Jump to content

Išradėjas

Nariai
  • Pranešimai

    3633
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    35

Išradėjas paskutinį kartą gavo apdovanojimą Vasario 28 2019

Išradėjas paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Pakruojo

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Išradėjas pasiekimai

Senbuvis

Senbuvis (5/5)

717

Reputacija

  1. Prakurenau praeita ziema su dizeliu,katiliukas ,, Sime,,,jokio vargo .Jeigu gudragalviai nenuims akcizo lengvatos,tai liuks sprendimas,prieziuros minimum,kaip su dujomis.Namas beveik 200kv.per ziema kazkur 2 kubai kuro.Kambariuose 22-23 laipsniai plius siltas vanduo.Tiesa, katilo kaina su degikliu 1100e.Paprastas kaip dvi kapeikos.
  2. Drasiai gali laistyti,dabar pats tas nes orai susilo,visas azotas esantis KASe bus paimamas.Jei, kazkiek kur lasiukai prilips, apdegs neimk i galva,greitai susitvarkys.Geriau vakare ,maziau isgaruos amonjakinis azotas.
  3. Kasas yra antrine zaliava,atlieka, ar kaip cia pavadinti,gaminant trasas.Jo specialai negamina o tiesiog gaunasi toks dalykas gamyboje,uztai pigesnis azotas nei, tarkim, salietra.Tai kam cia sove mintis i galva daryti atvirkstini varijanta, kuris duos tik papildomas islaidas.?
  4. Išradėjas

    Filmukai

    Panasiai kaip pas mus, tik cia visai buki, kaip baranai
  5. Turejau overuma 5 korpusu, pusiau pakabinama, nevartoma,pats tas pusantriniui.Toks vartomas butu dar geriau,galulaukes kiek platesnes bet kokia problema papildoma viena vaziavima apvaziuoti.
  6. Padangos itakos turi,ypac jei ne visos vienodos.jeigu aukstis didelis bandyk slegi sukelti iki maksimumo ir dar kazkiek,jeigu pageres reiskia cia suva pakastas.
  7. Pagalviu nera,vienas is paprastesniu komplektaciju.Greicio nebijo,nesiblasko po kelia nei asfaltu nei zvirkeliu.
  8. Nu nezinau... pas mane Toyota Chruizeris,tiek asfaltu tiek zvyrkeliu kaip ikaltas,paleidi vaira ir tai tiesiai eina,duobiu neskaiciuoja.Tiesa pirktas naujas bet ir padeveti nesiblasko po kelia.Kazkaip kyla itarimas kad jei vaira reikia gaudyti tai kazkas vaziuokleje issidevejo,gal galinis tiltas vaiksto,ant stendo nesimato.
  9. Gal tu prie jo nesipratink o jieskok gedimo del ko jis taip pats sukinejasi.
  10. Nuo variklio jungi abu kolektorius i viena ,isvedi i kairi sona,tada lanksti sietka,tada vamzdis po kabina iki kabinos galo,ten kazkokia pusle,ir i virsu.Viska tvirtini arba tik prie kabinos arba tik prie remo nes kabina ant paduskiu.
  11. Išradėjas

    SUNKVEZIMIAI

    Pradesi vaziuoti ,atsiras visokiu reikalu,tai i turgu,tai i baznycia ,tai pas mergas... taip atrodo kol nepradedi.
  12. Saltas ar pasildytas kompresija daug nesiskirs,jeigu vietoj 25 pas tave tik 14-15 tai grupe reikia keisti,tikrink cilindrus,gal uztektu tik ziedus pakeisti.
  13. Išradėjas

    SUNKVEZIMIAI

    Tarpkitko.Nebereikalinga greiciu deze metosi, ZF-151,eina senesniems MANams,IVEKams,RENO ir kt.
  14. Išradėjas

    SUNKVEZIMIAI

    Neproblema pora kraniuku ideti ir pakelineti kada paciam reikia,labai gerai lipa kai pakeli tingini krautam,labjau apsikrauna vilkiko varomoji,neprabuksuoja.
  15. Išradėjas

    SUNKVEZIMIAI

    Nori pasakyi kad su juo nuo kombaino grudus pasiimi? Jeigu taip- reiskia meluoji.
×
×
  • Create New...