Jump to content

Už kiek perkate žemę?


trifke

Recommended Posts

nasumo balas ten bus iki 40 o kaina nuo jiezno link kasoniu nuo 4000 aisku galima ir daugiau bet jau reikia ivertinti zeme:)

zeme per du gabalus, vienam trys ha kitam 4 ha. Ir labai dekui uz atsakyma, zinosiu bent orientacine kaina:)

pradek jau nuo koki 7tuks,nenuleisk pigiau nes zeme nepinga o vis kyla.o gerai pagalvojus 2m deklaracijos ir vos ne 1 ha jau nuperki..zeme gali tik parduot is bado mirdamas ar nenorintis jos

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...
  • po 2 mėnesių...

Visai kita pusė Ukmergės nei mano. Na parašysiu kiek aš moku: nuo 100lt/ha iki 300lt/ha + žemės mokesčiai. Čia kraštutinės ribos, vidurkis 150-200lt/ha. Žemės našumo balas nesiekia 40 balų, sklypų dydžiai nuo 1ha iki 4 ha, vienintelis yra tik 11ha. Tie po 100lt/ha, tai jų našumas apie 22 balus, o su tuo 300 lt/ha tai jau kitokia istorija. :D Bobutė nusprendė, kad jau jai užteks kasmet smulkinti tą pievą ir nusprendė išnuomot žemę. Kaip visada pas mus būna, nusprendė išnuomot ne saviem kaimo gyventojam, bet svetimiem, tai tie 300lt buvo vienintelis būdas ją palaužti. Na manau daugmaž susidarei nuomonę. :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai aš suprantu, kad taip susikelia kainos. Bet matai ten tokia situacija buvo susidariusi. Sklypo plotas 6ha, jis ribojas su mano kitu sklypu, tai jau pliusas. Bobutė vieną sklypą jau išnuomavusi buvo "Ekonaudai", dėl šito jau irgi buvo žodžiu sutarę, tai man beliko laužti tik kaina, nes kitaip net į kalbas nesileido. Sujungus sklypus turiu apie 11 ha sklypą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...