Jump to content

Zymeto Kuro Kaina


krucius

Recommended Posts

Sveiki, butu idomu suzinoti is kur perka Raseiniskiai kura ir po kiek? Nes kiek vaziuoju pro Raseinius, tai ten kuras zymetas degalineja buna apie 20 cnt pigesnis nei pas mus Birzuose. butent toje degalineje kur Maironio gatveje ivaziuojant i miesta nuo Radviliskio. Tai sakau jei kolonkei pigesnis tai gal ir didmenine kaina butu mazesne, as perku apie 10 000 litru tai man 20 cnt dideli pinigai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

perku is UAB Gotartas kura tai praejusia savaite po 2.67lt nusipirkau.

po keliu dienu ta pati firma atsiunte kainas sms zinute po 2.72 - 2.74 lt priklausomai nuo kiekio.

Sita firma randasi Mazeikiuose bet kura atveze is kedainiu lukoilo.

Gryna raseiniskiu firma yra naftrus, jie sake ir veza is kedainiu lukoilo arba is jonavos. o is mazeikiu tipo neveza del didelio atstumo. beje tuo pat metu kai pirkau is Gotarto, tai Naftrus kaina buvo didesne, po 2.70lt:)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Krucius, tu Jozitai tokią mažą kainą matei, kitam Raseinių gale yra tas pats Lukoilas ir Milda, tai ten kaina ženkliai didesnė. Nežinau iš kur Jozita vežasi kurą, bet pas jos visada pigiau yra. Su Naftrus reikalų neturėjau, bet VBS visko kalba apie jus, kad ir su vandeniu buvo papuolusi partija, ir panašiai. Mum veža Šiaulių "Šoklys", jau 5 metai kaip dirbam su šia firma. Bėdų nebuvo, ir atsiskaitymų kai reikia, palaukia. Vakar atvežė už 2,66 Lt/l.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

Del kuro kainos, kad visu kaina yra - mazeikiu naftos kaina + tiekejo marza. O tiekeju marza priklauso nuo keliu dalyku: 1. atsiskaitymo terminas (patys kuro tiekejai privalo atsiskaityti su mazeikiu nafta, tai jei jiems tenka mus finansuoti, tai jie didina savo uzdirbama marza). 2. kiek laikote dirbate su tuo paciu tiekeju, kaip suprantate, kuo ilgiau dirbi su tiekeju, tuo didesne kaina moki :) pasitikejimas, draugyste, va kur tiekejai zaidzia. 3. Zinomo nuo noro tiekejui uzsidirbti, didesni gali sau leisti mazesnes marzas, nes parduoda didelius kiekius, o mazesni tiekejai su mazais kiekiais privalo laikyti ausktesnes marzas, tam kad patys galetu valgyti duona.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau keli metai draugauju su Naftrusu tai nieko blogo negaliu pasakyt. Praita savaite visiškai buvai ištuštines bačka tai pabandėm ištraukt viska iki dugno nes ten po vamzdžiu pasilieka apie 80lt tai gal kokie 3 litrai vandens buvo. Prieš tai buvau išvales prieš kokius du metus. Išvadas apie Naftruso vežamo kuro kokybe darykit patys.O dėl kainos prieš pirkdamas pasiskambinu į kitas firmas o paskui su naftrusu dar centa kita nusideriu. :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
Manau klausimas turetu buti toks: Kokį žymetą dyzeliną ir po kiek....?Vasarinį,pereinamą ar arktinį?

Užsisakiau iš "Velsekos" arktinio po 3,07. Brangu,bet ką padaryt...Užtat važineju ramus ir prie -25...

Is kur pas "Velseka" arktinis, siaip dabar mazeikiu naftoj iki gruodzio 1 pereinamas eina iki -15. Siaip vasarinei salerkai + 2 centai prie litro ir vazineji ziema prie -25 ramus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...