ginte1234 Paskelbta Rugpjūčio 13, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 13, 2025 prieš 19 minutes , pukotukas pranešimas: Bet visi pirks branges trasa ir sės. Ir tikisi gal kiti metai bus geresni Kolkas kas metai tik žemyn
tadasjo Paskelbta Rugpjūčio 18, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 18, 2025 Kokios tendencijos su birža? Gal kas turite įžvalgų? kostela and Frsh 2
ginte1234 Paskelbta Rugpjūčio 18, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 18, 2025 Prieš 2 valandas, tadasjo pranešimas: Kokios tendencijos su birža? Gal kas turite įžvalgų? Įžvalgos kad grūdininkam pizdiec Daruxs 1
pukotukas Paskelbta Rugpjūčio 18, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 18, 2025 Ką tik, ginte1234 pranešimas: Įžvalgos kad grūdininkam pizdiec Ir kodiel taip sakai?
nierkac Paskelbta Rugpjūčio 19, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 19, 2025 Prieš 12 valandų, ginte1234 pranešimas: Įžvalgos kad grūdininkam pizdiec Tikrai ne
rapsai20 Paskelbta Rugpjūčio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23, 2025 Gal kas nors jau bandė siųsti tuos grūdų mėgininius saugomus 48val. į nepriklausomą laboratoriją? Ar dar galima kreiptis, jeigu elevatoriuje buvo pasirašyti popieriai, kad su grūdų rezultatais sutinku?
ceck Paskelbta Rugpjūčio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 23, 2025 On 2025-08-18 at 21:35, ginte1234 pranešimas: Įžvalgos kad grūdininkam pizdiec Dar gal ne, bet nebetoli
Pofke Paskelbta Rugpjūčio 24, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 24, 2025 butu pizdiec, ant galvu neliptu kitiem, daba ka tik ikast, maziukam gal sunkiau o kur nuo kokiu 250-300 ha px jau, pinigai pinigus uzdirba Remse 1
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 25, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 25, 2025 Tai ką brolyčiai kainos nedžiugina ? kur čia džiugins kai per metus matiff kviečių kainos praradome 17 proc. vertės žiauru, bet taip veikia tas netobulas pasaulis. Tikiuosi kainos atšokime bus galima nugriebti keletą procentėlių. Gruodžio matiff. - Tikiuosi čia jau dugnas nuo kurio bus galima atispirti. Tačiau average price ir Low price pagal apimtis nekelia didelio optimizmo. Dabar tobulas metas užsipirkti bet neparduoti derlių. Rapsai šiais metais turėjo 7 - 8 proc. vertės pokyti, dabar kaina gryžo į metų pradžios lygį. Tačiau dar vis jaučiamas rapsų kainos palaikymas. Pagal lapričio matiffa mano asmenine nuomone gerai būtų sulaukti 490 ribą ir daryti išvadas. Neapibrėžtumas yra didelis kaina ganėtinai gera, pasaulinės derliaus prognozės yra tik 0,5 proc. prastesnės. Tikėtina jei meteorologinės salygos bus geros pasaulis kitiems metams turėtų užsėti didesnė rapsų pasėlių plotą. Čia tik mano asmeninė nuomonė. Sėkmės. udugas 1
ceck Paskelbta Rugpjūčio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2025 Prieš 6 valandas, AG Paulius pranešimas: Tai ką brolyčiai kainos nedžiugina ? kur čia džiugins kai per metus matiff kviečių kainos praradome 17 proc. vertės žiauru, bet taip veikia tas netobulas pasaulis. Tikiuosi kainos atšokime bus galima nugriebti keletą procentėlių. Gruodžio matiff. - Tikiuosi čia jau dugnas nuo kurio bus galima atispirti. Tačiau average price ir Low price pagal apimtis nekelia didelio optimizmo. Dabar tobulas metas užsipirkti bet neparduoti derlių. Rapsai šiais metais turėjo 7 - 8 proc. vertės pokyti, dabar kaina gryžo į metų pradžios lygį. Tačiau dar vis jaučiamas rapsų kainos palaikymas. Pagal lapričio matiffa mano asmenine nuomone gerai būtų sulaukti 490 ribą ir daryti išvadas. Neapibrėžtumas yra didelis kaina ganėtinai gera, pasaulinės derliaus prognozės yra tik 0,5 proc. prastesnės. Tikėtina jei meteorologinės salygos bus geros pasaulis kitiems metams turėtų užsėti didesnė rapsų pasėlių plotą. Čia tik mano asmeninė nuomonė. Sėkmės. viską pardavėm, lizingų, paskolų 0 tai px kaip nors išgyvensim Juodas, UkininkasA and ekonomistas 3
