Jump to content

Zenius

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Panevezio r.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Zenius pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Zenius

    irankiai

    Man irgi 1 vnt.
  2. Zenius

    Filmukai

    http://rutube.ru/tracks/5217012.html
  3. Zenius

    Filmukai

    http://www.youtube.com/watch?v=zMHugZNHcfc
  4. Zenius

    Zymeto Kuro Kaina

    Vakar atvežė Velseka arktinio 2 kub. po 2,97 Lt. Dėl kokybės: Su vasariniu nerizikuoju važiuot prie -6. Su pereinamu filtrai užsikiša prie -15.Su arktiniu žemiau -26 neteko dirbt,bet to pilnai pakanka.
  5. Zenius

    Zymeto Kuro Kaina

    Veža iš Subačiaus bazes,tai sake,kad yra.Nei karto neapgavo.Neturiu pagrindo netikėt.
  6. Zenius

    Zymeto Kuro Kaina

    Manau klausimas turetu buti toks: Kokį žymetą dyzeliną ir po kiek....?Vasarinį,pereinamą ar arktinį? Užsisakiau iš "Velsekos" arktinio po 3,07. Brangu,bet ką padaryt...Užtat važineju ramus ir prie -25...
  7. Zenius

    Skiltis chemijai

    Galera puikiai tinka purkšti garstyčias.Išbandyta 2 metus,nestresavo.
  8. Zenius

    žiemkenčių buklė

    Patrešiau ir aš šian vieną 25 ha. lauką.Dirva tokia nei šlapia nei normali,Mtz su dubliais griovių nepjovė.Salietros gavo po 80 kg.Bus kai startinė,nes visą savaitę pranašauja su lietumis,šlabdriba ir šalnom.Ž.Kviečiai Zenta,peržiemoję neblogai.
  9. Pirmas apverčiamas plūgas mano ūkyje buvo 3k Fiskars arba dabartinis overumas(tos pačios darbinės dalys,tokie pat korpusai ir t. t.)Apsauga aišku hidraulinė,o dabar turiu 4k kvernelandą lingine apsauga. Pastebėjimai tokie:Overumas sunkesnis,hidraulinė apsauga reikalaus daugiau priežiūros(yra tekę pildyt slėgio liniją tepalais,nes atsilaisvino šlangos sujungimas).Overumo darbinės dalys brangesnės. Lingių priežiūra paprastesnė,rudenį atleidai ir kai vėl reiks art-suveržei.Nuo akmenų tikrai nesubirės,nes kad ir kiek būtu pas mus akmenų,jų tikrai bus mažiau nei Norvegijoj ar Švedijoj. Kažkada ariant teko užkabint laistymo sistemos hidrantą(antžeminės dalies nesimatė,tik žemėj buvo likęs betoninis žiedas su vamzdžiais) tai net išsikabino iš tų keturių obuolių,kur korpusas laikosi.Šoninius smūgius puikiai amortizuoja korpuso kotas.
  10. Norėčiau sudalyvaut,ale žmona neleidžia
  11. Turiu Hardi 1200 su hidro išlankstimu ir 6 membranų siurbliu.Purkštuvas geras,paprastas,tik nusipirkus teko membranas siurblyje pasikeist,nepigios jos,o šiaip tai viskas čiki piki.
  12. Gal kas nors turit OEHLER puspriekabę-http://www.oehlermaschinen.de/ Kokie atsiliepimai-pliusai,minusai ir t.t.Dėkoju už atsakymus.
×
×
  • Create New...