Jump to content

k.k

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    siauliai

k.k pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. k.k

    Už kiek perkate žemę?

    gal ka sudomintu. reikia pinigu. http://www.skelbiu.lt/skelbimai/skubiai ... 71112.html
  2. Situacija: Zemes ukio paskirties zeme apaugusi berzais skersmuo max 18 cm. misku kadastre kai kurios vietos itaksuotos, taciau misku registre irasu nera, zemes paskirties zeme X ha. misko paskirties zeme 0 ha. ispjoviau tuos medzius, ar gali buti kad kas bandys prisikabinti? kadangi pirkau zemes ukio paskirties zeme, sklypas suformuotas 1996m. kaip pieva. i misku kadastra itraukta 2005m. del buvusio savininko aplaidumo apaugo medziais. Tai ar gali buti kokia bauda? ar viskas apibreziama zeldiniu istatymu zemes ukio paskirties zemeje, kurioje nuo 2011m. liepos. zemes savininkas gali pjauti medziu savo nuoziura, ir kurie nevirsija 20cm. 1.3m aukstyje? be to buvo gaunamos baudos uz zemes neprieziura.
  3. k.k

    Už kiek perkate žemę?

    žemės sklypas 11.33ha, pagrindinė naudojimo paskirtis žemės ūkio. Žemės ūkio naudmenų plotas 7.26. Kitos žemės plotas 4.07 Kas per velnias ta kita Žemė? pasiėmiau registrų centro išrašą, ir būdamas vietoj nepaklausiau. ar gali būti kita žemė įtaksuota kaip miškas jei joje priaugę beržų? ar tai gali būti išskirtos pelkės ir šaltinynai? bei melioracijos sistemos?
  4. k.k

    valstybines zemes pirkimas.

    Su misku ribojasi apie 10ha apleistos valstybines kuri pradeda apaugti krumais. Ar galima pirkti toki sklypa is valstybes nedalyvaujant aukcijone uz paskaiciuota kaina? ar yra toks dalykas kaip zemes isperkamoji nuoma? ar nuomuojantis toki sklypa 25 metams skelbiami aukcijonai? kvaili klausimai, bet bent pradzia bandau susirinkt.
  5. na tiek jau to, kreipsiuos i agentura del tų 9ha. Dar klausimas, nuosavame miške kuris yra saugomoje teritorijoje (regioniniame parke). 2 grupė. Eglė kertama 120m. , pušis 170m. Kokios sankcijos grėstu pjaunant vidutinės brandos medžius nuo 70m.? Tik už padaryta gamtai žalą? Vieni sako jog ji siekia tris kartus didesnę suma nei verta mediena. šiandien skaitytame straipsnyje http://grynas.delfi.lt/aplinka/uz-281-p ... d=60508145 bauda pasirodė juokinga, kaip ir tokios brandos medziai praktiskai beverciai mano nuomone 120-170m., gal klystu?
  6. Tokia situacija, yra 9ha. žemės, kuri dokumentuose įtaksuota kaip ž.ū paskirties žemė, tačiau joje auga pagrinde beržai apie 15-20cm skersmens, su pavienėm eglėm ir pušim. Miškininkai sakė jog galiu viską valyti be jokio leidimo plynai. Tačiau ar tokiame išvalytame žemės sklype galėsiu pasinaudoti priemone pirmasis žemės ūkio paskirties žemės apželdinimas mišku? Ar įveisiant mišką pagal šią priemonę reikia rauti kelmus ar kaip kitaip įdirbti žemę? Ar ten galėčiau sodinti trumpos rotacijos želdinius, t.y. hibridines drebules?
×
×
  • Create New...