Jump to content

jaun uk Remigijus

Nariai
  • Pranešimai

    543
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario jaun uk Remigijus paskelbtas turinys

  1. ar sandwich stogo danga pardavinejat? kokia kaina 8cm storio. kiekis reikalingas 1500m2.
  2. pas mane yra 154ah ir 1150 startines sroves.
  3. nu mano nuomone tai jums kais tepalai hidro sistemos. daugiau del visko dar imanoma kenteti. kas del juostu tai kol isreguliavau tinkmai 1025.3 juostas teko 5 kartus ardyti traktoriu. labai daug vargo.
  4. nu nesvarbu kiek jis ten pavarges. Svarbu visus guolius atidziai persiziurek ir viskas. daugiau ten kazin ar kas pavargo. Sake volai yra keli pakeisti. tai jei reiks teks paciam dar kelis pasikeisti ir viskas. o su kuo suksi? sitam presui reikia pakankamai nasaus tepalo siurblio.. kitaip vyniotuvas puliuos. nu ir tegu apmoko dirbti.. nes tie du pulteliai turi savo paslapciu.
  5. ar pirmenybei yra tinkama per registru centra sudaryta panaudos sutartis? ar tinkama tik nuomos sutartis?
  6. cia gal sita nupirkai kur buvo parduodamas telsiuose perdazytas?
  7. Kai pirkai paaiskino kaip tos dvi traukes esancios ant plugo reguliuojasi?
  8. is ko galvojat stogo konstrukcijas daryti?
  9. o kur reikia naudojimo tvarka nusistatyti? pas notara?
  10. norejau paklausti ar negalima pirkti slypo dalies neatskyrus nuo bendrasavininku?
  11. jaun uk Remigijus

    šienapjoves

    Kodel taip dievinat ta Krone, turiu JF-STOLL ir dirba be priekaistu jau kelintas sezonas. Manau, kad yra keletas garsiu firmu, is kuriu butu galima rinktis.... as manau kad pagrindinis krone pliusas labai placiai ispletotas atsarginiu daliu tinklas. O siaip tai praktiskai laiko visu firmu gerai, tiek krone, kuhn, jf stoll, fella...
  12. jaun uk Remigijus

    PLŪGAI

    Antrasis naujesnis variantas atrodo yra su guoliais, ne su ivorem. Tai niekas ten nebus issiplake.
  13. jaun uk Remigijus

    Zymeto Kuro Kaina

    gal galit parasyti kontaktus orleno del zymeto dyzelino.
  14. nezinau ar blogus guolius kaimynas sudejo ar kaip, bet perrinkus deze ir gavus protinga patarima supilt dyzelini tepala i deze, teko po dvieju metu vel visus guolius keisti.
  15. jaun uk Remigijus

    DON-1500

    o as sakyciau kad nieko nuostabaus kad pilnu bunkeriu neveza.. aisku, cia treciu begiu meginat taip vaziuoti.. As taip beprievartaudamas lipti i kalna vaziuokles dirza suvariau, tai teko po to ir sparnuotes keisti ir tepalo ausinimo radiatoriu.. Zodziu jei lauke kombainas normaliai klauso tai neverta prie tos vaziuokles lysti.
  16. nieko tas nesako. Reikejo susistatyti salia dar 3-4 gamintoju pleveles ir badyti. Va tada butume pamate skirtuma. Kitas dalykas, ant bet kokios pleveles galima uzrasyti su markeriu bet koki pavadinima.
  17. butent sis modeliukas tai sakyciau ligu maisas. Kaimynas eksploatuoja, tai tankiai islenda bedu.
  18. butu idomu pamatyti kaip padare.
  19. aaa.. supratau. as galvojau kad tu nori i magistra. Bet kokiu atveju jei jau viena bakalaura baigei, jei neklistu daugiau nemokamu negali mokintis. aisku, galiu klisti del to. Bet is kitos puses jei turi darba ir nezadi jo atsisakyti.. ar verta investuoti tiek i moksla kurio neisnaudosi visu 100 procentu? tai nusipirk kelias knygas ir megink mokytis kazkiek, o tada pritaikai viska praktikoje.
  20. kazka painioji. arba as kazko nesuprantu. ar ASU ruosia isvis informatikus? Jei baigei agronomijos bakalaura, tai zinoma kad gali siulyti toliau testi agronomijos magistra, bet baigus informatika ir stoti toliau i agronomija.. na nezinau..
  21. jaun uk Remigijus

    šienapjoves

    imk platesne.. matai kad praktiskai nera pasirinkimo!! uzsimesi ant vienos puses galinio rato papildomai svoriu kad neverstu o vilksi leciau ir tikrai tuos keleta metu pratemsi.
  22. turi dometis ar leis keisti kardinaliai mokslo krypti, nes daug islyginamuju gali reiketi.
  23. su kokia specialybe is vgtu zadi istoti i agronomija?
×
×
  • Create New...