kodu mokėtiną sumą ;)

Tai už kiekviena atskirai ar kaip nors kitaip.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...