Jump to content

Donatino

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Donatino pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Bus 11 visiskai nauju didesniu nei 300 AG ir 4 didesni nei 200 AG
  2. Sveiki, Jei yra tikrai norinciu traktoriu issinuomoti parasykite man zinute. Pasiulysiu variantus
  3. Sveiki, Gal galėtumet pasisakyti kokius traktorius norėtumet nuomotis? T.y. kokios firmos ir kokio galingumo?
  4. Pirmiausia reiketu ziureti kas per sanaudos, jei tai pvz siu metu zemes nuoma, tai zinoma, kad geriausia butu koreguoti savikaina. Taciau jei tai nusidevejimas ar pastovios elektros sanaudos ar kazkas panasaus, tai dek i kitu metu derliu. Paseliai auga nuo rudens iki rudens, tai ir tokias pastovias sanaudas juk ir patirsi naujam derliui, o ne senam, kuris jau nuimtas.
  5. Donatino

    Už kiek perkate žemę?

    matavimai siuo metu parduodant sklypa reikalingi. dabar lietuvoje masinis reiskinys su zemes matavimais ir ribu nusistatymais. zinau keleta atveju kaip aplinkui issimatavo zemes kaimynai tiksliai su GPS. o tiems paskutiniams realiai plotai sumazejo.
  6. Donatino

    Zymeto Kuro Kaina

    Sveiki, Del kuro kainos, kad visu kaina yra - mazeikiu naftos kaina + tiekejo marza. O tiekeju marza priklauso nuo keliu dalyku: 1. atsiskaitymo terminas (patys kuro tiekejai privalo atsiskaityti su mazeikiu nafta, tai jei jiems tenka mus finansuoti, tai jie didina savo uzdirbama marza). 2. kiek laikote dirbate su tuo paciu tiekeju, kaip suprantate, kuo ilgiau dirbi su tiekeju, tuo didesne kaina moki pasitikejimas, draugyste, va kur tiekejai zaidzia. 3. Zinomo nuo noro tiekejui uzsidirbti, didesni gali sau leisti mazesnes marzas, nes parduoda didelius kiekius, o mazesni tiekejai su mazais kiekiais privalo laikyti ausktesnes marzas, tam kad patys galetu valgyti duona.
  7. Sveiki, Del mokesčiu inspekcijos tikrinimo - tai teisybe, siuo metu prioritetinis VMI tikrinimo objektas, tai ukininkai, nes daugeli metu ukininkai nebuvo stipriai lieciami. Todel VMI tikisi ir cia padidinti valstybes biudzeta. Del zemes nuomos panaudos sutarciu, daugelis zemes savininku, kurie zeme naudotis duoda pagal panauda, nemoka gyventoju pajamu mokescio valstybei 15 %.
×
×
  • Create New...