MFarmer Paskelbta Rugpjūčio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2025 Prieš 9 valandas, ceck pranešimas: viską pardavėm, lizingų, paskolų 0 tai px kaip nors išgyvensim Kitais metais gal labiau padulkins
pukotukas Paskelbta Rugpjūčio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2025 Prieš 4 valandas, MFarmer pranešimas: Kitais metais gal labiau padulkins Tagi reikia iki galo isdulkinti . Gal kitais po simtuka bus uz tona MFarmer 1
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 26, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 26, 2025 Paplokim darbdaviams už jų sėkmę. AGROMAN 1
pukotukas Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 On 2025-08-26 at 22:48, AG Paulius pranešimas: Paplokim darbdaviams už jų sėkmę. Kazkas turoi gerai gyventi juk
Bulvinykas Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 On 2025-08-26 at 22:48, AG Paulius pranešimas: Paplokim darbdaviams už jų sėkmę. Tai kad čia nėra kuo džiaugtis, apyvarta belekokia o pelno vargani 4 proc. Man klausimas tik, tokia demagija jau reikia būt užsikrėtus prieš einant valdžion, ar užkratas ministerijos koridoriuose pasigaunamas? u.k aurimas, sermonielis, Remse and 3 others 4 2
LS1 Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 prieš 14 minutes , Bulvinykas pranešimas: Tai kad čia nėra kuo džiaugtis, apyvarta belekokia o pelno vargani 4 proc. Man klausimas tik, tokia demagija jau reikia būt užsikrėtus prieš einant valdžion, ar užkratas ministerijos koridoriuose pasigaunamas? pelno % padaro koki reikia, niekas nenori mokesciu perdaug moket AG Paulius and bLiudas 2
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 prieš 21 minutes , Bulvinykas pranešimas: Tai kad čia nėra kuo džiaugtis, apyvarta belekokia o pelno vargani 4 proc. Man klausimas tik, tokia demagija jau reikia būt užsikrėtus prieš einant valdžion, ar užkratas ministerijos koridoriuose pasigaunamas? Bičiuli pats laikas prasikrapštyti dulketas akis ir pamatyti pasaulį. Ar dar nori tikėti iliuzijom?
Bulvinykas Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Prieš 7 valandas, AG Paulius pranešimas: Bičiuli pats laikas prasikrapštyti dulketas akis ir pamatyti pasaulį. Ar dar nori tikėti iliuzijom? Ar tai tamsta pats čia save tuo vieninteliu praregėjusiu pasiskyrei? Ukius_bulvinskis 1
Duncia Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Geriau sakykit kada dugnas?
pukotukas Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Prieš 1 valandų, Duncia pranešimas: Geriau sakykit kada dugnas? Seip idomu kiek dar kris turbut iki 100e uz tonike
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Prieš 1 valandų, Duncia pranešimas: Geriau sakykit kada dugnas? Tingiu daug rašyti pateikiu marketo struktūrą, kviečių ir rapsų galimi scenarijai sunku pasakyti kas bus toliau tačiau jei kaina kirs Break of structure (BoS) linijas galimai eis žemiau, ir tes bearish market tendencija. Galvoju kad kviečiai turėtų atsilaikyti bet su rapsais jau kyla abejonių silpni pirkėjai.
