Jump to content

ubagas

Nariai
  • Pranešimai

    347
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Žemaitija

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ubagas pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

0

Reputacija

  1. ubagas

    Miežių auginimas

    Ar galima axial maišyti su allegro super ar kokiu kitu fungicidu?
  2. Sveiki, gal yra žinančių kaip su kalibruoti T7.210 amortizuojanti priekinį tiltą su mygtukais esančiais ant prie skydelio?
  3. ubagas

    TIK EKOLOGISTAM !!

    Augina ir nemažai auginančių yra. Nebeicuotos sėklos turi visos firmos kurios prekiauja kukurūzų sėkla. Leidimo net nereikia rašyti i ekoagros. Svarbu, kad sėkla būtų nebeicuota ir genetiškai nemodifikuota. Auginimas labai priklauso nuo metų, šiemet per sausa ir šalta buvo, bet puse velnio užaugo svarbu mėšlo nepagailėti. Jei pavyksta augimo pradžioj pristabdyti piktžoles kol kukurūzai paima viršų, o paskui kukurūzai auga labai greit ir nustelbia piktžoles.
  4. ubagas

    greblys

    Lyg ir teisingai parašytas, o kuom tas kuhn modelis neitiko? Apie kvernelandus gerų atsiliepimų mažai girdėti.
  5. ubagas

    greblys

    Sveiki, gal kas nors turi patirties su šiais grėbliais ir patars kuri iš šių blogybių yra pati geriausia: fella ts 1402, kuhn ga 6620 ir krone swadro 807. Kainos visų praktiškai identiškos.
  6. Gal kas zino kiek preliminariai kainuoja mobili dziovykla mepu m205k?
  7. ubagas

    Grūdų kainos?

    Tai pasarinius miezius kokiom kainom besuperka?
  8. ubagas

    TIK EKOLOGISTAM !!

    O ka siuo metu uz eko maistinius kviecius siulo?
  9. Sveiki, koki praplovimo skysti reiketu naudoti radiatoriaus praplovimui, nes nori kaisti vanduo ir ispucia antifrizo apie 3 litrus per diena per radiatoriaus propke?
  10. ubagas

    Už kiek perkate žemę?

    Sveiki, gal bus norinčių padėti ir paaiškinti nuo ko pradėti tvarkyti dokumentus žemei pirkti? Nuomojus antri metai 9 ha žemės iš žmogaus ir nori dabar parduoti, tai kur pirmiausia reikia kreiptis? Kaip nuomininkas ar turiu kokia pirmumo teise nupirkti tą žemę, be kaimynų informavimo?
  11. Sveiki, gal kas žinot kiek preliminariai kainuoja stogo uždengimas ant senos fermos? Stogo visai nėra, tad įdomu kokia kvadrato kaina vyrauja mūsų mažoj šalialėj su gegnių montavimu ir dangos uždengimu?
  12. ubagas

    Zirniai

    kuo būtų galima dirvinę pienę išnaikinti žirniuose? mcpa 0,5l/ha nebus per skaudžiai žirniams?
  13. ubagas

    Ruloniniai presai

    As uz oficialius atstovus, perkant tokia technika reikia rimtai pagalvoti del garantijos ir kitu pasekmiu.... as ir taip pat galvoju, bet 10tukst ir nesimeto jeigu viskas gerai...
  14. ubagas

    Ruloniniai presai

    kas nors bendravot su šia firma www.agro-technika.eu kokie atsiliepimai? Vienas pažystamas perka iš ten mchale fusion3 presą, tai 10tukst pigiau siūlo nei agronoja. Bet man kol kas kažkaip įtartinai atrodo, kad gali jie apšauti su komplektacija ar dar dėl ko nors.
×
×
  • Create New...