AG Paulius Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Prieš 2 valandas, Bulvinykas pranešimas: Ar tai tamsta pats čia save tuo vieninteliu praregėjusiu pasiskyrei? Aš galiu atrodyti kaip arogantiškas, užsispyręs šudžius, bet aš turiu savo tvirtą nuomonę kuri nėra laužta iš piršto. Galiu kalbėti faktais ir remtis detalėmis tuo mes ir skiriamas o demagogija pasilik sau kai neturi ką pasakyti visai ji tau tinka.
Bulvinykas Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 28, 2025 prieš 41 minutes , AG Paulius pranešimas: Aš galiu atrodyti kaip arogantiškas, užsispyręs šudžius, bet aš turiu savo tvirtą nuomonę kuri nėra laužta iš piršto. Galiu kalbėti faktais ir remtis detalėmis tuo mes ir skiriamas o demagogija pasilik sau kai neturi ką pasakyti visai ji tau tinka. Kai išgirsiu faktus, tada galima bus nuomonę susidaryt ir bandyt savo poziciją padėstyt, bet kol kas tik vataboutizmas iš tavęs girdisi.
Shimshius Paskelbta Rugpjūčio 29, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 29, 2025 Prieš 14 valandų, AG Paulius pranešimas: Aš galiu atrodyti kaip arogantiškas, užsispyręs šudžius, bet aš turiu savo tvirtą nuomonę kuri nėra laužta iš piršto. Galiu kalbėti faktais ir remtis detalėmis tuo mes ir skiriamas o demagogija pasilik sau kai neturi ką pasakyti visai ji tau tinka. dek dek faktus ant stalo, labai idomu juos pamatyt. Bet ar nebus taip, kaip pas seimarsistus - "susirask pats" arba "pilnas interntetas, kas iesko, tas randa" pasiulymas? Dru 1
marius01 Paskelbta Rugpjūčio 31, 2025 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 31, 2025 Labas vakaras, kolegos. Moderatorius rašo pelnas tik vargani 4 procentai, gal pajamos paaugo per metus tik varganais 4,9 procento. Kažkaip keistai skamba iš antraštės paskaitymo. Idėjo nuoroda žmogus į Versalo žinias, už straipsio paskaitymą reikia susimokėti. Jei gaila kažkokį personą paremti už nieka kaip šiuo laikmečiu darosi norma, paieškojęs gali rasti nemokamą visą staraipsnį. Nuoroda: https://www.lrt.lt/naujienos/verslas/4/2649218/akola-group-pajamos-per-metus-augo-5-proc-ebitda-52-proc?srsltid=AfmBOoqv37JNN8HhbTL659WGfZzjCrBHHyXDyo9S9ZoGh9B-wQ9iMxJp Kažkaip ten rašoma apie 51 procento pelną 62 mln. eurų. Vieno iš didžiausio mūsų darbdavio, kuris labai plečiasi. Tas didelis šios grupės plėtimasis į visas žemės ūkio sritis mūsų bendruomenei yra nenaudingas ir ateityje bus žalingas visos produkcijos kainos atžvilgiu. O ta ateitis labai greitai ateina. Ačiū AG Paulius už informacijos ir visų savo įžvalgų pasidalinima atvirai forume. Kitiems jau pasidalinti sunku ar gėdinga, nėra diskusijos šia tema. Bendruomenės forumas paseno ar kas. Eiti į diskusiją reikia ir bendruomeniškumo visai žemės ūkio bendruomenei, o skaldyk ir valdyk principas mūsų mažoje šalyje yra labai įsišaknyjęs. Kantrybės ir ištvermės darbuose kolegos!!! yogop, AGROMAN, bLiudas and 1 other 4
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti